Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjsndjsodifhd

zalamka

Polecane posty

Gość kjsndjsodifhd

dowiedzialam sie, ze od 20 lat moj tata kocha inna kobiete niz mama :(

Gość kjsndjsodifhd
to jest moj tata, jak to okeslil, poslubil mame z obowiazku, bo ja bylam w drodze a nie z milosci, ze jest nieszczesliwyw zyciu ale za nic nie zaluje swoich dzieci!

Gość a co?
no przykre no :( ale nie on jeden... a Twoja mama szczęśliwa chociaż??

Gość kjsndjsodifhd
mama jest szczesliwa alkoholiczka, nic oprocz wodki jej szczescia nie daje, tylko problem ze ona 20 lat temu nie pila, wiec nie wiem czy zaczela bo tez sie w malzenstwie nie czula, czy o co chodzi...

Gość aafisia fisia
a może ona ma kryzys wieku średniego i tak coś nagadał...

Gość aafisia fisia
miało być on-tata, ze zmęczenia mi się literka dodała

Gość aafisia fisia
albo są takie opcje, że twoja mama pije prze to, że tata jej powiedział o tej kobiecie, albo powiedział tak, ponieważ ona pije...

Gość kjsndjsodifhd
no ale mowi ze kocha ja od 20 lat, a wtedy jeszcze kryzysu nie mial :(

Gość aafisia fisia
no w sumie... i co teraz? Twoi rodzice zamierzają się rozwieść?

Gość kjsndjsodifhd
nie ona nie wie, dzisiaj sie mi tylko przyznal, ale nie wiem czy to nie poczatek, zeby mnie przygotowac na odchodze czy cos tam, mama podejrzewa cos ale dopiero teraz

Gość kjsndjsodifhd
nie wiem co zrobia, jeszcze jej nie powidzial

Gość aafisia fisia
a Ty wiesz co to za kobieta? znasz ją? wiesz, bo gdyby on mamie powiedział o tej drugiej, i ona z tego powodu zaczęłaby pić, to ja bym to zrozumiała...ale skoro nie powiedział, to może przez te jej pijaństwo on sobie przypomniał jakąś swoją miłość sprzed wielu lat i sobie wyobraża , jakby jego życie wyglądało z tamtą kobietą i zaczął myśleć, ze nigdy nie przestał kochać tamtej... a czy wiesz, z jakiego powodu mama pije i jak długo to trwa?czy nie dałoby się namówić jej na leczenie?

Gość kjsndjsodifhd
nie wiem dlaczego pije, a na leczenie nie da sie namowic, ona nie widzi, ze ma problem :( wedlug niej my sie czepiamy! a nie wiem kim ona jest, domyslam sie tylko, ze to przyjaciolka mojej mamy!

Gość kjsndjsodifhd
ja zaczelam to, powiedzialam tacie, ze zdradzilam mojego chlopaka i nie wiem co robic i chyba on poczul chec wygadania sie, ale mnie to przeroslo, boze jak mozna tyle zyc w zaklamaniu, nawet dla naszego dobra, czuje jakby mi sie cale fundamenty skruszyly, nawet nie mam sie komu wygadac, bo wszyscy kochaja mojego tate i podziwiaja, jak daje rade z mama!!

Gość aafisia fisia
bardzo Ci współczuję:( jesteś w szoku po takim wyznaniu; ludzie jak widać nie są doskonali; wiesz, u mnie jest na odwrót, tzn. mama zdradzała mojego tatę, powiedziała mi o tym w tajemnicy, i ja żyję z tą tajemnicą już 7 lat... i nie mogłabym ojcu tego powiedzieć, bo nie chcę go ranić; moja mama taka zawsze rozrywkowa, czasami szalona, ojciec spokojny i odpowiedzialny i w sumie nie wiem, ona to zrobiła jeden jedyny raz i nie z miłości, chyba pod wpływem jakiegoś impulsu, może chciała spróbować tego, co zakazane...staram sie o tym nie myśleć; i na początku też byłam w szoku, a nawet miałam do niej żal... teraz jest mi to obojętne...

Gość kjsndjsodifhd
tylko teraz wiem ze chyba nic nikomu nie powinno sie mowic, bo to straszne obciazac kogos taka wiedza, chcac sobie ulzyc, to nie fair, a najlepiej, zeby nikt nikogo nie zdadzal ;) ogolnie to powinnam teraz zostawic mojego chlopaka, bo skoro zrobilam to raz to znczy, ze to chyba nie to, po co mu zycie marnowac! nie chce powtorki z zycia rodzicow!!!

Gość aafisia fisia
a czemu zdradziłaś?

Gość kjsndjsodifhd
z glupoty, tamten mnie adorowal jakas chwile, podobal mi sie a miedzy mna a moim chlopakiem nie ukladalo sie, mielismy spiecia, ciche dni i zero seksu, ale nie powiem, ze wykorzystal chwile, bo ja wczeniej wiedzialam, ze to zrobie to bylo takie lepiej zalowac ze sie zobilo, ni nie, wiec nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, klamliwa s*ka ze mnie :((

Gość aafisia fisia
ale teraz z chłopakiem już jest w porządku? ja bym to zachowała dla siebie, po co byc aż tak szczerą i zranić siebie i jego...zwłaszcza, że go chyba kochasz i chcesz z nim być, prawda?

Gość kjsndjsodifhd
teraz to juz sama nie wiem, wydaje mi sie, ze powinnam go zsotawic by mu nie paprac zycia, jakie ja mam geny matka alkoholiczka a ojciec klamca, powinnam byc sama

Gość aafisia fisia
wiesz, zaczekaj z tym zrywaniem jakiś czas, jak emocje trochę opadną... powiedziałaś tacie w nadziei, że Ci ulży po tej zdradzie, a on Ci jeszcze dodał swoje emocje, i ta rozmowa z nim nie dodała ulgi , tylko jeszcze przysporzyła zmartwień... zaczekaj, nie podejmuj pochopnych decyzji, daj sobie czas