Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej dziwne życie

NIETYPOWY PROBLEM, CHYBA OSZALAŁAM

Polecane posty

Gość jej dziwne życie
to dotyczy wszystkich, zarowno kobie jak i mężczyzn ale w przypadku mężczyzn to działa ze zdwojoną siłą nie wspomne juz o atrakcyjnych facetach. Co się stało? to dośc skomplikowane, nie da sie tego jednym zdaniem wyjaśnic, składa sie na to wiele czynników, myśle że duze wplyw na moje zachowanie ma rodzina, rodzice.....pewne problemy rodzinne ale nie chciałabym o tym pisac

Gość jej dziwne życie
hehe, dzieki za propozycje ale juz sama świadomosc tego, że wiesz o moim problemie przekreśla spotkanie.

Gość jej dziwne życie
a nawet tak sie sklada, że jestem z Wawy.

czy lepiej że teraz wiem o problemie czy jakbym się dowiedział w trakcie? przecież to by i tak wyszło ale w sumie nie chcesz być sama jak rozumiem? masz jakiś ideał faceta? jaki powinien być? czym się zajmujesz na co dzień?

Gość jej dziwne życie
mój ideał? hmm, jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny ważne by był wysportowany, wysoki, szczupły, zadbany ale szczególną uwage zwracam na oczy, tak na oczy na ktore zarazem boje się spojrzec, oczy powinny przyciągac, nie jest istotny ich kolor ale sposób spojrzenia. Jeśli chodzi o charakter na pewno powinien byc spontaniczny, energiczny. Optymista, ktory bedzie otawty na świat i chętny nowych doświadczen, bo wbrew pozorom uwielbiam aktywnie spedzac czas i robic szalone rzeczy (nie widac tego po mnie, bo to ukrywam, przy innych jestem powściągliwa, dlatego potrzebuje kogos kto bedzie w stanie mnie otwrzyc). Jeśli chodzi o mnie, to pracuje ale nie podam szczegółów, moge jedynie zaznaczyc, że praca nie należy do zbyt ambitnych, ale jak z takim podejsciem do zycia jak ja moglabym pracowac na ambitniejszym stanowisku?

pytanie tylko czy z takim podejściem nie zniechęcisz do siebie kogoś spontanicznego i otwartego jeżeli jego spontaniczność trafi na taki opór nawet ostatnio miałem okazję poznać taką dziewczynę jak ty, ale nic nie wyszło właśnie przez ten jej opór, mimo moich dobrych intencji

Gość jej dziwne życie
Tego nie wiem, skoro do tej pory nie miałam okazji takiego mężczyzny lepiej poznac. Pewnie nic się w moim życiu nie zmieni. Dziekuje za zainteresowanie tematem, musze jednak konczyc, późno juz a jutro praca.

Gość jej dziwne życie
dobranoc.