Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maćek a1

Czy któraś dziewczyna potrafi docenić takiego chłopaka?

Polecane posty

Nie robie z faceta z pantofla . Ja jemu nie zabraniam niczego. Jesli ma ochotę to niech idzie na impreze i sie zabawi, czy z kumplami do baru (czasem chodzi ale rzadko ) . A pic nie pije dlatego ze nie lubi a nie dlatego ze ja jemu zabraniam , ma slaba glowe a potem zdycha i marudzi ze wszystko go boli :)

Gość maćek a1
ItsOnlyMexx_20, nikt nie mówi, że takie osoby są głupie. Sam mam takich znajomych, ale nie piję z nimi, ani nie imprezuję, robię w tym czasie co innego. Ale jak ja mam "swoje zajęcia" w tym czasie, to nie spotykam żadnych dziewczyn, a oni siedzą w pokoiku sobie z kilkoma wesołymi koleżankami.

Gość kwadrans pozniej...
ja bym chciała pantoflarza ale nie mogę trafić na takiego :(

Gość maćek a1
Odwazna Marzycielka, ja znam ich bardzo dobrze pod tym względem i wiem, co robią na co dzień. :)

Gość Kwadrans pozniej a po co Ci
pantoflarz, chcialabys nim dyrygowac ? ;D

Gość ssssssssssssssssssjs
maćek a1 - przejzalem na szybko Twoje posty i wiem co ci chodzi po glowie wiem o co ci chodzi... nie mozesz znalezc dziewczyny i szukasz wytlumaczen wyjasnien a problem jest w tobie nie w swiecie cie otaczajacym i dlatego a wiesz dlaczego? gdyz nie wiesz jak sie zabrac za zycie, powiem Ci tylko jedno: swiat jest na tyle fajny albo poj...y zalezy jak na to spojzec ze mozna w nim wygrac wszystko czego chcesz na wiele sposobow twoj problem to to ze nie grasz tylko szukasz wytlumaczen rozwiazanie: olej to co sie dziej po co ci to przeciez ty jestes jednostka ktora powinna sobie jakies cele wyznaczyc i zadzialac co cie jakies osobniki obchodza oamietaj w tym swiecie nie wygrywa najlepszy - dlatego jak dobrze rozegrasz bedziesz mial wiecej lepiej - to na pocieszenie ale rob cos, wiesz ze taki fajny chlopaczek imprezowicz za ktorym laseczki lataly potrafi skonczyc jako ochroniarz za 1000 wraz ze splodzonym dzieciekiem i zona i zerem szczescia a wiesz ze ty mozesz skonczyc jako wlasciciel firmy albo chociaz dobrze zarabiajacy gosc i zalapac sobie mloda atrakcyjna laske (to jest mozliwe bo sam naleze do tych spokojnych tylko zreobilem inaczej jak kazdy - nie szukalem problemu w swiecie dla mojej spokojnosci a postawilem cel ze bede mial swietne zycie - i teraz zarabiam wiecej od jakiegokolwiek mojego znajomego lub osoby znajomej a majacej jakze bujne towarzyskie zycie mam mloda atrakcyjna lase ktora jest chetna caly czas bo musi byc bo jak nie to znajde inna sportowe auto wlsne mieszkanie a imprezowicze pracuja w fabrykach wychowuja dzici tych obiet w ktorych niby byli zakochani ale teraz to juz tylko sprawa wychowania potomka ) bierz sie do roboty i olej krzykusow wielu z ich nie zajdzie daleko chyba ze mamusia lub tatus ma pochytane... a jak chcesz normalnej dziewczyny to szukaj normalnej dziewczyny a wiec nie obracajacej sie wsrod imprezowiczow - latwo je poznac tylko ty jeszzce nie wiesz o co chodzi - i pamietaj im mniej atrakcyjna tym wiecej wartosci ci da tych jakich szukasz aaaa i nie ma tak ze atrakcyjna i normalna albo 1 albo 2 to tak samo nie ma tak jak acet atrakcyjny i stalozwiazkowy nie myslacy tylko o sexie a bedacy wrazliwy no te wszystkie rzeczy co kobiety libia... albo 1 albo 2

Gość kwadrans pozniej...
nie dyrygować, ale chcę być dla niego ważniejsza niż np. koledzy :)

Gość maćek a1
Dzięki, do tego się zastosuję. Ale do tego "1 albo 2", to się nie zgodzę raczej. :P Wyjdzie z resztą z czasem w życiu. Jak na razie, to myślę o tym, jak dobrze sobie życie ułożyć głównie i jest ok jak na razie.

Trochę smutno się robi jak to czytam, ale taka prawda. Pocieszę Cię, że to w obie strony działa.

Gość a ja mysle, ze swiat
nie jest raczej taki schematyczny i mozna znalezc spokojna i ladna dziewczyne

Gość Ding ding
Pytanie czy wogole sa takie spokojne dziewczyny :/ jak dotad nie spotkalem a tez takiej szukam

Gość uuuu you touch my tralala!
LASKI NIE LUBIĄ NUDZIARZY. i tyle :D

Gość Ding ding
Taka ktora nie lata wiecznie po klubach, barach, urodzinach i ogniskach jakby miala robaki w dupie.. Z reszta w miescie w ktorym mieszkam nie ma dziewczyn z innymi piorytetami

Cóż, w tych kategoriach na pewno jestem osobą spokojną. Imprez nie lubię, jak już to od święta wypad właśnie na jakieś ognisko latem, ale też nie po to żeby urwać sobie film. Chociaż sama uważam się raczej za osobę sztywną, niż spokojna.

Gość Ding ding
Mozna od czasu do czasu gdzies wyjsc sie rozerwac ale bez przesady ja tez nie pije nigdy tyle zeby urwal mi sie film i zebym nie pamietal co robilem wolalbym miec starsza kobiete od siebie

Gość ale ta kwadrans..
zdesperowana :D lol

Wiesz, może ja po prostu miałam szczęście, że poznałam kogoś z kim mogę prowadzić w miarę spokojne życie. I nie łudź się, że wiek coś zmieni

Gość kwadrans pozniej...
może i jestem zdesperowana... wcale nie uważam facetów którzy nie imprezują za nudziarzy...taki facet co siedzi w domu , może pogadac o filmach, muzyce, miec poczucie humoru....idzie z takim o czyms pogadac , a nie jak z imprezującym debilem co ciągle pije, spi , ziewa...

Jestem spokojną osobą, nie imprezuje, nie pije... nie szukam towarzystwa na siłę.Niestety wiem już że u siebie na studiach nikogo nie poznam :( większość właśnie imprezuje Jak chcesz poznać spokojną dziewczyne to nie łudź sie że sama złapie z Tobą kontakt

Gość juk o grgorogaliku
znam jedną milenę co ma 20 lat... jest beznadziejna. cicha, średnio bystra i brzydka :(

hehe też znam ich kilka :P:P:P troche za mało detali podałeś... co masz na myśli średnio bystra? cicha to i owszem jestem a czy brzydka to już rzecz gustu

Gość juk o grgorogaliku
brzydka = niska, płaska - małe cyce, mały tyłek, chuda, brak kobiecych kształtów, włosy jakiegoś mysiego koloru, twarz wyszarzała... dość wąskie usta, zwykłe oczy

To raczej nie ja... choć uogólniasz za bardzo niska tzn? ile wzrostu mniej więcej? włosy mam ciemne na wielkość cycków i tyłka nie narzekam :P:P a tak swoją drogą to sam spójrz w lustro i od tej Milenki to sie odpierdol :D:D:D

Gość Typ ciemna gwiazda
Mileno, mi podobają się spokojne, ułożone, szanujące się kobiety... Których nie ogląda się pijanych i śliniących się do wszelkich facetów... skąd jesteś? (ps. nick to tylko podpucha)

Życzę żebyś taką znalazł typie spod ciemnej gwiazdy :) no ja jestem z mazowsza ( ale nie z wawy)

Gość maćek a1
Wiadomo, że nie lubią nudziarzy dziewczyny. Ja będę się starał jej dogadzać na wszelkie sposoby, wycieczki, wyjazdy, atrakcje, zakupy... Byle nie imprezy. To nie moje klimaty po prostu i tyle. Chcę cały czas przy niej być i ma być ważniejsza niż koledzy dla mnie.

Gość Paulina27814
Ja bym chciała takiego chłopaka