Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka czapka będzie do tego

grafitowy płaszcz, niebieski szalik i rekawiczki

Polecane posty

pasować? niebieski to kolor powiedzmy "dżins", szalik jest wełniany a rękawiczki skórzane czy czapka niebieska to nie za dużo? myślałam o jasnoszarym kaszkiecie... poradźcie coś

nie mam się kogo poradzić, szukałam na allegro, ale nic nie moge znaleźć, help, zima idzie a ja bez czapki

Gość Kafeteriuszkaaaa
Hej w zeszlym roku mialam identyczny zestaw:)Szary plaszcz,niebieskie skorzane rekawiczki i niebieski szal. Kupilam do tego szary kaszkiet, bo tez wydawalo mi sie za duzo blekitu, ale to byl blad. Powiem Ci,ze wygladalam jakos tak smutno i w tym roku mysle nad zakupem niebieskiej czapeczki lub-zupelnie odwrotnie-czerwonych dodatkow.

dzięki za rady:) Czyli niebieska? bo mam białą, ale wygląda głupio wg mnie

Kafeteriuszka :) - ja w zeszłym roku miałam do tego płaszcza ciemnoczerwone i kremowe dodatki : znaczy: czapkę i rękawiczki ciemnoczerwone i kremowy w drobne ciemnoczerwone wzorki wielki szal Fajnie to wyglądało

Gość mmaagg
jak myślicie, do szarego płaszcza pasuje kolor musztardowy? na razie noszę fioletowy szalik, mam chęć na zmianę

Gość smanna
myślę, że musztardowy bardzo pasuje, a ja na miejscu autorki kupiłabym granatową czapkę.