Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Towa

RATUJMY TE ZWIERZAKI! UWAGA B.DRASTYCZNE

Polecane posty

Gość Alegottka
Marlena tak trzymaj! ale pojechalas hipokrytom! buahahahahah!!!!!!!!!!!!

No cztajac ten topik to Ty jestes nawiekszym dnem:/ Maskra co za prostackie podejscie zal mi Twojego meza i dziecka....

Gość Marlena z Polski
a kim Ty jestes żeby żałowac mojego dziecka i męża co?

Gość na takich tematach
zawsze powstaje kłótnia petycje podpisałam.

Gość jaaaa nie moge
poprostu lzy mi ciurkiem lecialy nie wyobtazam sobie jak tak mozna przeciez to jest okrutne jak naprade jedza juz te psy to mogli by je chociaz dobijac a nie tak zywcem boze litosci.ja tez juz podpisalam petycje

Dokladnie zawsze powstaja takie klotnie!! Ale jak ktos probuje zrobic cos dobrego to po co go szmacic??? To bez sensu :/ I na dodtaek sie wymadrzac bo ja to bo ja tamto...wazne sa checi a jak sie o kims nie wie nic bo przeciez nic o sobie nie wiemy to na jakich podstawach mozna go oceniac ja np..panienka Marlenka z Polska...dla mnie to prymitywne jest..Takie akcje sa potrzebne !!! Wkoncu to cywilizowany swiat !! Pani Marlenko z Polska przez inernet wszystko mozna w tych czasach zrobic nie tylko petycje podpisac ...Jakas pani zlosliwa baba jest nie jak 25 latka -mloda i zadowolona z zycia.

Gość kiep, pieczara
Pytanie Marleno czy robisz to faktycznie po to, żeby pomóc zwierzętom czy po to, aby poczuć się lepiej? Nie widzę sensu chwalenia się na forum co się zrobiło a czego nie. Jeśli ktoś pomaga z zamiłowania, to raczej nie poniża chęci pomocy innych osób. Napisałaś raz i starczy.

Gość załamana9000
Ja podpisałam wkleiłam na gg, na nk, prosze was o to samo i gdzieś mam tych wszystkich powyżej którzy uważają to za głupote (ludzie bez serca) :(

Ciekawe, jak duzo popularnosci petycji dodaja te, zakladam, drastyczne obrazki. Podejrzewam, ze sam tekst z delikatnie podana informacja o ogromie krzywdy nie zrobil by takiej kariery, jak myslicie?

Gość zastanówcie się choć trochę
czy ta petycja chociaż jednemu zwierzęciu pomoże? Czy jeśli miliard Chińczyków podpisze petycję, żeby w Polsce nie zabijano świń w tradycyjny sposób to przestalibyście to robić? To przykre, co się dzieje z tymi zwierzętami, ale nie pomagamy im w ten sposób.

Gość Mięso armatnie 1
zbawcy się znaleźli, a mięsko jecie prawda? bo to wolno, bronicie zwierząt a i tak przylwalacie na ich zabijanie generując popyt, obłudnicy

Gość Jedna jaskółka wiosny...
MARLENA Z POLSKI napisałaś dokładnie to co ja sądzę na ten temat, hipokryci chcą zagłuszyć sumienie a najlepsze jest to, że oni naprawdę nie mają sobie nic do zarzucenia w związku z jedzeniem mięsa, to nie jest wg nich zabijanie, przecież kupili mięso na tacce w markecie, tak jakby pojawiło się tam niewiadomo skąd, obłęd i obłuda aż śmiech bierze na te wpisy...oj jakie biedne zwierzęta, jak tak można itp

Omg...Ale wy macie problem i temacik do dyskusji...Nie chce nie podpisuje chce podpisuje i wszystko na temat ! A czym karmicie swoje psy i koty ?? HE>??? trawa???? Bo mi sie mocno wydaje ze tam jest wlasnie mieso!!! Tu nie chodzi o to kto kogo zre tylko o to w jaki sposob sie zabija te zwierzeta i jaki to popieprzony narod jest z tych Chinoli,,,A co do petycji to stworzyla ja najwieksza organizacja pozarzadowa na swiecie a nie szara zalozycielka tego topiku wiec sie opamietajcie wariaci!!! Po co w ogole tu wchodzicie??? Zalozcie topik o nazwie " Ludzie pomocy nie podpisywac zadnych petycji" Paranoja ...No tak ale to jedynie w Pl toczy sie taka dyskusja ehhh...Bo jakas mega wegatarianka pisze bzdety ktore zaprzeczaja temu co probuje przekazac ,,skoro juz taka ekologiczna jestes Marleno Z "PR-eLA" to po co dajesz zrec tym psom z schroniska zarcie np,,,z kota albo swini ..moze kaczki..itp..zastanow sie..moglas nagotowac i pomrozic im pasze nie zawierajaca skladu MIESA!!! Debilizm jakis !

Gość a ja popieram tylko jedną osob
tutaj- marlene z Polski. napisała w sposób kulturalny, inteligentny i fachowy dokładnie to co ja chciałem przekazac, ale nie jestem tak elokwentny. skoro tak wam żal małpek z chin, to czemu żrecie udka, podgardla? i co mają do tego jakieś wasze psy i koty??? pies i kot nie pójdzie do supermarketu i nie poprosi o kotlety sojowe i sałatę. tym sie różnimy od innych zwierząt że MAMY WYBÓR, wolną wolą i warunki by żyć i jeść tak by nie krzywdzić inncyh zawsze rozpierdalał mnie argument że "psy koty tygrysy i inne pantery jedza mięso, a my też ssaki to tez musimy" jeśli taki tygrys czy inny lew miałby wybór, inteligencję człowieka i instynkt jak człowiek to zapewniam że poszedł by z koszykiem do TEsco i kupił marchewkę. ale niestety zwierzeta tak inteligentne nie sa i BY ŻYC MUSZĄ SIE ZABIJAĆ, ale zabijają i jedzą. a na przykładzie mnie, Pani Marleny i tysięcy innych osób moge powiedzieć że człowiek świetnie bez jedzenia padliny soie radzi, jest zdrowszy i silniejszy jeśli nie zatruwa ciał iałekiem i ciałami ketonowymi oraz amoniakiem z mięcha Marlena tak trzymaj, zmieniaj świat ale zaczynając od siebie, od swojego domu, rodziny a nie zaczynając od Chin. to po prostu śmieszne

Gość a ja popieram tylko jedną osob
a Vigour i jego (jej?) teksty w kierunku marleny sugerują mi że ma on/a kilknaście lat, chodzi do gimnazjum i chce zbawiać świat, ale sosik z wołowinką na obiad opierdoli. pewno zachwycasz sie małymi kotkami i szczeniaczkami, oburza cie fakt zaijania psów w Chinach, ale to że zjadłaś w życiu już setki zwierzat, zabijanych w męczarniach (nie były to jednak pieski kudłate tylko świnie, krowy, cielęta i kurczeta) - na to masz wyjebane. zycze ci żebyś zobaczyła kiedyś jak zabija się cielaka z którego po kilku dniach zrobi się "mięsko" które kupisz w Tesco, doprawisz i opierdolisz ze smakiem ciekawe czy nadal tak bezie ci smakowało

JA pieerr Marlenka tez zrecie mieso od dzieciaka...Tu chodzi o akcje a nie o o to kto co zre a tak na moje oko to Marlenka daj sobie spokuj i nie pisz pod innym pomaranczowym nickiem bo jestes juz troche nudna" zmien topik....idiotko! Jak chcesz zrob sobie akcje rataowania prosiaczkow albo cielaczkow...Prymitywna jakas jestes..buhahahahah zeby pisac sama o sobie w 2 osobach..phihihihiihih zalosne!!!

a ja popieram tylko jedna osob.....to ta sama osoba co marlenka z polska :/ zalosna jestes i nie jestem wegetarianka ja wiekszosc ludzi na swiecie ale nie obdzieram na zywca psa ze skory..A pozatym Marleno dzialaczki PETA zjechalyby Ciebie za noszenie kortki ze skayu bo to w jakims stopniu prpagowanie tego produktu bo nikt nie bedzie chodzil i sie przygladal czy to sora czy nie ...wiec troche wiecej wiedzy prymitwie!!! A co do topiku to TOWA sietny pomysl !! Do zwolennikow otwierajcie opdobne i nie sluchajcie jakiejs malowatosciowej idioteczki z Polska ..powodzenia!!

Tez jestem przekonana ze ta idiotka ma podszyw..zalosna malolatka heheh masz racje z tymi skorami..czytalam kiedys o tym:/ Akcja jest wspaniala i warta poswiecenia 5 sek na podpis!! w naszy miescie postarmy sie zrobic akcje z plakatami..dam znac co i jak pozdrawiam :)

Gość Pieniążek - ona
I jak tu wierzyć w Boga? :/ Gdyby Bóg istniał nie pozwoliłby na rodzenie się prostytutek, które rodzą te chińskie ścierwa. Bardzo płakałam widząc to. Życzę z całego serca, żeby tych chińskich śmieci spalono na stosie i ich rodziny.

CLOclo i Viguour- jak Was czytam to srać mi sie chce. do widac że dojrzałej babki piszecie że jest małomiasteczkowa, prymitywna i głupia? a Wy to co? przecie na km czuć od was gimnazjum :O Marlena to akurat widac że całkiem mądra i konkretna babka, która "myśli globalnie a działa lokalnie" a nie na odwrót jak Wy. bo te wasze 5 sekund nic nie da oprócz Waszej dzikiej radości jacy jesteście zajebiści, a jej działanie na dłuższą metę na pewno pomaga środowisku. a co do skaju to nie pierdolić mi tutaj. wyebane macie w tych ekologicznych główkach śmieszne gimgoowna. Marlena jak to przeczytasz to nie nie przejmuj, bo jestem na kafe od tak dawna, że te pajace co tu pisały jeszcze w pieluchy srały i znam takich jak oni. zaraz założą lokalny klubik przeciw wyrywaniom małpkom z chin mózgów i będa pierdolić smutki jakie sa one dobre i jak zmieniają świat. narysuj dziecko plakat, powieś w gazetce szkolnej, ale nie obrażaj dziecino dorosłej kobiety, która robi sto razy więcej niż Ty swoim podpisem :o

Heheheheh fajna stopka pasuje do Ciebie a ekologczna sucz to wlasnie ta Marlenka to ona pisala o skayach i ekologi o ktorej nie ma zielonego pojecia..Po co tu mole wchodzicie?? Nie macie innych topikow>??? Duzo krzyczec i nic nie robic uuuu i to mowia niby dojrzale kobiety>??? HAHAHHAH smierdzisz max 15 letnim podrostkiem chociaz czasem oni sa madrzejsi od tych 30 klkuletnich ludzi...Jak ktos jest dorosly to nigdy o tym nie pisze bo nie tlumaczy sie z tak oczywistych rzeczy.Poruszono tu sprawe ktora sie toczy na calym swiecie a takie 2 czy 3 modrzejsze od wszystkich..Typowa mentalnosc Polaka jak dobrze ze mamy madrzejsza mlodziesz od tych starych nasiaknietych komunizmem bab..Na targ idzcie!! Tam sie nadajecie.

Boze co za swiat!!! Masakra oczywiscie petcja podpisana!!! A wy drogie panie to sie wstydzcie!!! Nie macie pojecia o ekologi wegeteianizmie!! Zalosne zlosliwe baby jestescie!!! Dziewczyna ktora zalozyla ten topik przynajmniej cos robi a nie szczeka jak pies niezdrowa du pa..Wy naprawde jakies niedorobione jestescie>???Jakies niespelnione ?? Boze taka zlosliwosc i to niby wsrod doroslych ludzi.zenada!!A ty Marleno z Polski najpierw pocztaj wez udzial w seminarich zwiedz kawalek swiata zobacz jak ludzie podchodza do ekologi nie tylko w Plosce ,bo szczycisz sie jakas akcyjka w latach szkolnych i ja ato wegetarianka jestes a jestem ciekawa co dzis robisz dla tych wszystkich zwierzat,,pewnie pierdzisz w skorzany stolek i spisujesz teksty z neta ,,to co piszesz juz kiedys gdziesz czytalam wiec nie taka inteligentna jestes..kazdy potrafi skopiowac tekst i dopisac kilka slow od siebie!!Radze poswiecic troche czasu na strukture organizacyjna problemu a nie urzadzac sobie chamski festyn..Towa nie wazne ile masz lat i kim jestes !!! Wazne co robisz!!!

wstydze sie wstydze i bardzo dziękuje za określenie mnie mianem 15 latki :D łuhuhu! wtedy to sie miało ciało ;) a teraz 28letnie, zwiędłe :( ale wracając do tematu- jesli dla Ciebie założenie topiku na kafe dot. podpisania jakiejś petycji to rzecz wzniosła, godna bicia pokłonów no to chyba Ci sie we łbie poprzewrcacało. teksty z neta spisane :classic_cool: a ty z czego wiedze czerpiesz? dalej siedzisz w 10 tomach encyklopedii PWN? chyba każdy człowiek czerpie wiedze z neta, a że ty jej przerobić nie umiesz i musisz cytowac to twoj problemo. zróbcie teraz najlepiej topik ku czci TOWY - toż ona zrobiła dla świata tak wiele.... a HIPOKRYZJA o której Marlena wspominała z tego topika aż ścieka gęstym, żóltym śluzem. bo małpek i piesków to bronicie, ale świnii która ma inteligencje 3 letniego dziecka (wiedza z neta oczywista :classic_cool: ) nie dajecie szansy. o sorry - szansa jest- że super ją doprawicie, zalejecie sosem i zjedzie z ziemniaczkami. ale pieski łeeee biedne łeee kudłate małe pieski. małe małpki. ale świnia to tylko na schab! cielak to tylko na cielęcinkę! koń który płacze przed śmiercią! toż to cudny kabanosik! i jedno jedyne macie racje- spadam już z tego topiku- bo edukacja rozhisteryzowanych, zbawiających świat gimgoowien to nie moja działka. poczytałam, napisałam ale i tak mnie nikt nie zrozumiał rzecz jasna ;) czekam na dalsze petycje dot. wysyłania koni na rzeź do włoch (toć wasze kabanosy na pewno nie cierpiały, były zanite humanitarnie i szybko), kolejna petycja dot. zmiany środowiska naturlanego rzęsitka pospolitego i kolejna- STOP przemocy wobec muszek owocówek! ps. smacznego kotlecika ;) 🖐️🖐️

28 lat i zwiedle cialo???? Buhahahah cos za malo dbalas o siebie:P O zgrozo jestes jeszcze taka mloda ....i tak malo jeszcze wiesz..mnie i tak te Twoje glupawe teksty nie biora wiec odpusc najbradziej mnie ubawilas swoim wiekiem 28 lat hahahaha to naprawde stara juz jeste phihihiihnie wytrzymam hahahahahaah

HEHEHEHEHHEHEH ja tez pekam ze smiechu....Jeszcze sie dobrze wysztalcic nie zdazyla a jaka madra i jaka stara huhuuhuh.hahahahahahaha

No tak nie ma co ...HEehehhehehehe porownac muszki9 owocowki do psow kotow czy koni buhahahah ale Ty mnie rozbawilas..Jestem w pracy wszyscy pracownicy pekaja ze smiechu!!!!!

Gość DYSTRYBUTOR DZIURAWYH GUM
na 6 lekcji nazywasz pracą? :O