Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany31

gdzie znaleźć kogoś kto umie rozpoznać i leczyć HPV ??? Wawa

Polecane posty

Gość załamany31

Bardzo smutno jest mi pisać na tym forum przy Tym temacie. Podejrzewam że właśniie to mi dolega od jakiś 2 cy, kontakt z podejrzana dziewczyna mialem 20 lipca tego roku, niemal po 2 tyg. cos mi sie zaczelo dziać na języku i na ptaszku:( włąściwie przy samym ujściu z cewki. Miany na języku wedrowały mi w postaci plam z biaława obwódką, a po jakimś czasie jakby takie punktwe brodawki na języku sie pojawiły. z czerwoną mała kreska w środku, język jakis taki niw swój drętwienie , suchośc , cos jakby mi chciało rosnąc czułem. Byłem juz u kilku lekarzy od tego czasu i sie okazuje ,że są sami ignoranci , debile i nie wiem jak jeszcze można ich nazwać, brak słów. Dr Wójtowicz z Koszykowej przy AM. znudzona zmęczona, nic nie widzi. Lekarz, gin, Południewski, śpiacy następny, na błonach śluzowych jamy ustnej sie nie zna , a na żąłedzi jakies grudki czy zgrubieni anajlepeij wypalić czy wymrozić od razu mi chciał, - oczywiście sie nie zgodziłem, pobrał wiec powierzchownie próbke do badania Dna, wynik niby negatywny, ale to sie powieksza , juz mam widoczna naroś i takie spulchnienie na koncu na tych samych brzeszkach u ujścia w penisie. Byłem Tez juz na Miodowej , tam choroby blony sluzowej lecza, nic nie zauwazyli, - niby mam język geograficzny , i jedynie moga mi kamień nazebny zdjąć, porazka:( Na języku juz mi sie pojawiły widoczne wydzielone jadna obok drugiej wypukłe krostki , które jakby sie zlewaja póżniej, kalafirki to moze jeszce nie są ale coś w tym stylu, język czuje jak oddycham jabym miał cały obdarty ze skóry , tj, nie boli ale czuje suche powierze jak oddycham nawet. Martwi mnie to coraz bardziej. Nie wiem co mam począć. Jestem rozsadny i ostrozny w stosowaniu sie do rad pierwszych lepszych lekarzy. Moze wy znacie kogos uczciwego i znającego sie na tych sprawach , nie chama , ignoranta ani tez prostaka zasłaniajacego sie autorytetem niby lekarza. Jeszcze nic na to nie stosowałem, chce trafic od razu w sedno sprawy a nie wyrzucac piniądze i tracić czas na spotkania z idiotami. Bardzo bede wdzięczny. Pozdrawiam. ps jestem facetem dla jasności. Nigdy nic mi nie dolegało , ja dotąd byłem z siebie zadowolony i uczciwy wobec innych w tych sprawach i taki tez bede dalej, najwyzej juz sam na całe życie:( doradzcie mi jakiegoś lekarza. Bądzcie zdrowi.

Gość mario_netka
hpv nie rozwija się w ciągu 2 tygodni, okres inkubacji - w zależności od typu wirusa - wynosi od kilku do kilkunastu miesięcy. Wędrująca plama na języku to najprawdopodobniej tzw. "język geograficzny" i nie ma on związku z hpv.