Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zecooooo.

Wierzycie w duchy ?

Polecane posty

Gość zecooooo.

mieliscie jakas przygode zwiazana z nimi ?

no ja oczywiście jako dziecko to się bałam takich rzeczy, ale wszystko z wiekiem przechodzi :) nawet mi brakuje takich strachów, czuł wtedy człowiek, że żyje :P

Gość herbatkaaa
a w ufo wierzycie?

mialam pare przygod....np kiedys 1listopadawnocy na2go,co pol godz budzi mnie chlod- balkon samsie otwieral,a na koncu okno sie samo otworzylo...

Gość nie ma duchow i juzz
ja wam powiem tak : jeszcze nikt stamtąd nie wrocił więc o duchach mowy byc nie moze. to ze ktos gdzies kiedys widział to podbudzanie atmosfery ,nie ma dowodu . powiedzcie sami ,czy przyszedł kiedys do was ktokolwiek zmarły z rodziny ,usiadł i gawędził ? Odpowiedz brzmi NIE

jak miałam 5 lat to rozmawiałam z dziadkiem. babcia i rodzice myśleli ze zmyslam do momentu jak opisalam im w co byl ubrany. wtedy uwierzyli bo dziadek mial takie ubranie a ja tego pamietac nie moglam ani nigdzie zobaczyc bo bylam za mała zeby pamietac i nie ma zadnych zdjec dziadka na ktorych byl w tym ubraniu.

oczywiscie ze duchy istnieja czy dusze blakajace sie jak zwal tak zwal, ogladam nawet teraz taki program o kolesiu ktory ma kontakt z duszami i spotyka sie z ludzmi i opowiada im, przekazuje jakies informCJE-M,ASAKRA// niestety mieszkam w holandii, program jest holenderski...ale no mowie wam cos niesamowitefo