Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maćek a1

Czy któraś dziewczyna potrafi docenić takiego chłopaka?

Polecane posty

Gość franckurwajegomac
Myslicie wszyscy bardzo schematycznie - facet/kobieta pije alkohol, pali papierosy i przeklina, to od razu jest prymitywny/a i głupi/a. To poważny błąd !!! O Witkacym słyszeliście ? O Wojaczku ? O Arturze Rimbaud i wielu innych ?? Oni wszyscy pili na potęgę ,ćpali, mieli generalnie wyjebane na naukę i zachowywali sie bardzo nieprzyzwoicie :D A mimo tego stali się legendą, ze względu na swoje genialne umysły. NIe kazdy kto pije, pali i przeklina jest "zły", zapamiętajcie to drogie dzieci.

Gość maćek a1
Tu nie chodzi o to, czy zły, czy dobry, ale o znalezienie osoby podobnej do siebie. Jak dla mnie, to niech sobie żyją tacy ludzie, byle bym poznał jakąś dziewczynę, z którą się w końcu dogadam.

Gość co do wygladu, to
to jest ciekawe, jesli chodzi o powiazanie wygladu z zachowaniem. moze to troche schematyczne i nawet tępe myslenie, ale... jest tak, ze te imrpezowiczki sa ladniejsze zazwyczaj, a te spokojne dziewczyny to tylko w okularach i niezbyt zadbane? czy taka dziewczyna jak autor tematu moze byc atrakcyjna jednoczesnie?? ot zagadka :P

Gość co do wygladu, to
czyli jest ten schemat jednak. spokojna dziewczyna nie bedzie atrakcyjna nigdy

Gość Zgadzam sie, ze niektorzy ludz
Ja nie szukam Britney Spears, chce normalnej dziewczyny, z ktora mozna zyc.f

Gość kwadrans pozniej...
macek a1 - z warszawy , a Ty ?

Gość ołmajgad:P
ale to chyba zalezy co nalezy rozumiec pod słowem "spokojna" ? poza tym co to za zaleznosc miedzy wygladem a stylem bycia i zycia?? sama znam wiele baaaardzo atrakcyjnych dziewczyn , które nie były imprezowiczkami i odwrotnie : niezbyt urodziwe panienki, których zycie to jedna niekoncząca sie impreza ( ze wszelkimi bonusami):P:P

Gość kwadrans pozniej...
franckurwajegomac - co za myslenie... nie każdy pijak bedzie artystą, u tych co wymieniłeś musiała byc najpierw wrażliwosc , pozniej alkohol, narkotyki ...nieodwrotnie...a laski, które klną wcale nie są lepsze od tych porządnych, bo każdy głupi może przeklinać, ciężej jest zachować sie kulturalnie

Gość maćek a1
Z okolic Krakowa. Rzeczywiście ciężko się odnaleźć takim osobom. :P Chyba dużo od zbiegu okoliczności zależy w przypadku takich osób jak my i tylko na przypadek możemy liczyć. :)

do autora: takie zachoanie to standard, zacznij pić piwo i naucz się balować jak chłop z jajami, bo kopniesz w kalendarz jako pryk co się kochał przy zgaszonym świetle student PW ;)

Nie ma zadnej zaleznosci miedzy wygladem, a stylem zycia. Nie ma sensu myslec schematami utartymi. Nie chce myslec schematami, moze jeszcze po prostu nie poznalem tej kobiety, ktora moglbym kochac. Poznalem kidys pewna bardz inteligentna kobiete, ale byla ode mnie starsza i nie wypalilo nic.

Ja nie zaluje, ze poszedlem na studi, bo poszedlem sie tam uczyc, a nie balowac. Chcialbym zalozyc biznesik maly, ale szczerze mowiac, nie wiem czy kiedykolwiek chcialbym zatrudniac ludzi po studiach. Obserwuje studentow i widze jak czesc z nich zalosnie sie zachowuje (jest oczywiscie pewna czesc ludzi, ktorzy nie poszli na studia w celach libacyjnych).

Mój facet nie pije , nie pali , nie jara i nie baluje :P Czasem tylko wypije 2-3 piwa z kolegami , a pijanego w sztorc widzialam tylko raz w przeciagu ponad roku .

Gość maćek a1
kasparov, nie mogę robić czegoś na przekór sobie. Nie stanę się imprezowiczem, raczej nigdy. :P

Gość frankurwajegomac
Zgadzam się, że większość osób ktore ostro imprezują, piją i przeklinają, to absolutne pustotany i prymitywy z gównem zamiast mózgu. Chcialem tylko zwrócic uwagę, że mimo wszystko zdarzają sie wyjątki i należy o tym pamiętać, zamiast wrzucać wszystkich do jednego wora. Takim wyjątkiem jestem ja na przykład :D Piję dużo. palę dużo, przeklinam jeszcze więcej - ktoś patrząc z zewnątrz moglby pomyslec ze jestem debilnym prymitywem, a ja piszę bloga w ktorym snuję rozważania o życiu, czytam dużo książek, interesuję sie filozofią, sztuką i kosmosem i wydaje mi się, ze należę do inteligentnych ludzi ;)

Ja w akademiku nie mieszkam. Kiedys na 1 roku tam poszedlem, ludzie sie tak zachowywali, ze nie czulem sie tam w zaden sposob wyluzowany, wyszedlem po godzinie, ludzie nie znaja umiaru w alkoholu.

maćek a1 Tez nie lubie jakis glosnych impez na ktorych wpadaja na mnie najebani ludzie. Bylem na kilku, ze wszystkich mam kiepskie wspomnienia.

Czasem bywalo tak ,że bylismy w barze , On wychodził trzeźwy a ja pijaniutka ,może nie tak zebym turlała sie po ziemi i na wlasnych nogach nie mogla dojsc do domu ale po linni prostej to bym za choooja przejsc nie mogla :O

nie zgodze się z franku... my z kolegami zawsze robiliśmy największe zamieszanie w akademiku i na studiach - owszem balowaliśmy, ale był czas na naukę. dla przykładu powiem, że wszyscy mieliśmy stypendium za wyniki w nauce od 2 roku na PW. nei musisz imprezować jeżeli nei chcesz, ale rozwerwij się. wokół ciebie napewno jest ktoś z kim możesz to zrobić. po studiach już tylko zostaje praca, dom, kredyt, rata, praca, dom , ...

Gość maćek a1
I najgorsze, że dziewczyny tam chodzą, bo szukają fajnego chłopaka. Zależy od dziewczyny, czego oczekuje od chłopaka i jakie ma wymagania. Na pewno są te, co wolą spokojniejszych, ale jest ich mniej i rzadko się je widzi.

oh oh jacy wy jestescie wybitni. Wszyscy NORMALNI studenci pija i baluja tylko wy widocznie przebywacie wsrod studentow latwych kierunkow skoro uwazacie ich za glupszych od siebie. I tak sa dziewczyny ciche wierne i spokojnie ale ich nie szukaj w akademikach tylko w oazach przy kosciolach

Ja ogolnie nie jestem (już) typem imprezowiczki , ze musze non stop na imprezach bywać ale odf czasu lubie isc i sie zabawic z innymi ludzmi. Mieszkam w akademiku i powiem szczerze ,ze codziennych imprez nie ma , przewaznie co 2-3 dzien . Wszyscy z pietra wychodza , siadaja na korytarzu , gra muzyka , wodeczka i cola na srodek i poprostu siedzimy,pijemy rozmawiamy...ot cala impreza choc czesto gesto odpierdalamy maniane ale to jak juz jestesmy wstawieni :P (moj akademik jest maly , 30 osob - elita ;) )

Zawsze mozna uzyc netu w poszukiwaniach, jeszcze tego wlasciwie nie robilem, ale skoro net daje taka mozliwosc, to czemu by nie sprobowac sobie :)

Gość kwadrans pozniej...
do autora: takie zachoanie to standard, zacznij pić piwo i naucz się balować jak chłop z jajami, bo kopniesz w kalendarz jako pryk co się kochał przy zgaszonym świetle --- autorze nie słuchaj go ;) pewnie to jakiś koleś bez silnej woli i Ci zazdrości ...taki co to "ma jaja i codziennie pije" jak sie rozpije to pozniej całe lata bedzie siedział i chlal, a możesz sobie wmawiac że to fajnie pić i sie nie uzależnisz, ale bedziesz zwyklym pijakiem ... mi imponują chlopcy którzy nie piją, nie palą, nie uprawiają seksu przy kazdej okazji

do dziewczyny nade mną - nie rób z chłopaka pantofla, to, że jesteś społeczniarą nie znaczy, że wszyscy mają tacy być.

*od czasu do czasu oj generalizujecie Panowie , to ze dziewczyna lubi sie rozerwac , zapali tego fajka czy wypije kielicha ze znajomymi nie oznacza ,że jest jakas glupia, ograniczona czy sie lajdaczy albo szuka cwaniakow :O.

Marzycielka. To Twoja definicja normalnosci. W zyciu nie przyjalbym studenta do pracy, to zaraza jest. Spadam juz spac, Dobrej nocy zycze NORMALNYM ludziom, a nie studentom, ktorych jedynym celem jest zlopanie wody.

Gość maćek a1
Odwazna Marzycielka, no właśnie... od razu w oazach przy kościele? Sam jestem spokojny i raczej tam nie przebywam. Za dużą grancię wytyczasz między tymi 2 rodzajami ludzi. Jak nie pijde, to już do kościoła... A może sport w tym czasie jak inni pływają albo coś innego, muzyka... dużo możliwości jest.

Gość kwadrans pozniej...
kasparov- znałam takiego 'mocnego' w gębie jak Ty...też mówił mojemu ex , żeby mnie olewał, żeby nie siedział w domu , żeby pił i się bawił, a pol roku pozniej laska go usidliła , zapomniał o kolegach, wział slub, wpadka, dziecko... a taki mądry był ;)