Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unpeulpluslain

DZIEWCZYNY POMOCY ! :(

Polecane posty

Gość unpeulpluslain

Jakiś czas temu kochałam się z chłopakiem oralnie z prezerwatywą , i analnie bez prezerwatywy , następnie miałam mały wypadek pęknięcie kości nosa i wstrząśnienie mózgu . Miesiączkę powinnam dostać 22.10.2010 i do dziś się nie pojawiła . Od 3 dni delikatnie pobolewają mnie jajniki czasami a brzuch jest nadęty .. proszę o pomoc ! co Wy o tym sądzicie !!! :(

Gość 9eiddj
Anal bez prezerwatywy? :O

Gość zecooooo.
z tym nosem to mam rozumiec zart ?

Gość unpeulpluslain
nie .. to nie jest żart

a do cholery jasnej którędy niby te plemniki miały się do twoich dróg rodnych dostać? przez odbyt czy przez usta???? jakoś mi się dziwnie wydaje że żaden z tych otworów nie ma połączenia z macicą :/

Gość odpowiem......
no w ciąży to Ty na pewno nie jesteś ale chcesz powiedzieć że robiłaś facetowi loda w gumie a analnie było bez gumy ?....no wiesz wg mnie powinno być odwrotnie chociażby ze względu na wszelkiego rodzaju choroby

Gość a ten wypadek to w trakcie
seksu czy po bo nie bardzo zrozumiałe jedno z drugim bo chyba boisz sie wpadki ?????

a mi się wydaje że jej się słowa pomyliły :D:D:D anal z oral pomyliła i stąd ten cyrk że anal bez gumki a oral z :D:D:D

Gość ja myślę......
że ten pęknięty nos uratował Cie przed ciążą...

uwielbiam takie tematy to taki fajny przerywnik rozrywkowy w nudnym codziennym zyciu :D:D:D

Gość ja myślę......
tak się śmieję, że oplułam monitor komputera...

Gość unpeulpluslain
soryy za bład pomyliło mi się .. chodziło mi o dopochwowy a nie oralny sorry .. powiem szczeze tak boje sie wpadki ..

tak to jest jak sie dzieci biora za seks i mysla ze bociany przynosza pociechy ale fakt takie tematy to przerywniki

No nic, kolejny punkt w temacie na sposoby jak najłatwiej zajść w ciążę.

Gość unpeulpluslain
nie zrozumiałyście mnie .. chodzi mi tez o to ze te wstrzasnienie mozgu i peknieta kosc nosowa moglo doprowadzic do tego ze spoznia mnie sie miesiaczka

"spoznia mnie sie miesiaczka" śliczne zdanie i takie polskie :) a tak serio to każdy szok fizyczny i psychiczny może zatrzymać @ :P no i pytanie gdzie ten twój facet skończył :P

Gość unpeulpluslain
az takich ekstremalnych stosunkow nie uprawiamy zeby wypadek zdarzyl sie w trakcie .... :/ I tak na marginesie to mam 19 lat , chce skoczyc szkole i dlatego tak wypytuje .. oczekuje na normalne odp

no wiesz po twoim pierwszym wpisie trudno załapac o co ci chodzi dokladnie , jesli ta sytuacja bardzo cie stresuje od kilku dni a pewnie tak to moze ci sie spóznic okres

stres napiecie nawet podróz moga opóznic miesiaczke , ale namieszałas z tymi wpisami wiec nie dziw sie takich reakcji

Gość no to jak na 19 lat
to chyba powinnas wiedziec jak i kiedy sie kochac zeby nie było wpadki skoro sie zaczyna wspólzyc warto co nieco troche wiedziec

Gość jaka szkoda ze ze
dajcie dziewczynie juz spokój :-0

Gość unpeulpluslain
nigdy jakos tak mnie nie interesowaly te tematy .. bo niedawno zaczelam sie kochac z chlopakiem .. ale musze uzupelnic wiedze w tej dziedzinie

Gość no to jak na 19 lat
wiesz co nikt jej nie chce dokuczyc ale uswiadomic ze powinna sie zapoznac z pewnymi tematami na przyszłosc , skoro nie chce miec jescze dzieci moze warto nad tym pomyslec po co sie stresowac po kazdym zblizeniu z chłopakiem , to juz kobieta w koncu

autorko wstrzymaj się z seksem dopóki się nie dokształcisz a najlepiej oboje sie dokształćcie bo to do cholery tez jego problem jak coś bedzie i jego odpowiedzialność :/ kocham jak facet ma wszystko w dupie i tylko porucha sobie i papa :/