Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z wami ludziskakaka ?

nie mozecie znalesc pracy???

Polecane posty

mówili mi żebym sie nie zwalniała z pracy bo nie znajde (( mowily to kolezanki które nie mogą znalesc pracy od pół roku- albo nie chca) Przy czym złożyłam wymówienie (pracuje na stoisku w centurm handlowym) i złożyłam cv doladnie 5 cv.. z czego 3 się odezwaly i wybrałam prace w pewnym slepie odziezowym .. od 2 listopada mam przyjsc.. a pracuje do 31 pazdziernia.. Naprawde czemu się ta uzalacie ?? :/ zamieniliscie się juz chyba w masyzny rozdające cv po firmach zamiast byc uśmiechniete i pogodne, a takich ludzi chcca.. Mój facet też od razu robote znalazł... ale to moze kwestia charateru.. bo naprawde zawsze wskurzalismy się jak ja znajomi narzekali ze pracy nie maja :/ a siedzieli na tyłku i wysylali mailowo cv... a tu "malo placa" a tu to... no to niech siedza w domu bo przecież kasa im się nie sprzyda chocby marne 1200 zł....:/

pomyłka w temacie "znaleźć"

Gość sdfsdfsd
za pensje sprzedawcy nic nie odłożysz, nie opłacisz nawet czynszu i mieszkania niektórzy się uczyli po 5 lat studiów i staże i tak nic dla nich nie ma

bo jednego zadowoli 1000zł a drugiego 2500zł nie zależy co ciebie cieszy

mój facet pracuje w wesołym miasteczku jako operator karuzeli, a ja mam zamiar dorabiać trzepaniem dywanów

Gość na kafe same ambitne po
5 letnich studiach z pedagogiki i innych pierdół na szkołach lansu i bansu oczekujące bajońskich zarobków :D

podszywom dziekuje :) wczesniej dosgtawalam 1200 dlatego poszukalam lepszej. nie musze opłącac czynszu bo mamy z facetem dom.. facet nie trzepie dywanów tylko jest laborantem w dużej firmie betonowej Chodzi mi o te które nawet takiej pracy nie potrafią znaleźc tylko narzekają.. Studiuje i nie pojde narazie za wykształceniem bo jeszcze go nei zdobyłam. NAjlepsze są tłumaczenia jednej która juz 2 rok "szuka pracy" "bo nigdzie w sklepach juz nie chca zaocznych bo już maja" :D:D:D

a co do czynszy to jesli sie jest bezrobotnym też się go nie opłaci... Więc jak to powiedziala " glupie" 1200 by się sprzydalo.

Gość taka jaaaaaa123
wiesz co, powiem ci że masz racje, tez mnie denerwuja ci którzy siedza w domu i szukaja pracy zgodnie do wykształcenia( a szczególnie ci po administracjach, socjologiach ochronach srodowiska itd..) przeciez teraz kazdy ma praktycznie studia a nowe stanowiska sie nie mnożą. Tak wiec zeby miec co jesc trzeba cos robic a w miedzy czasie szukac lepszej posady. Tak jak moja koleżanka np. siedzi w domu juz trzy lata po ochronie srodowiska i mówi ze" praca w sklepie jej uwłacza bo studia skonczyła", nieeeee nie lubie takiego gadania

Gość buhaha agdzie to sie mnoża
??? chyba w prostytucji !!!!

Gość czy ten topik
to jakiś żart? ha ha ha

Gość wieśniak24
SPRZYDAŁO się :D🖐️

nie, zaden zart.. rzeczywiscie bogactwo.. zarabiać 3 tys to nie bogatstwo, to wlasnie idealny zarobek na nasz kraj.. trafiło mu się i tyle :/ A jest w trakcie studiów.. więc wykrztałćenie to gówno.. a zarabiać trzeba...:o

Gość dokladnie tak tez mysle
Ci, którzy się śmieją z pracy w sklepie i owego 1200 pewnie sami siedzą w domu na garnuszku rodziców, męża i mają niewiarygodne roszczenia. Dla mnie ktoś kto pracuje choćby za ten 1000 zł jest wart więcej niż wiecznie niezadowolony bezrobotny malkontent co wyżej ..... niz .... ma

Gość co z wam ludziskakaka ?
dokladnie tak tez mysle- 🌼