Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfhliuyg

czy uprawiałyście kiedyś seks z przygodnym mężczyną?

Polecane posty

Gość BRYTOL
Co to za fota? O matko, zjazd czarownic. No może oprócz tej w białej kiecce. Zona nie jedz tyle bo glowa ci puchnie. Co to za klops w srodku. My God!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pietras
Żona, tylko sieroty uciekają. Ja daję sobie tu świetnie radę, trzeba tylko używać głowy, same studia nic nie dają. Jak patrzę na te laski które myślą że tytuł magistra wystarczy żeby mieć dobrą pracę i płacę, to fujara opada. Wiem że w UK masz więcej choćbyś pracowała na zmywaku, ale co kto woli.

Gość BRYTOL
Ja czuje sie zajebiscie mieszkajac w UK. Przyjezdzam do PL niezla bryka, a jestem po zawodowce i co???: Ten kraj dal mi tez wiele i stad nie wyjade! Ale dziewczyny to niestety paszteciary tu sa.

Gość Pietras
A to racja, kazdy wybiera co mu pasuje. Jak nie masz ambicji to jest to w pelni zrozumiale dla mnie. Pozdrawiam.

Gość BRYTOL
No wlasnie, ja jestem ambitny i do czego doszłem. Mam niezlą bryke, jak przyjezdzam do PL to galy wychodza tym po magistrze. Hehehe, tylko te klopsy brytyjskie, fe

Gość ooooooooooohahahahaha
z pewnością DOSZŁEŚ jak ambitna "Żona" :P :P :P

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
No w fabryce ryb, przecie pisalem :) Ta w srodku ciagle sie nimi obzerala przy lince, no i od wszystkich jechalo ryba na tej imprezie. A fe