Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shadiaa24

Zaszłam w ciążę z Bardzo nieodpowiednim facetem!!! help

Polecane posty

Gość Shadiaa24

Witam. Mam straszny problem. Od jakiś dwóch lat bardzo sporadycznie spotykałam się z pewnym facetem. Nigdy nie chciałam z nim być, nigdy o tym nie rozmawialiśmy, sytuacja była jasna. Było nam dobrze w łóżku i tyle! Byłam dzisiaj u lekarza, jestem w trzecim tygodniu ciąży!!! Dodam że żadne z nas nie jest w żadnym związku. Nikogo nie zdradziłam. On ma 5 letnią córkę z poprzedniego związku. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, jak widać, dość nieskutecznie. Mam 24 lata, otwieram własnie firmę, nie mam możliwość i czasu na dziecko. On jeszcze nie wie. Wiem że jak mu powiem o ciąży zażąda abym usunęła. Nie wiem co robić, czy powiedzieć mu o ciąży i wspólnie podjąć decyzje o jej przerwaniu czy zrobić to bez jego wiedzy. Nie wiem czy starczy mi odwagi aby mu powiedzieć.

Gość do szkoly trzebabylo dzis isc
a nie na wagary dziecko 😴

Gość SAMANTA21
A starczy Ci odwagi żeby usunąc???

Gość Shadiaa24
Nie wiem czy starczy mi odwagi, próbuje oswoić się z myślą o dziecku, czy może lepiej urodzić. Jedno jest pewne, jeśli urodzę on nigdy sie o tym nie dowie.

Gość michalina07052010
i to są efekty puszczania się z bardzo nieodpowiednim facetem!!!! dla mnie puste jest podejscie, sypiam z nim bo seks jest z nim fajny ale jako człowiek- nieodpowiedni, no to masz. co ci mam powiedziec?

jesli jestes zdecydowana na usunięcie i zrobisz to tak czy siak, to mu powiedz. niech tez ma swoje na sumieniu i wspomoże cię finansowo. ostatecznie bylo was tam dwoje a nie ty sama :)

Gość michalina07052010
seial brazylijski, urodzę a on się o tym nie dowie, masakra i tandeta

Gość Shadiaa24
Nie wiem czy starczy mi odwagi, próbuje oswoić się z myślą o dziecku, czy może lepiej urodzić. Jedno jest pewne, jeśli urodzę on nigdy sie o tym nie dowie.

Gość iujhgffffdff
sory, ale lekarz raczej nie wykryje 3 tygodniowej ciąży...prowo

Gość SAMANTA21
Powiedz mu o tym,on też się przecież do tego przyczynił i nie usuwaj,bo to najgorsze co możesz zrobic.

"sory, ale lekarz raczej nie wykryje 3 tygodniowej ciąży...prowo" ciiii, niech sie powysila dziewczyna ;)

iujhgffffdff - No i wszystko zepsułaś! A historia mogła się tak ładnie rozwinąć :)

Gość michalina07052010
wiekszośc dziewczyn na forum nie wie o co chodzi i na 5tyg. ciążę mówią, że to 3tyg. ciąża. Bo tak u lekarza były i tak się znają.

Gość Shadiaa24
iujhgffffdff - poszłam do lekarza bo zawsze regularny okres mi się spóźniał, palę papierosy a tu nagle zwyczajnie przestały mi smakować i chciało mi sie po nich wymiotować. Zrobiłam test ciążowy po 12 dniach i wyszedł pozytywny, aczkolwiek brałam w tym czasie diplofenac wiec myślałam że to przez lek wynik mógł być zafałszowany, lekarz jedynie rozwiał moje wątpliwości.

Gość iujhgffffdff
ups...no to sorry;) Chyba to koniec historii Shadii 24 ;)

Gość .^.^.^.
ja sie dowiedzialam o ciazy juz w 2 tygodniu u lekarza,zrobila mi test a te testy nie zawodza !

Gość Shadiaa24
Czy któraś z was zdecydowała sie na przerwanie ciąży??? Najbardziej boję sie wyrzutów sumienia do końca życia i że przez to kiedyś będę miała problem z zajściem w ciąże.

Gość MłodaaaJeszczeeee
gratuluje :D

Gość iujhgffffdff
i lekarz Ci pwoedział, że jesteś w 3 tyg ciązy?? Rozumiem, że zrobił Ci usg, czy sprawdził tak " na czuja"

Gość MłodaaaJeszczeeee
moja koleżanka usunęła juz 3 razy teraz ma 27lat i nie może zajść

Gość mloda9mama
Nie usuwaj tej ciazy, kiedys bedziesz tego bardzo zalowac, jesli masz troche serca. Zawsze mozesz zostawic dziecko w szpitalu jesli go nie chcesz.

Gość Shadiaa24
Lekarz zlecił jedynie badanie laboratoryjne moczu, na usg mam pójść za 2 tygodnie.

Gość michalina07052010
najpierw seks bez zobowiązań a potem rozważania usunąć nie usunąc, jakbyś miała iść do fryzjera i obciąć włosy!!!!!!!!!!!!!!!!! jedynie brak seksu daje 100% antykoncepcji, trzeba było myśleć co i Z KIM się robi. on taki buhaj rozpłodowy, na tobie się pewnie nie skonczy.

Gość iujhgffffdff
moze i 3 tydzien od zapłodnienia, ale lekarze licza ciąze od daty ostaniej miesiaczki, wiec powiedzial by jej ze jest w 5 tygodniu, a nie 3.

Gość Shadiaa24
Ja sie chyba zwyczajnie boję ze nie dam rady sama. Na rodziców nie mogę liczyć, nie wiem jak opiekować sie dzieckiem, nie jestem jeszcze stabilna finansowo, mieszkanie dziele ze współlokatorką. Nie wiem jeszcze co zrobię, nie lubię pochopnych decyzji, dam sobie jeszcze tydzień na przemyślenie wszystkiego..

niektorzy lekarze licza od zaplodnienia niektorzy od miesiaczkl\i , wierz mi chodziłam do 2 lekrzy jednen liczył tak drugi tak