Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daras

szukam kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość daras

Witam serdecznie wszystkie zainteresowane panie. Napiszę krótko - szukam kobiety w ciąży do stałych spotkań wszystkie warunki do uzgodnienia podaje nr.tel:720./101./874

Gość Kalafingaaa
Co za debil

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
a co byś chciał robić?

Gość chyba zboczeniec jakis!!!!
I rajcuja go kobiety ciezarne,matko kochana co za dewiacje!!!! czlowieku Ty powinienes sie leczyc! Do stalych spotkan.... szok normalnie

Gość wy się śmiejecie
a moja znajoma w 8 miesięcu ciąży była podrywana na stacji benzynowej, facet chciał się znią na kawę umówić a może i drinka :)

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
czyli jak rozumiem was mężowie/partnerzy w ciąży nie tykają???!!! co za puste laski!

Gość ja ciążówa
mnie dotyka mąż a i owszem i nie tylko dotyka, ale mąż. Chyba naturalnym jest, że kobieta w ciąży jest z kimś, więc jak może się spotykać czy bzykać z innym, bleeeeeeee

Gość ja ciążówa
także boszeeeeeeeeeee, użyj mózgu zanim coś napiszesz

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
ja ciążówka, ty uzyj mózgu, chodziło mi o to, że kobieta może się podobać, może podniecać itp. nie chodziło mi konkretnie o anons tego pana - pustaku! ale widać głodnemu chleb na mysli :P:):P:)

Gość Kangur z bagien
Sama nie wie co napisała o 22:52 buhahahahahahaha

Gość janinina
Cieżarna moze sie chyba podobać, choc biologicznie jest to mało zrozumiale, bo samiec zwykle szuka samicy do zapłodnienia, a nie już zapłodnionej. Takie jest naukowe wytłumaczenie faktu, ze mężczyznom podobają się kobiety z wyraxnym wcięciem w talii - to ma gwarantowac, że nie jest cieżarna. partner cieżarnej to jest inna sprawa, bo człowiek nie jest tylko zwierzęciem i ma jakieś uczucia wyższe. Dziwną potrzebę ma autor, no ale może znajdzie jakąś chętną. Mało to ciężarnych porzuconych albo zapłodnionych na dysce? W każdym razie dla mnie taka propozycja jest dosć niesmaczna, bo jakoś cieżarna kojarzy mi sie z istotą we szczególnymi wzgledami, a nie towarem burdelowym

Gość nie dla idiotów
nie zawsze jest naturalne że kobieta w ciaży z kimś jest, ale facet autor.. szczerze.. lecz się, bo potem któraś przez Ciebie zajdzie w ciążę mnogą i dzieci będą cierpiały ;D

Gość gość
Jak dla mnie to i ciężarna kobieta może być pociągająca. Sam takowej szukam, wg mnie ciążą u kobiety to najpiękniejszy stan, a i szczyt podniecenia z takim brzuszkiem :) Pozdrawiam ciężarne Panie! Jakby co, to piszcie: cmyk78@wp.pl

Gość gośćkoralina
Szuka ciezarnej bo wie ze mozna bzykac bez zabezpieczenia i bez ryzyka ze zajdzie w ciaze :)