Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość man75ml

kocham kobiete ktora nie jest moim idealem

Polecane posty

Gość man75ml

kocham kobiete ktora nie jest mim idealem .Jest to to moja byla narzeczona , ma super cialo i figure jest bardzo kobieca ale pranie sprzatanie gotowanie to juz nie bardzo. mam dom z duzym ogrodem i po godzinach pracy mam co robic w jego obejsciu przeraza mnie mysl ze oprocz zajmowania sie otoczeniem domu tylko na mojej glowie mialo by spoczywac pranie sprztanie gotowanie itd. bo moja zona po 8 godz pracy jest zmeczona i musi kolezanki odwiedzic . kiedys w klutni powiedziala mi ze za kazdy ma swoje zajecia (praca) i niech liczy w tym tylko i wylacznie na siebie .w obowiazkac domowych po slubie milao byc podobnie tzn ze ona nic nie musi robic ... jak bedzie maial ochote to zrobi a jak nie to nie ..... i przez to sie rozstalismy nadal utrzymujemy kontakt . poznalem tez inna kobiete ktora jest przciwienstwem mojej bylej narzeczonej lubi sie zajmowac domem piec gotowac itd ale nic do niej nie czuje nic w niej mnie nie pociaga poza tym ze rozum mi mowi ze z nia lepiej by mi sie zylo . nie wiem co robic

Gość man75ml
dodaj jeszce ze przez 2 lata dobrze sie dogadywalismy a zaczelo sie piepszyc po zareczynach byl to okres kiedy ja mialem budowe mase pracy . byly wakacje ja mialem urawnie glowy na calej lini , bylem wtedy wkurzajacy caly w stresie i musialem sie na kims wyrzyc ... zamiast uslyszec ze bedzie dobrze ze sobie poradzimu i ze bedzie ze mna sie rozstalismy

Gość man75ml
ustosunkuje sie ktos do tego co napisalem

Gość man75ml
i co sprztaczke sobie zatrudnie ?

Gość ghmjuykmf
man75ml i co sprztaczke sobie zatrudnie ?]a co chcesz kurva poslubic?

Gość man75ml
nie chce poslubic kobiete na ktora bede mogl liczyc a nie taka co tylko lezy do gory pizda i narzeka

Gość man75ml
a jak juz cos sie jej zdarzy zrobic to przez 2 miesiace chodzi i wypomina ze powinnem to docenic

Gość powiem Ci tak 123
autorze--słuchaj serca.Wtedy nie unieszczęsliwisz zadnej kobiety.A co do podziału obowiązków domowych-ustalcie jasne zasady przed slubem i ich sie trzymajcie, jesli masz z tym taki problem.ale słuchaj serca.powodzenia.

Gość man75ml
wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem dzieki

Usiądźcie i pogadajecie. Np napisz co jest do zrobienia w domu ( jeśli ogród nie był również jej marzeniem nie mieszaj jej w to!!! Mój wymarzył sobie działkę to ma... ja się tam tylko opalam) Jedno zajmuje się kuchnią drugie sprząta.... czy jaj chcecie. My zarabiamy dobrze, więc sprząta pani ... dwa razy w tygodniu :) ja gotuję, on prasuje :D ( zmywa zmywarka a pierze pralka :) )

Gość skoro ona pracuje to
trudno żeby jeszcze ci gotowała i sprzątała, debilu :O a ty się po pracy walniesz z piwem przed TV :O skoro oboje pracujecie, to i domowe obowiązki powinniście dzielić po równo... albo rusz dupę i zarób tyle, by ona pracować nie musiała, wtedy na pewno chętnie zajmie się domem

A ja Ci powiem, że tak nie moze byc, ze Twoja ksiezniczka ze zgrabna dupa nie kiwnie palcem, a Ty jak wierny sluga bedziesz zarabial i jeszcze w domu wszystko robil ... Wybierz tę, ktora kochasz ale ustalcie wspolnie podzial obowiazkow tak zaby nikt nie byl pokrzywdzony ...

Gość man75ml
z ta praca glupie igiotki to jest tak ze mam wlasna firme i pracuje od 6 do 20 jescze czas znajduje na ogrod dom znajomych i rodzine wiec nie komentujcie ze z piwem w reku siadam i czekam na gotowe

Gość ty jestes ograniczany

Gość ty jestes ograniczony
oboje pracujecie,to obowiazki domowe dzieli sie na pol ty LENIU!

mamy XXI wiek i to nie czasy by kobiety zajmowaly sie domem. Albo sie zajmujcie na pół albo wcale. Skoro ją zostawiles to znaczy ze sprowadzasz bycie żoną do prania, gotowania itd. Żałosny jestes. Ja nie gotuje i mało sprzatam a mój maż mnie bardzo kocha, sprzatamy razem zwykle w sobote i jest ok, nikt od nikogo nie wymaga zapieprzanmia po pracy, a ty sie cofnij do XVI wieku. Głosować też jej zabroń.

Gość Moj maz pracuje, ma firme
ja jestem w domu, bo nie pracuje, nie mam dzieci, wygladam bosko i sie pielegnuje. A moj maz,;wynosi smieci,oproznia zmywarke, odkurza i czasami go troche przegonie. Rano wstaje na paluszkach zeby mnie nie obudzic. Szybciej sie mecze, bo pomagam mu w ogrodzie, ale jak powiem ze mam dosyc, to mowi mi odpocznij kochanie.Ja za to gotuje I podaje jedzenie przy swiecach i jestesmy szczesliwi.

Gość L.
widać, że mąż Ciebie kocha :)

Gość man75ml
to ja pierdole zycie z taka osoba jak na mojej glowie ma byc wszystko. a ona cala wyplate przepierdoli na ubrania i zrobi czasami sniadanie i jej rola w zwiazku sie konczy

Gość man75ml
dzieki za pomoc w podjeciu dycyzji :) moze i jestem pusty, kretynem i z XVII wieku ale na moje to nie natym zwiazek polega. a partnerom co niektorych z was to wspolczuje

Gość TYLKO SZAMPON VICHY
daj sobie spokoj z taka pier.. ksiezniczka, ktora ma wylacznie postawe rozczeniowa, nadaje sie do wyru.. nie do zycia!!!