Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sergiusz24

ILE DNI po rozmowie kwalifikacyjnej powiedzieli że was zatrudniają ?

Polecane posty

Gość sergiusz24

i zaprosili ponownie ? ile dni minęło od rozmowy kwalifik ?

Gość od razu na rozmowie

Gość ugaubugabuga
w moim przypadku 40 dni...a potem nastała pora przychodów , było to 5 dnia po zmartwychwstaniu Jezusa

w jednej pracy to już na rozmowie, na innej rozmowie też (ale tam nie poszłam ostatecznie) a tu gdzie teraz robię to po około tygodniu zadzwonili. miałam rozmowę fatalną, ale wiedziałam że mnie przyjmą, bo na gwałt potrzebowali ludzi a ja już miałam odpowiednie doświadczenie, gdyby nie to to pewnie bym poległa wtedy :D

Gość sergiusz24
aha czyli wiekszosc juz na rozmowie a mi powiedzieli że odezwa sie w ciągu tygodnia co o tym myslicie ? zbywają mnie ?

Gość ciekawy temat po południu na
znajac polskie standardy to raczej zbywaja

Gość Malwa truskawkowa
u mnie na nastepny dzien

Gość ja tam jeszcze czekam
a rozmowę miałam w 2003.... jak myślicie, odezwą się ejszcze?

Zawsze tego samego dnia, w jednej firmie po ok pół godziny zadzwonili, jak już wracałam stamtąd tramwajem. Może być tak, że Cię zbywają, ale niekoniecznie, mogą przez ten tydzień przeprowadzać rekrutację i podjąć decyzję po przesłuchaniu wszystkich kandydatów.

Gość sergiusz24
nie wiem dlaczego im nie pasuję mam chęci,doświadczenie, auto, prawo jazdy jesli chodzi o wygląd to normalny, na pewno elegancki i kulturalny , fizyczność raczej przeciętna :-O juz nie wiem

Gość Indra87
Jak narazie bylam na trzech rozmowach. Jedna spieprzylam totalnie, bo byl test, którego nie zdalam, natomiast na tych pozostalych to juz podczas rozmowy mi powiedzieli.

Gość Indra87
Mysle, ze na rozmowie to tylko mówia wtedy, gdy szukaja kilku lub wiecej osób i podobasz im sie i wiedza, ze niezaleznie od tego jak inni wypadna to chca, zebys u nich pracowala. Jak pozycja jest tylko dla jednej osoby czy dwóch to chyba najpierw musza przeprowadzic rozmowe ze wszystkimi, zeby wybrac te najlepsza. I wtedy moze to potrwac kilka dni.