Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważetylko65kg

Szczupły , chudy facet to brak zainteresowania kobiet

Polecane posty

Gość ważetylko65kg

Dlaczego kobiety na takich nawet nie zwracają uwagi. Ważę ok. 65 kilo przy wzroście 176 cm i wiem , że to jest mało. Całe życie walczę ze zbyt szybką przemianą materii , ale efekty są marne. Widzę czasami na ulicy jak kobiety na mnie patrzą i wiem , że nie dlatego , że im się podobam tylko przez tą moją chudość.Pewnie myślą sobie o mnie jak o jakimś szkieletorze. Ja nie mam szerokich ramion , kolan itd. Normalne kobiety nawet na mnie nie spojrzą , no chyba że z litości i pewnie jakby mogły to dałyby mi 50 groszy na bułkę abym przytył ;)

Gość mll
pierdolisz!! ja mam 186cm i 77kg, tylko slysze ze kobiety wola grubszych itd, ale mimo wszystko podobam sie wielu kobietom...tu nie chodzi o twoja wage, a nastawienie.

Gość wiśnie i czereśnie
A uprawiasz jakiś sport?

Gość tns obopppp
Jaki fajny temat. Odkopię go, bo szkoda że nikt nic nie pisze.

Gość jijn
sorry ale usmialam sie z ta bulka:D moze zmien sposob ubierania fryzure... nie musisz byc klasycznie przystojny zeby wzbudzic zainteresowanie

Gość juuuuuuuuuula
eeeeeeeeeeee tam mnie sie właśnie podobaja szczupli a nawet chudzi i nic na tro nie poradzę:) jak facet ma kilka kilo za wiele to jakoś mnie nie pociaga wcale, w sumie nawet jak statystycznie wazy tyle ile powinien to mnie nie rusza, ale moze cos ze mna jest nie tak? hehe

Gość ntnju6ymn
sama waze 60 kilo i niechcialabym faceta 5 kilo grubszeo niz ja;o jestescie asekualni dla mnie facet to musi byc facet a nie chucherko

Jak ważysz 65 kg to i tak ważysz o 15 kilo więcej niż ja.:) Czyli w sumie ok :P

Gość zdjęcie fatalne ale nogi
Ja mam tak samo. Uwielbiam chudzielców. Papuśne miśki i dyskotekowe karczyska to nie dla mnie ;)

Gość IMO13709
A) Nie waga (chociaż bycie chudym także nie pomaga), ale skrzaci wzrost - laski wolą +185cm misiów pysiów. B) Nie zbyt szybka przemiana materii, ale zbyt mala ilość pożywienia...

Gość IMO13709
Autorze - kup sobie jakiegoś dobrego gainera, łatwo, szybko, smacznie i mógł bedziesz więcej kalorii dziennie wrzucić, na twoją "szybką przemianę materii" http://sklep.kfd.pl/

Gość pewnie nie jestes
przystojny z twarzy a nie tam wzrost czy waga

nie przesadzajcie, 175, to średni wzrost, akurat dla faceta, a waga, jak jest sie jeszcze chłopcem to nie jest to nienormalne, jak bedzie facetem to zmężnieje i proporcje bedą inne,

Gość zdjęcie fatalne ale nogi
A guzik prawda. Tak się pocieszają spaślaki, którym się wydaje, że mięsień piwny i fałdy dodają im uroku. Nie dodają. Tłuszcz jest wstrętny.

Gość kilimandżaro
CI nieudacznicy, którzy nie potrafią znaleźć dziewczyny zawsze będą wynajdywać "powody" swoich niepowodzeń, a to za gruby, a to za chudy, a to za biedny, a to za niski. Jesteście beznadziejni:-O

Gość IMO13709
ABS, my nie negujemy, że to wzrost STATYSTYCZNIE średni. My tylko uświadamiamy, że to wzrost NIEATRAKCYJNY (zbyt niski) dla lasek.

Gość cocla cola 81
175 to dla mnie "w sam raz" 🖐️ I też lubię szczupłych 🖐️

Metrigoton..jak na faceta to mało a jak na laske to idealnie (nie wiem czym jestes )

Gość adela345566
mój chłopak jest szczupły ale za to jest mega przystojny, uwielbiam na niego patrzeć:) nawet jest ładniejszy ode mnie:P tak więc waga nie ma nic do gadania, chudzi też się podobają

Gość IMO13709
Arqen, to nawet mnie przebiłeś z wagą za moich najlepszych dorosłych czasów. :D

Gość wqet5r6
"normalne kobiety na mnie nie spojrzą" - oczywiscie, sam wygladasz jak ufok a rozgladasz sie za normalnymi, skoro sam nei jestes normalny to powinienes sie rozgladac za anorektycami albo tucznikami, nie przyszlo ci to do glowy?

Gość IMO13709
Kremie, powiedz nam ile masz wzrostu i wagi, bo juz z pewnością zapomnieliśmy...

Gość IMO13709
Nie musisz, bo po prostu się z Ciebie nabijam!

Gość Niezadowolona!__
moj facet na 182 cm i wazy 67 w porywach, jak dobrze sie naje :) mnie sie podoba i nie mam zamiaru go tuczyc :P

Gość Gadatliwa..
a mi się tacy bardzo podobają :) szczupły chłopak nawet jak jest niższy to wygląda na wyższego :) w ogóle zawsze taki typ chłopaka był w moim guście :)