Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanselotowa

Moja menadżerka chce mnie zwolnić!!1

Polecane posty

Gość lanselotowa
Rozmawiałam w poniedziałek z głównym szefem ,chyba poskutkowało ,bo dzisiaj moja menadżerka była bardzo ,bardzo miła zmiana o 180 stopni.Ciekawe tylko na jak długo !!1

Gość wlazl*kotek*
Dobrze zrobilas, ze poszlas :) Mysle, ze da Ci spokoj na jakis czas bo bedzie sie teraz bala, ze znowu mozesz isc na taka rozmowe. Mysle, ze zanim cos zrobi dwa razy to przemysli. A jesli wroci do poprzedniego zachowania a nie daj boze zacznie sie na tobie mscic to pojdziesz jeszcze raz i juz. Przynajmniej pokazalas, ze potrafisz walczyc o swoje prawa. Nie oczekujesz przeciez cudow tylko szacunku ze strony przelozonej i sprawieliwego traktowania.

Gość takaSobieJa:)
goga261179 ma racje. Nie jest łatwo tak kogoś zwolnić. Najlepiej takie sprawy rozwiązywać na zasadzie wspólnej rozmowy. Jakto nie skutkuje dopiero wtedy HR, bo to niestety nie jest zbyt przyjemne. Wiem, bo jestem supervisor i czesto zdarzają sie takie przykre syt. i niestety przeważnie miedzy naszymi rodakami.

Gość lanselotowa
Ciekawostki mojej Pani menadżer ,a więc tak lista obecności wisiała na ścianie i każdy się wpisywał kiedy przyszedł-kiedy wyszedł z pracy,Pani menadżer zarządziła, że lista nie będzie w miejscu wszystkimi widocznym i ze ona będzie wpisywała nasze przyjścia i wyjścia!Kopara m i opadła Dwa.Grafik pracy tez wisiał na ścianie na cały tydzień dla każdego,to tez zostało utajnione ui każdy dostaje swoje dni pracy na karteczce indywidualnie.Porażka jak ona nas traktuje?Jak w jakimś obozie ,jestem jakaś uwłasnowolniona hahahah