Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbtggcxdx

nie na temat ciążowy ale potrzebuję porady ...

Polecane posty

Gość hbtggcxdx

Dostałam dziś z Urzędu Skarbowego zawiadomienie o zajęciu prawa majątkowego stanowiącego wynagrodzenie u dłużnika (..) 21 sierpnia tego roku Mąż dostał mandat za przekroczenie prędkości na kwotę 200 zł. Dokładnie 2 dni później byłam na poczcie i opłaciłam. Mam potwierdzenie !! A dziś po 2 miesiącach przychodzi to zawiadomienie.. Z odsetkami teraz jest prawie 222 zł. No kurde, co jest grane ???

Gość iz do nich z potwierdzeniem
i zrob awanture! innego wyjscia nie ma

Gość hbtggcxdx
Dzięki ! Zaraz się ubieram, to idę. Zanim na wypłatę wejdą :O :O

Gość hbtggcxdx
Falea na 100 % byłam pewna,że chodzi o ten mandat gdyż w wyjaśnieniu podali datę i nr mandatu karnego. W każdym razie pojechałam do US i wyjaśniłam. Oczywiście winny był Urząd. Babka tłumaczyła, że nie odznaczyli w komputerze wpłatę w terminie. No spoko, mogło się zdarzyć ale zwykłego - przepraszamy za zamieszanie- nie usłyszałam :P Dziś mieli wysłać odwołanie tego wniosku do pracy Męża. Dzięki za odpowiedzi :) Pozdrawiam !

Gość twoj synek na pewno nie jest
to jest wlasnie to- nawet nie racza przeprosic za wlasny blad,ale sciagac naleznosci to jak najbardziej :o

Gość Madzjabbn
Nie wiesz jak to jest ??? Urząd Skarbowy może się mylić - TY nigdy :D

dobrze ze sie to wytlumaczylo co oni w tych urzedach robia ? mandaty to zaraz sciagaja ale odhaczyc to juz nie laska ani przeprosic :O ehhh

Gość hbtggcxdx
Dokładnie ! Wiecie jak to jest ; otwieram kopertę, czytam to pismo i zaraz nerwy i zastanawianie się dlaczego, co i jak.. No po prostu zestresowałam się strasznie.. A potem zwykłego przepraszam... :P