Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxyyyzzz

zagubiona i to bardzo:(

Polecane posty

Gość xxxxxxxyyyzzz

Mam straszny problem obawiam sie ze moge byc w ciazy tzn wydaje mi sie ze male prawdopodobienstwo bo kochalam sie bez gumki w 11 dniu cyklu ale wytrysku nie bylo wogole i szybko przestalismy bo wiedzielismy ze nie mamy gumki i ze kilka sekund przed wytryskiem wydziela sie plyn w ktorym znajduja sie niewielkie ilosci plemnikow. Ale zaczynam panikowac bo okres spoznia mi sie dwa dni chociaz idealnie regularnych to ja nie mam bo mam dopiero 19 lat. Wczoraj popouludniu mierzylam goraczke pod pacha i mialam 37.1 dzis spadla o 1 kreske. Nie wiem co to wszystko moze oznaczac ale boje sie baaaaardzo...zadnych niepokojacych objawow nie mam.....no moze troszke od czasu do czasu pobolewaja mnie jajniki na zmiane i w pon wieczorem troszeczke brzuch wiec myslalam ze wczoraj dostane ale nie mam do dzisiaj:( nienawidze takiego czekania, wiem ze straszna idiotka ze mnie ale juz nie popelnie takich bledow:/ co wy o tym myslicie???? Prosze powiedzcie mi....

Gość przebierz sie za dynie i idz
zrob sobie test i nie marudz trzeba bylo pomyslec przed

Gość ellbal
ni jestes w ciazy, tylko zwariujesz z takim mysleniem

Gość xxxxxxxyyyzzz
jesli nie chcesz nie musisz wcale odpowiadac, nikt Cie nie zmusza. Od tego jest forum wiec mam prawo pytac rowniez o takie rzeczy. Testu jeszcze nie robilam, uwazam ze troszke za wczesnie....No male prawdopodobienstwo skoro tego wytrysku nie bylo ale i tak sie boje i nie potrafie opanowac tego stresu:(

Gość xxxxxxxyyyzzz
ale to nie byl stosunek przerywany!!!!! Ludzie nie straszcie mnie bo zaraz naprawde zaczne panikowac tak ze maskara;/ wiem ze to byl kompletny debilizm i nie mam zamiru tego powtarzac ale chce zeby ta sytuacja jak najszybciej sie wyjasnila oczywiscie z korzyscia dla nas. Ale moglo byc gorzej naprawde....to nie bylo az tak nie odpowiedzialne

Gość nie jesteś w ciąży na bank
masz wydzielinę czy raczej sucho?

Gość xxxxxxxyyyzzz
dzisiaj sucho wczoraj tez a w poniedzialek nie pamietam...nie dawno chyba mialam troche

Gość xxxxxxxyyyzzz
a na jakiej podstawie twierdzisz ze na bank nie jestem w ciazy?

Gość szyszka jesienna
zaciążyła na bank

Ja dziś dostałam po 9 dniach spóźnienia, więc mam doświadczenie. Sytuacja wygląda tak przez 8 lat stosuję taką metodę, gdyż nie mogę brać tabletek. I jest ok. Ma dwójkę dzieci (planowanych), więc wiem jakie są objawy ciąży (na świeżo druga córa ma 7 miechów). Więc cycki bolą mocno już w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, podkreślam mocno, masz bóle brzucha ale znacznie szybciej niż @, no i masz dużo wydzieliny białej i to jest ta różnica, bo przed @ masz sucho, więc nie panikuj. Ja właśnie tym się uspokoiłam.

a tak w ogóle to trzeba się trochę postarać żeby być w ciąży, więc nie słuchaj pierdół.

Gość marietkawww
Nikt Ci nie powie czy na pewno jesteś w ciąży czy nie. Jeśli chcesz wiedzieć na pewno musisz zrobić test a dla pewności zrób dwa różnych firm. A in więcej będziesz się denerwować tym bardziej może Ci się okres spóźniać, bo stres ma też na to wpływ. Trzymam kciuki, żeby było dobrze:)

Gość xxxxxxxyyyzzz
teraz jak bylam w ubikacji to zauwazylam na bieliznie troszeczke lekko bialego, chyba rozciagliwego sluzu.... nie wiem co to moze oznaczac, bylo go naprawde minimalnie

Gość xxxxxxxyyyzzz
ponawiam pytanie

Gość TakaJednaaaaaa
Spokojnie, nie jesteś w ciąży na pewno. Spoznia Ci sie okres, bo sie denerwujesz i bycmoze tez przez ten stan podgoraczkowy. A jajniki bola przed okresem:). Nie martw sie, jak tak robie czesto ze swoim facetem, jak koles ma wyczucie, to jest okej:). Nie martw się.

hej minimalnie to wiesz, to wylatuje na prawdę tego wiele, spoko jakbyś była w ciąży to byś się tego nie bała hehe. Tak te hormony działają, zrób dla spokojności test. Jak już pisałam spóźniał się 9 dni wczoraj zrobiłam test (mój mąż się nabijał bo on jest pewien hehe, ale wyszło że nie) a dziś jak się uspokoiłam to dostałam okres, więc stres baaaardzo dużo robi.

Gość ja piernicze dziewczynooo
idz do apteki - zal Ci 20 zl na test? nie bedziesz sie stresowac, na test nie jest za wczesnie bo w dniu terminowej miesiaczki mozna sprawdzic a ty jestes 2 dni po.... nie rozumiem pannic beczacych na forach i srajacych ze strachu w gacie przez pare dni - czy tak trudno przejsc sie do apteki?

Preejakulat - płyn wydobywający się z penisa jeszcze przed wytryskiem - uwalnia się w stanie mocnego podniecenia, a nie tylko od razu przed ejakulacją. ;) I tak szansa raczej mała. Z nerwów Ci się prędzej okres spóźnia. Zrób sobie test, to się uspokoisz. ;)

Gość Mndziulnaa
tez tak mialam z tej samej sytuacji mam 20 lat i spoznial mi sie okres szesc dni, w siodmym dostalam:D Stres robi swoje...

Gość xxxxxxxyyyzzz
A to nie jest tak ze ta temperatura jest teraz normalna i w dzien miesiaczki mi spadnie? Jesli chodzi o ten sluz to teraz po kapieli i przed jeszcze zaczelo mi sie pojawiac ale wydaje mi sie ze tak mialam nieraz przed okresem chociaz nie zwracalam na to tak uwagi co jest oczywiscie bledem;/ Co do testu...hmm robilam raz w zyciu, nie jestem przyzwyczajona do latania po test po dwoch dniach, szczerze mowiac to tez troche sie boje, chyba wole nie wiedziec:(:( ale pocieszacie mnie troche tym ze szanse raczej male...naprawde bardzo staram sie zeby sie nie stresowac ale co ide do lazienki to poporostu modle sie zeby zobaczyc widok krwi...to czekanie jest straszne:( nie jest latwo przestac sie stresowac:(

Gość xxxxxxxyyyzzz
a w sumie to bylo w 11 dniu cyklu takze mogly to byc dni plodne:( ja juz sama nie wiem:( u mnie i tak nie da sie tego dokladnie policzyc skoro mam nieregularne;/ masakra jak ja sie boje...nigdy wiecej zadne facet nie dotknie mnie nawet bez gumki, zreszta nie chce slyszec o seksie przynajmniej na dwa miesiace albo nawet i wiecej;/;/

Gość xxxxxxxyyyzzz
troche dodajecie mi otuchy ale nie moge wybic z glowy tej ciazy;/;/ chyba bym sie zabila:( cale moje zycie leglo by w gruzach przez glupote:(:( NIGDY wiecej nie popelnie takiego bledu, wykonczyc sie mozna psychicznie przez takie czekanie

Gość spokojnie bedzie dobrze