Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycj...ja..22

Co byście zrobili gdyby wasza mama miała konto na erotycznym portalu?

Polecane posty

Gość patrycj...ja..22

Powiem krotko moi rodzice sa od kilkunastu lat malzenstwem , rozneie jest wiadomo. Rodzice korzystaja z mojego komputera, i wczoraj przez przypadek znalazlam dwa zdjecia -nie wazne jakie ,o podtekscie erotycznym :o a tam wlasna matka... probowac z nia rozmawiac? Powiedziec ojcu ? Nie wiem na jakiej stronie ma te zdjecia,ale bez powodu by ich nie robila ...

Gość a ja ci powiem,żebyś dala spok
spokój mamie i ojcu,Ich sprawa i nie mieszaj sie do tego.Tobie nikt nie grzebie w kompie a może szkoda...Ty jako młoda osoba nie masz prawa pouczać dorosłych.Widocznie twój ojciec nie bardzo interesuje sie mamą i dlatego szuka ona innych wrażeń.Zostaw to tak jak jest a ewentualnie spytaj się mamy ,co to za fotki ale ....chyba lepiej nie.

Gość der szymon
pogadaj z mamą a jak to nic nie da to powiedz ojcu niech też biedak wie

Gość Amoroso
A może to fotki dla ojca?

Gość do neinka
A co matka to nie człowiek, też ma prawo.... a tak w ogóle, to marne prowo

Gość patrycj...ja..22
czemu prowo ? dajcie juz spoko9j , gdybym miala sobie zarty robic wymyslilabym cos innego. glupio sie czuje z mysla, ze moja matka takie cuda robi gdy ja jestem w pracy...

jakie cuda? to tylko fotki,ty nigdy nie robilas sobie?

Gość patrycj...ja..22
w samej bizliznie ? nigdy

może jej sie nudzi jak ty pracujesz ,może czeka na wnuka

Gość matka jest dorosla
i nie musi sie tobie tlumaczyc z tego co robi tym bardziej, że jak piszesz pracujesz , czyli ty tez jestes dorosla to jej prywatna sprawa !!!

Gość daj sobie spokój dziewczyno
wiesz...dziwi mnie tylko to że twoja mama nie jest sama (może się zwyczajnie bawi,nudzi) ,reszta nie dziwi, nie tylko wy macie prawo siedziec na kompie a poza tym musisz zdac sobie sprawę że rola mamy to rola mamy poza nią jest kobietą,ma swoje własne życie i nie musi ci się z niego tłumaczyć, wydaje mi się że nie powinnas się udzielać,

Gość no i prosze bardzo
jakby Tobie matka kompa prztrzepala i skomentowala co tam masz , co do kogo piszesz i komu co wysylasz to byś sie chyba zaplula , że Ci sie wtraca w Twoje prywatne sprawy ... jakim prawem itd wyobraz sobie, ze to dziala w obie strony :) Tobie nic do jej spraw prywatnych i tyle w temacie :)

Gość der szymon
jakie własne życie co ty pie..... wzieła ślub ma rodzine to na coś się zdecydowała za chwile panny zaczną du.... dawać a wy nic na to????? prosze dajcie sobie spokój jak ma radzine to już nie ma własnego życia a nie przynajmniej takiego że będzie dawać obcym swoje nagie fotografie

Gość bcbcbcb
patrycj...ja..22 - jesli rzeczywiscie ma konto to niestety ale najprawdopodobniej sie sprzedaje... gdyz w polsce jest to glowny powod kobiet umieszczania zdjec, nawet kiedys robiono badania i wyszlo ze polki sa w pierwszej 5 najbardizej sprzedajacych sie kobiet i ze jest to ewenement jak na uprzemyslowiony kraj (a wiec to nie afryka a jednak tak sie dzieje) dlaczego to nie wiem ale raczej to sprawa psychiki naszych kobiet

Gość Typ ciemna gwiazda
te zdjęcia mama zrobiła sobie tak jak współczesne głupie nastolatki - w łazience, z pozycji "loda", do lustra?

Gość patrycj...ja..22
nie nie ... jedno zdjęcie to w pozie na krześle ..co gorsza w moim pokoju , w samej bieliznie ,z rekoma za glowa...a drugie pol nagie :O

Gość ołlłjeaaa
zajebałbym :O