Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowcy i nie tylko...

Pytanie z kursy jazdy!

Polecane posty

Z jakiej odległości widac wyraźnie numery na tablicy rejestracyjnej od zmierzchu do świtu przy dobrej widoczności? Pytanie może by podchwytliwe bo wykładowca powiedział, że ma dla nas anegdotę, a następnie zadał to pytanie. Ktoś wie?

Gość civiciarak
na egzamin z prawa jazdy nie ubieraj majtek

A może zależy od tego czy tablica jest czysta? ;) też wydaje mi się, że 30 metrów, ale wiadomo o co temu facetowi chodzi...;)

Mi, żeby zdac egzamin ;)

sosie- a ja myślę,że jest to poważne pytanie :o chyba nie masz prawa jazdy :o do pytającej- jemu mogło chodzić o to,że zbliżając się do pojazdu przed sobą, widząc litery i cyfry, powinnaś już hamować. choć i to zależy od prędkości, tak w sumie.

patty diphusa sosie- a ja myślę,że jest to poważne pytanie chyba nie masz prawa jazdy do pytającej- jemu mogło chodzić o to,że zbliżając się do pojazdu przed sobą, widząc litery i cyfry, powinnaś już hamować. choć i to zależy od prędkości, tak w sumie. Jak nie ma tablicy to nie hamujesz?

Gość to pytanie nie jest
ci potrzebne na egzaminie więc nie podniecaj sie tylko wkuwaj teorię :O

Gość jezdze juz 13 lat i takie pyta
-nie to jakas lipa !:D Nawet jesli musisz gwałtownie hamować czy cos w tym stylu to NIGDY nie patrzy sie na tablice tylko ogólnie aby nie stwarzać zagrożenia w ruchu i aby nie walnąć w cos lub kogoś ... :O

britnej- oczywiście,że nie- jeżdżę na pełnym gazie po cały mieście :o chodzi mi o to,że jak się zbliżasz do samochodu jadącego przed tobą, nie doprecyzowałam :o no chyba,że ty masz w zwyczaju jadąc 50 i nie mając nikogo przed sobą hamować do 30 :P dyrektore- wyjebiaszczy :classic_cool:

Gość odpowiedz brzmi
Z BEZPIECZNEJ ODLEGŁOŚCI ...patałachy :O

jeżdżę już 13 lat- pewnie masz rację, ale to też zależy od tego jaka niedołęga siedzi na fotelu kierowcy :P poza tym przy zachowaniu bezpiecznej odległości- nie ma takich dywagacji. wydaje mi się najbardziej realne, to co rzecze dyrektore- po prostu laska nie czyta znaków- choć oczywiście, na początku ciężko to jest ogarnąć

Po pierwsze omawiamy ważne kwestie Po drugie pytanie zadał całej grupie, a nie tylko mi dlatego, że mam z czymś problemy Po trzecie - pytam bo on zadał to pytanie więc jestem ciekawa Ale niektórzy mają ze wszystkim problem, trochę więcej luzu! Niby debilne pytanie, a już się kłócą i o9brażają wzajemnie.

Gość Jonatan kot ...________
jezdze juz ładnych pare lat i nie wiem do czego to jest potrzebne .Trzeba po prostu jeżdzić bezpiecznie i zachowywac poprawny odstęp .

o jezu-aleś się uczepiła :P oczywiście,że to nie jest żaden wyznacznik, to byłą tylko sugestia :o ja parę miesięcy temu wrąbałam się komuś w korku na hak, bo on zahamował, a ja się zagapiłam- no i żyjemy, poszło mi po zniżkach na ac, mam nowy zderzak, a on olał temat, bo nic mu się nie stało :D

Gość Jonatan kot ...________
pytanie zadał całej grupie ...hmm zwyczajnie chłopina sie krępuje powiedziec ci wprost zes ślepa albo co...:D

Jonatan kot ...________ pytanie zadał całej grupie ...hmm zwyczajnie chłopina sie krępuje powiedziec ci wprost zes ślepa albo co... Daruj sobie głupie komentarze.