Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxyyyzzz

zagubiona i to bardzo:(

Polecane posty

Gość xxxxxxxyyyzzz
No mam nadzieje ze bedzie;( robie caly czas brzuszki jak glupia i kapie sie w goracej wodzie ale nie pomaga niestety:( nie wiem jak mam sie odstresowac:(

Gość marta smart
ja właśnie dokładnie tak zaciążyłam i musiałam się skrobać

Gość xxxxxxxyyyzzz
jak to???usunelas ciaze??

Gość xxxxxxxyyyzzz
zartujesz napewno;/ nie wierze Ci

Gość xxxxxxxyyyzzz
nadal nic:( pobolewaly mnie dzis jajniki raz rawy raz lewy. Mialam tylko troche bialej wydzieliny:( jestem dzis w strasznie zlym stanie, nawet jak pisze to rece mi sie trzesa, jestem cala roztrzesiona, nie zniose tego:(:(:(

Gość xxxxxxxyyyzzz
co ja mam robic?:( myslicie ze mam ku temu powody zeby az tak sie bac?:(

Gość xxxxxxxyyyzzz
doradzcie mi cos:( jak ja mam sie odstresowac:( cale moje zycie sie zawalilo juz:(

Gość bo?
zrob test.male szanse na ciaze ale jednak...zablokowalas sie pewnie ja tez tak mialam

Gość grfgrbrtgbr
mysle ze nie jestes...nie tak latwo zajsc w ciaze, naprawde. Ja tak robilam 2 lata i nie zaciazylam...malo tego, nawet facet konczyl we mnie...trzeba miec ogromne szczescie(lub pecha)zeby zajsc

Gość grfgrbrtgbr
spokojnie mozesz juz srobic test, to koszt jakis 10-15zl...ja wiem jak sie czujesz, tez jak nie chcialam zaciazyc a sie obawialam to wolalam nie wiedziec i nie robic testu, zeby nie zobaczyc tych dwoch kreseczek...ale takie nerwy sa bez sensu, lepiej wiedziec i na pewno bedzie jedna kreska, mowie ci.

Gość xxxxxxxyyyzzz
ja sie strasznie boje robic tego testu bo jak zobacze te dwie kreski to chyba zemdleje:( z dnia na dzien jest ze mna coraz gorzej:( Moj chlopak nigdy nie konczyl w srodku bez gumki....wiem ze male szanse zebym byla w ciazy ale i tak nie moge przestac o tym myslec:(

Gość jdei9ru9 3ejd9 32u.xr9e
nie ma na to szans,nie martw sie zablokowalas sie po prostu ze stresu ja tak mialam 3 razy.rob test ww ciazy nie jestes a jak zrobisz zobaczysz ze mnie jestes to sie odblokujesz i moment dostaniesz okres.no szybko lec do apteki i za pare min napiszesz nam ze jest ok :) mowie ci,sprawdzone!

Gość grfgrbrtgbr
ja ci rozumiem ze boisz sie zobaczyc te 2 kreski, wolisz nie wiedziec niz wiedziec ze jestes..ja to znam....ale takie wstrzymanie nie ma sensu, lec po test i wszystko bedzie jasne

Gość xxxxxxxyyyzzz
dzis juz i tak nie mam gdzie kupic...zreszta bym nie poszla, balabym sie:(:( dzis sie zobacze z chlopakiem wiec moze on mnie jakos wesprze:( nikt poza nim o tym nie wiem, w szkole udaje ze wszystko jest ok chociaz kolezanka juz zauwazyla ze cos nie tak:( jejku ja sie tak baaaardzo boje;( idiotka ze mnie:( Tak sie mowi ze male szanse na ciaze ale zawsze jakies sa....przeciez kochalismy sie bez zabezpieczenia najprawdopodobniej w dni plodne:(

tez miałam urojoną ciążę, poszłam do gina to wyszło że nie jestem powiedziała że na pierwszym miejscu objawem braku miesiaczki jest samo nasze myslenie, jak ja sobie ubzdurałam że w ciąży jestem i w ogóle przez MIESIĄC jak poszłam do niej uspokoiłam się nie myslałam juz o tym to po 2 dniach był okres.. luzik! a najlepiej zrób test i bedziesz spokojnieszja

Gość w dni płodne
bez zabezpieczenia i małe szanse? przecież wystarczy jedna tysięczna kropelki płynu ejakulacyjnego jeśli kobieta jest w danym momencie płodna

Gość żal mi Borderlineowej
Borderlineowa tępa suko może najpierw ty poczytasz a potem zaczniesz straszyć dziewczynę? Tak, w prejakulacie są plemniki ale tylko i wyłącznie wtedy, gdy facet spuszczał się przed stosunkiem i nie sikał. Bo np jeśli spuszczał się poprzedniego dnia to zdążył kilka razy sikać, a mocz ma odczyn kwaśny i niszczy plemniki. plemniki wydostają się z jąder dopiero w momencie wytrysku, to bardzo szczelny "worek", nie ma szans żeby tak o jakieś dostały się do przewodów. a jeśli ich tam nie ma to prejakulat jest czysty. Poza tym, żeby być w ciąży trzeba wsadzić fiuta głęboko i tej spermy musi być dużo! Ja spuszczałem się żonie w płodne/niepłodne, byle kiedy, zawsze po ślubie było bez prezerwatywy i zaszła dopiero po 4 miesiącach zdaje się. Więc nie jest tak łatwo zajść w ciążę A Ty koleżanko nie jesteś na 100%, wybij sobie to z głowy. A takie pizdy jak Borderlineowa powinno się banować. suki przegrały życie i straszą ludzi żeby mieć z tego ubaw. Pamiętaj dziwo, że my mamy ubaw z Twojego przegranego życia.

Gość żal mi wgl tych wszystkich
pseudoznawczyń. Jakie wy kurwa bzdury opowiadacie, jedna tysięczna płynu, żeby zajść w ciążę... nie mogę czytać spokojnie jak piszecie to tylko po to żeby dziewczyna martwiła się. sprawia wam to przyjemność? możecie odgryźć się za własne przegrane życie? głupie suki

Gość AH NIE SORRY
nie doczytałem nicku, to nie Borderlineowej mi żal, tylko BAZIENKI żal mi Cię zresztą wszystkich mi was żal durne nolajfy

Gość jdei9ru9 3ejd9 32u.xr9e
bazieka nie moze sama zaciazyc to komo innego dreczy tepa strzala.:O

Gość xxxxxxxyyyzzz
dodajecie mi troche otuchy jak to czytam ale stres tak latwo nie mija...niestety:(

Gość ależja
'Jakie wy k**wa bzdury opowiadacie, jedna tysięczna płynu, żeby zajść w ciąż' to są fakty a lepiej je znać zanim się dupsko chłopu podstawi

Gość marta smart
"Poza tym, żeby być w ciąży trzeba wsadzić fiuta głęboko i tej spermy musi być dużo! Ja spuszczałem się żonie w płodne/niepłodne, byle kiedy, zawsze po ślubie było bez prezerwatywy i zaszła dopiero po 4 miesiącach zdaje się." takiego idiotyzmu jak żyję nie czytałam zbadaj lepiej spermę na żywotność plemników, bo coś jakieś zdechłe je masz :D:D:D:D:D:D:D

Gość marta smart
:D:D:D:D:D

Gość xxxxxxxyyyzzz
Nie nabijajcie sie chociaz;/ a skad masz takie wiadomoscie ze w tym plynie znajduja sie plemniki tylko wtedy jak wczesniej byl wytrysk i facet po nim nie sikal? Wiesz gdyby to byla prawda to oczywiscie na moja korzysc ale przyznam sie szczerze ze pierwszy raz o czyms takim slysze niestety:( co inni sadza na ten temat? Jesli chodzi o test to tak jak mowilam narazie sie powstrzymam:( moze wasz slowa otuchy (chociaz nie wszystkie takie tu padaly) pozwola mi sie w pewien sposob "odblokowac". Robilam juz kiedys test i prosze nie robcie ze mnie takiej idiotki zebym miala 15 razy ulotke czytac...az tak glupia nie jestem;/

Gość blebleble..
jesteś to jesteś, nie jesteś to nie jesteś. czasu nie cofniesz, a nie ma co się martwić na zapas. proste.

Gość gwoli wyjasnienia...
temperature to sie mierzy w pochwie a nie pod pacha i chyba tuz przed okresem to nagle spada a jak wciaz podwyzszona to raczej ciaza, jesli dobrze pamietam