Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek123456

Strach dziewczyny przed posunięciem się krok dalej.

Polecane posty

Gość Maniek123456

Mamy 20 lat, jesteśmy razem od 5 miesięcy. Jest to moja pierwsza dziewczyna, ja (chyba) jestem jej pierwszym chłopakiem. Wszystko szło do tej pory naturalnie, krok po kroku. Najpierw trzymanie za rączki, grzeczne buziaki w policzek. Później głaskanie, oswajanie z dotykiem. Dopiero (ostrożnie) miesiąc później namiętne całowanie się z języczkiem. Latem spaliśmy razem tydzień pod jednym namiotem. Było dużo pieszczot, buziaków w szyję, wkładanie języka do ucha itd. Często się tulimy do siebie, wręcz kleimy. Czasem śpimy razem w jednym łóżku, gdy zostaję u niej na noc, ale... Od ponad miesiąca poziom tej wzajemnej bliskości fizycznej się zatrzymał w miejscu na opisanym wyżej etapie. Gdy ją obejmuję ona zasłania ręką swoje piersi. Gdy przychodzę do niej, a ona ma koszulkę z dużym dekoltem zmienia ją i zakłada inną. Z jednej strony uwielbia pieszczoty (grzeczne), lubi gdy zostaję na noc. Z drugiej robi ciągłe uniki i stara się wycofywać bardzo szybko żebym tylko za dużo sobie nie pomyślał. Jakieś rady? Próby wyjaśnienia, o co może chodzić? Z góry dzięki. Sam doświadczenia nie mam.

Gość siano w głowie
Widocznie nie jest gotowa na więcej.. Może chce być dziewica do ślubu?

Gość Maniek123456
Niczego takiego nie wspominała, choć wprost nigdy nie zapytałem.

Gość siano w głowie
Liczysz na rozpoczęcie inicjacji seksualnej bez żadnej rozmowy?? To ma być laska na jedną noc czy dziewczyna na dłuższy okres?

Gość Maniek123456
Nie chodzi o zaciągnięcie do łóżka. Po prostu zaczęło mnie zastanawiać, dlaczego nagle włączyły się jej jakieś hamulce.

Gość siano w głowie
Widzi że chcesz więcej i trochę się pogubila bo nie wie konkretnie czego od niej oczekujesz... Pogadaj z nią a się dowiesz :)

Gość Maniek123456
W sumie, to dość proste rozwiązanie - porozmawiać z nią. Ale ja zacząłem się obawiać, że robię coś nie tak, że jestem nieatrakcyjny lub jeszcze coś innego w stylu jej kompleksów albo czegoś takiego. Ludzie, a szczególnie kobiety są szczególnie skomplikowane, a przecież mi nie powie w prost, że ma kompleksy albo coś w tym guście. Wolałem spytać na forum.

Gość siano w głowie
"Kobieta zmienną jest" ale to niemożliwe że przestałeś podobać się jej z dnia na dzień.. Chciałam wspomnieć o komplekasach ale bałam się że Cie wystrasze :) Jeżeli w tym rzecz to nie myśl że Ci powie ...

Gość Maniek123456
W sumie to nie wiem, czy się kiedykolwiek jej podobałem fizycznie, bo ja zwyczajny jestem i bardzo długo będąc zakochanym zabiegałem o jej względy, aż w końcu postanowiła dać mi szansę. To nie było tak, że ją uwiodłem w klubie i zgodziła się mnie poznać bliżej... Jeśli chodzi o kompleksy, to jeśli ona ich nie ma, ja idąc tym tokiem rozumowania zaraz w nie wpadnę :-)) Porozmawiam z nią z pewnością, ale jeszcze nie wiem, jak, więc czekam na dalsze pomysły, rady, wskazówki :) Z góry dziękuję.

Mi się wydaje, że ona po prostu obawia się posunąć się dalej :) Pogadaj z nią, podpytaj, powiedz, że chciałbyś posunąć się nieco dalej, niekoniecznie od razu na seks :) Powiedz, że bardzo Cię pociąga itd. ;)

Gość xxxxxxxxxxyyyyyyyyyyy
pogdaj zapytaj moze nie jest gotowa a moze boi sie wpadki my ci nic nie wyjanimy nie wiemy co jej w glowie siedzi

Gość moze nie chce wyjsc na latwą
i dla niej to jest za szybko pogadaj z nia a sie dowiesz o co chodzi

Gość Maniek123456
Ok. Dzięki.

Gość ooooooooooohahahahaha
udaje nietykalską, a a szpara pewnie jej się klei od kisielu