Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomosia

jak zorganizować spotkanie narzeczonego z rodzicami i rodziną?

Polecane posty

Gość pomosia

problem jest taki, ze moja i narzeczonego rodzina nie wie jeszcze o zareczynach. znczy sie zareczyny byly 1,5 roku temu bez pierscionka a teraz na sylwestra zaplanowalismy wspolny wypad i zareczyny pierscionkowe. czyli w momencie pierwszego spotkania narzeczonego z moimi rodzicami oni nie beda mieli pojecia o zareczynach. spotkanie zostalo zaplanowane na 4 stycznia bo ja nie mieszkam w Polsce, narzecony nie jest Polakiem i akurat ta data nam pasuje. tylko teraz nie wiem czy zaproponowac zeby to byla tylko kawa i ciasto czy moze obiad? z drugiej strony abrdzo chcialabym zeby poznal tez moich dziadkow i siostre mamy z mezem ktorzy mieszkaja doslownie minute na pieszo od naszego domu bo potem nie wiem kiedy znowu bedzie okazja na takie spotkanie a to sa najwazniejsze w moim zyciu osoby, ktore wszystkie razem mnie wychowaly i wszyscy sa dla mnie jak rodzice o czym narzeczony wie. oni tez wlasciwie oczekuja, ze go wtedy poznaja. i teraz nie wiem. moze najpierw kawka u moich rodzicow a potem obiad u babci? (oczywiscie nie babcia by go robila) no i kiedy powiedziec o zareczynach? pomocy!

Gość ołmajgad:P
moze najpierw kawka u moich rodzicow a potem obiad u babci? (oczywiscie nie babcia by go robila) no i kiedy powiedziec o zareczynach? całkiem sensowne. ja bym powiedziała przy kawce rodzicom, a potem przy obiedzie babci:) gratulacje:)

Gość dobry pomysł
zrób tak. a to że sami się zaręczyliście - wiele par tak robi, my też :)