Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Kolory?

Polecane posty

Dziewczyny mam problem a musimy ostateczne decyzje no w sumie na wczoraj podjąć. ;) Otóż naszymi kolorami jest granat i fuksja i teraz Nowa narzeczona podsunęła mi pomysł w wątku o sukni na dodanie do nich fioletu. Będę mieć na ślubie rude włosy więc ten fiolet fajnie by się zgrywał. Tylko teraz zastanawiam się czy to dobrze będzie razem z sobą wyglądać? http://www.brendasweddingblog.com/storage/wed-salon-chicago-heffernan-morgan.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1287285499203 http://www.mypersonalartist.com/blog/wordpress/wp-content/uploads/2009/12/navy-pink-purple-wedding.jpg http://prettychicky.com/wp-content/uploads/2009/07/jewel-tone-pink-fuschia-purple-blue-wedding-board.jpg http://s3.amazonaws.com/wedding_prod/photos/pink_flowers_435_10_m.jpg http://ashleysbrideguide.com/images/uploads/navy-pink-purple.jpg Co myślicie? Narzeczony powiedział że i w jednej i w drugiej wersji jest fajnie. Ja skłaniam się ku wersji z fioletem ale boje się chaosu.

Gość matkooo co za
szajs :O

myślę, że pomysł jest fajny, pod warunkiem jednak, że nie przesadzisz z ilością takich kolorowych dodatków podobają mi fotki z linku 1, bo wszystko jest takie "stonowane" z wyczuciem, eleganckie

Mówimy tutaj o naszych kolorach przewodnich. Musimy jakiś zestaw wybrać i na nim będziemy opierać wszelkie dodatki, dekoracje kwiatową, poligrafie itd. Oczywiście kolorem podkładką jest biel, taka będzie moja suknia, takie są ściany na sali, obrusy itd.

mnie się taki zestawik podoba - fuksja, granat, fiolet i do tego biel sukni i twoje rude włoski ;) na pewnie będzie pięknie :) :) :)

Gość Miss Cole
Bardzo fajne zestawienie kolorow, wyglada zywo, romantycznie i z klasa - tylko bez przesady z iloscia, zeby nie wyszlo za 'pstrokato'.

Heh :)) To może się wypowiem: Miałam na myśli to, że biorąc pod uwagę paletę barw, one i tak są zbliżone i następują po sobie, wiec wielkiej rewolucji nie będzie, a granat, fiolet, fuksja (w tej kolejności) lepiej się będą łączyć niż sam granat z fuksją...

ja dalej uważam że zbyt dużo dodatków przytłoczysz gości pstrokacizną kolorowe wszytko: ściany, stoły, ty , druhny a i tak życzę ci wszystkiego dobrego

Tu chodzi tylko o zestaw kolorów a nie ilość, sama już zdecyduje ile tego ma być. Wiadomo, że na zdjęciach wszystko jest zbyt intensywnie skomponowane, bo ma to na celu pokazać możliwości i całokształt, w realu pewnie będzie to inaczej wyglądać.

"Narzeczony powiedział że i w jednej i w drugiej wersji jest fajnie. " narzeczony pewnie juu kociokwiku dostaje od tych kolorow, wersji i dekarocji. Jest fajnie, zamawiaj i bierz juz ten slub.

Cbofbdvjbd, niestety nie mam. Ale poszukam, jak znajdę to wkleję. Myszka to są kolory przewodnie, po to one są żeby pstrokacizny nie było bo wszystko będzie w tych barwach i będzie ze sobą korespondować zamiast się gryźć. :) My mamy mnóstwo bieli, ściany w sali są białe i ascetyczne, obrusy, serwetki i pokrowce też będą białe, moja suknia też.:) Dlatego szukamy mocniejszych zestawień żeby ożywić dekoracją salę.:) Zmanierowana, narzeczony intensywnie uczestniczy w przygotowaniach. :) On powiedział, że po prostu nie widzi zbyt dużej różnicy w paletach z i bez fioletu i zaproponował żebyśmy się wybrali do naszej pani florystki i żeby nam zrobiła na szybko dwa bukieciki jeden z fioletem a drugi bez i wtedy zobaczymy. :)

Gość szafirek...
OMG!!! jak ja bym swojemu N zaczela o jakis paletach koloru gadac to chyba on by zareczyny i slub odwolal :P

Szafirek no widzisz, różnie narzeczeni reagują na przygotowania. :) Mój też czasem jak nie wie albo jest mu obojętne to mi to mówi ale przeważnie stara się wypowiedzieć i być pomocny bo w końcu oboje bierzemy ten ślub. :)

Gość cbofbdvjbd
Zia 86 a ty masz juz wybrany bukiet slubny??

Gość cbofbdvjbd
a jakie mialas? a

mi najbardziej podobalyby sie zdecydowanie fuksja i fiolet razem.I wtedy granat bardzo delikatnie.Fajne zestawienie kolorow. Powiem Ci ,ze jesli wezmiesz 2 kolory tez bedzie dobrze ,ale fuksja zdecydowanie zostaje:)

Gość jestem za fioletem
z odrobiną fuksji. granat za ciemny.

Gość fuksja z filotem
jeśli nie zmieniasz fuksji i granatu, to nie dodawaj fioletu - mimo że zbliżone, zrobi się pstrokato.

No właśnie też mi się wydaje, że nie będzie się gryzło. Ach, sama nie wiem.

Gość fuksja z filotem
ja nie mówię, że będzie się gryzło, tylko że będzie pstrokato.

a nie myslalas nad chabrowym? poza tym ten kolor swietnie zgrywa sie z rudym.sama jestem ruda wiem cos na ten temat :D

To właśnie jest nasz kolor granat, szafir, chaber to wszystko zawieram pod pojęciem granat. :)