Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flesz80

40 tysięcy

Polecane posty

Jaki biznes rozkręcilibyście w Polsce jak mielibyście do dyspozycji 40 tyś? Mam możliwość uzyskać taką dotację i pojęcia nie mam co zrobić. Pełno wokół małych gastronomii, kawiarenek, kwiaciarnii i gabinetów kosmetycznych. Może ma ktoś jakiś pomysł???

handel runem leśnym! hurtownie wykałaczek. rozlewnie płynu do mycia naczyń. skup butelek

ja jestem kosmetyczka. Teraz w czerwcu skonczylam szkole i zdobylam dyplom. Ale jak już wsześniej pisałam gabinetów kosmetycznych jest tu zatrzęsienie.

Widzę, że naprawdę można na Was polegać, a ja mam nóż na gardle bo nie mam za co żyć. Dziękuję za okazaną pomoc!

myślałaś o otworzeniu chemii na kilogramy i litry? tylko nie znam się na dotacji ... nie wiem czy dostałabyś na otwarcie dotacje

Gość prawiczek 24 lata
i tak żadnej dotacji nie dostaniesz obudz sie dziecko :P

Gość prawiczek 24 lata
bo skoro zadajesz tutaj takie pytania to znaczy, że nie dostaniesz :)

mam jakiś tam swój pomysł, ale liczyłąm też na krestywne myślenie innych ludzi:) wiesz co dwie głowy to nie jedna:P

Gość prawiczek 24 lata
licząc na dotacje zmarnujesz pół roku na kursy itp. a i tak nie dostaniesz nic.

Gość Madmłazell
ZA 40 TYSIECY SPLACILABM PIERWSZĄ RATĘ ZA SAMOCHÓD

A co mam robić? leżeć pół roku i czekać na gwiazdkę z nieba???? Przynajmniej nie zmarnuję tego czasu. Pracy i tak nikt mi nie da nie ma się co oszukiwać

Gość prawiczek 24 lata
lepiej leżeć niż marnować czas i dawac zarabić kolesiom co organizują kursy.

Wiesz może Ty możesz sobie pozwolić na leżenie ale mnie niestety na to nie stać, mam rachunki do popłacenia, jeść też muszę, więc raczej nie mam wyboru

Gość prawiczek 24 lata
niestety nie leże jestem tak zajęty, że nadal jestem prawiczkiem :P

Gość Madmłazell
a tak szczerze mówiąc to kwas w tych urzedach pracy niby chca pomóc a tu gówno :(

Gość zakład kosmetyczny
wyspecjalizowany w zabiegach dla nastolatek - niskie ceny, makijaże na sobotnie dyskoteki, wyciskanie pryszczy i takie tam

Gość prawiczek 24 lata
dziewczyno wydrukuj cv i roznoś na żywca, może nawet jak cie nie wezmą odrazu zawsze będą je mieli w biurku i może sobie przypomną o tobie w przyszłości.

Gość zakład kosmetyczny
a do południa regulowanie brwi emerytkom - tylko jak zmienic wystrój żeby jedne i drugie wodpowiedniej porze czuły sie jak u siebie ;) - może zakład otwarty od 14 dla małolatów a do południa proste zabiegi w domach emerytek ;)

Tylko że zakładów kosmetycznych jest tu zatrzęsienie, ja szczerze mówiąc myślałam o mobilnym zakładzie kosmetycznym tzn. z dojazdem do klienta co Wy na to???

dziewczyna spróbować zawsze może....a jak będzie miała szczęście to jej się uda czego życzę:)

Gość zakład kosmetyczny
moim zdaniem dobry pomysł, mnie się nie chce iść nawet na regulację brwi, ale jakby tak pani kosmetyczka przyjechała do mnie wieczorkiem i jeszcze umalowała mi paznokcie to czemu nie a jest u was zakład dla psów? powaznie pytam - strzyżenie, trymowanie i takie tam

Prawiczek a myślisz że nie drukowałam i nie roznosiłąm? No bez przesady, nie czekam przecież w domu aż praca sama zapuka mi do drzwi.

jest zakład dla psów wszystko jest nie ma żadnej niszy w którą człowiek mógłby się wbić, niestety. Ja już nawet myślałam o malowaniu umarłych w zakładach pogrzebowych. Naprawdę jestem przyparta do muru!!!

Gość prawiczek 24 lata
lumpex :)