Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia485K

Test ciążowy

Polecane posty

Witam:) Mam problem... Mam nadzieję ,że pomożecie mi go rozwiązać Drogie Panie.Zrobiłam sobie test ciążowy 13 dni po stosunku.Wyszedł mi negatywny.Niestety coś mi nie daje spokoju.Czy mógł dać błędny wynik? Może to moja paranoja,sama nie wiem.

Ja byłam w 4 tygodniu ciąży i test też był negatywny,a na drugi dzień całkiem przypadkiem okazało się że wreszcie się udało. Poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i jeżeli nie dostaniesz to zrób kolejny test.

Hehe One - kiss nie martw się moja koleżanka miała bardzo regularne cykle i jak byla w ciązy a @ nie przyszła to zrobiła test - niby negatyw ale po kilku dniach go powtórzyła bo @ dalej nie było dostała tylko 1-dniwego krwawienia jak okres i następnego dnia już nic nie był i ponownie zrobiła test i pokazały się II grube krechy❤️

Gość Wiki 111
Heh ja się boję że i u mnie test mógł być pomyłony:-(

Wiki 111 czytałam Twoją mega historię :) na milion % nie jesteś w ciąży chyba, że stało się coś o czym nie napisałaś w swojej opowieści.

Lila i tu mnie znalazłas :-) kurcze, czyli test robiony nawet kilka dni po terminie @ moze sie mylic . . . zobaczymy jak będzie u mnie :-) w niedziele powtórze test :-)

Gość Wiki 111
No ale w głowie mi się kręci:-( i chyba ten test się pomylił

One - kiss i tu Cię mam :) A tak poważnie to sama jestem Ciekawa co to w tych naszych cyklach się porobiło kochana ja niby mam nieregularne cykle ale względnie krótkie były w tym roku a teraz nie dość, że jakiegoś dziwnego krwawienia dostałam w 39 dc to trwało ono krócej niż zwykła @ to jeszcze torbiele zniknęły, lekarz podejrzewa ciażę a ja przez stres schizuję. Ech najważniejsze to nie tracić głowy jak mówi Pingwin z Madagaskaru. Ech na szczęście wracam do żywych powoli bo targają mną wielkie emocje ale najważniejsze, ze nie jestem z tym problemem sama.

Gość Wiki 111
Kurde ja już nerwowo nie wytrzymuje, bo nie chce być w ciąży:-(

Lila emocje zawsze są złym doradcą, ale z drugiej strony jak ich uniknać jak tu nie chodzi o jakis drobiazg, tylko o SZCZEŚCIE :-D Maleńka będzie wszystko dobrze, z czasem sie wyjasni. a ten Twój obecny cykl to rzeczywiscie jakas "czarna magia". mam nadzieje że kolejna @ ani zadne inne plamienia juz Cię nie dopadną i lekarz potwierdzi upragnioną, oczekiwaną ciążę 👄 ... ciekawe co niedziela przyniesie mi ? :-)

Gość no co tam...........
No a ja nadal nie wiem...Bo wczoraj zrobiłam test...wyszedł negatywny ale dzisiaj miałam dostać @...i jej nie ma... a zawsze precyzyjnie wyliczałam kiedy dostanę... myślicie że powinnam powtórzyć test?