Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziorożecc

Co dla dziecka na drugie śniadanie/podwieczorek?

Polecane posty

Gość koziorożecc

Mój synek miał ostatnio ostrą biegunkę, więc nie mogę dać mu np. jogurtu z owocami. Kaszki nie chce, zrobiłam mu placki z dyni - też wypluwa, ryżu z jabłkiem nie chce... Daję mu chrupki, bo to przynajmniej zjada. A może Wy macie jakieś pomysły?

Gość koziorożecc
Aha, synek ma 14 miesięcy.

ja zalozylam topik-co na sniadanie i kolacje,a to dlatego ze na podwieczorek i drugie sniadanie daje cos calkiem lekkiego,np jabłuszko,kisiel,mus owocowy,wafelek ryzowy itd.inaczej córka nie zjadlaby obiadu czy kolacji. a moze ty masz jakies pomysly na sniadania i kolacje ? :)

Gość w planie mam jebanie
Natusia ma zespół Downa?

Gość chrupki kukurydziane
wafelki ryżowe, biszkopty Nie wpychaj mu na silę jak nie chce. Moze go jeszcze brzuszek pobolewa.

Gość w planie mam jebanie
Nie, nie mam. ale Natusia wygląda, jakby miała

Gość valencyja
Spieprzaj stąd. Nawet jakby miała - to co to ma do rzeczy? Zresztą wcale nie wygląda, jakby miała zespół downa

Uważasz że na miejscu jest pytanie się matki czy jej dziecko jest chore :o????? A nawet gdyby była chora to co masz z tym jakiś problem :o??? Pomogę Wam dziewczyny :) U nas to jest tak : śniadanie/kolacja : płatki z mlekiem owsianka jajecznica kanapka z jajkiem na twardo kanapka z wędlina kanapka z dżemem kanapka z serem żółtym lub serem białym kanapka z pomidorem kanapka z pastą z makreli(robie sama) parówka na ciepło II sniadanie/podwieczorek: omlet na słodko ryż na mleku ryż lub makaron z truskawkami,jagodami itd kisiel budyń owoc lub sałatka owocowa naleśnik -z musem owocowym,demem itd jogurt serek homo