Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucaswkr

Czy chłopak ubrany skromnie/na ciemno może mieć dziewczynę ubraną

Polecane posty

Gość lucaswkr

ładnie, trochę wyzywająco, z odkryciem pewnych części ciała, ale bez przesady? mam na myśli chłopaka ubranego firmowo, ale w stonowane kolory, ciemne, jednolite, w podobnych kolorach każda część garderoby. zazwyczaj jak widzę dziewczynę ładnie ubraną, to chłopak przy niej albo kolorowy skate albo odpicowany laluś. ja ubieram się w ciemne kolory, zazwyczaj 2-3, oczywiście wszystko firmowe, ale mam wrażenie, że takich wolą szare myszki w okularach i sweterkach tylko.

Gość lucaswkr
może źle, że tak łączę schematycznie styl ubierania i dopasowanie dwóch osób, ale coś w tym jest jak dla mnie i dziewczyna z chłopakiem pod tym względem są podobni zazwyczaj

Gość wiesz co chlopcze
raczej nie

Gość 1551562622121212
moja dziewczyna ubiera sie super, jak modelka. ja tak sobie :D

Gość qw3ertgyhrtyu
fajnie jak dziewczyna i chlopak pasuja do siebie wizualnie i czesto rzeczywiscie takjest np ja z moim chlopakiem. lubimy wlasnie proste ciuchy bez udziwnien, dobrej jakosci. on nosi wlasnie stonowane ciemne kolory, ja stonowane ale jasniejsze lub ozywiam stroj kolorowym szalikiem czy torba. ale ludzie sie roznie dobieraja i mysle ze facet w takim stylu jak ty predzej spodoba sie dziewczynie niz koles ubrany w oczojebna pstrokata bluze (chyba ze z gimnazjum). mam kolege ktory ubiera sie kolorowo, ale z gustem, jest to naprawde ciezkie bo wiekszosc facetow tego nie potrafi (a nawet kobiet) i potem wstyd z takim gdziekolwiek sie pokazac... wiec juz lepiej byc nudnym niz dziwakiem;) i pmaietaj o fajnych butach i zbey ciuchy byly dobrej jakosci i nie jakies sprane

Gość qw3ertgyhrtyu
facet chyba tez by wolal zeby kobieta byla ubrana troche nudno niz tak zeby sie wstydzil idac z nia spotkac kogos znajomego;)

Gość qw3ertgyhrtyu
i juz lepiej zbey ubrala szary sweterek niz trawiasty zielony czy rozowy

Gość lucaswkr
do jakości/firmy bardzo dużą uwagę przywiązuję, tylko zazwyczaj na ciemno. czarna lub granatowa góra, spodnie tak samo i buty też czarne, ewentualnie z białymi elementami. dziewczyny ubrane na ciemno też mi się podobają, ale np. w spódniczkach, z butami na obcasie, a nie na przykład w spodniach jak od garnituru i płaszczu długim. :)

Gość lucaswkr
no tak, ale chodzi mi też o odkrywanie swojego ciała. nie jakieś miniówki i dekolty duże, tylko tak, żeby strój był rzeczywiście kobiecy. :P a zazwyczaj takich w stonowanych kolorach widzę w zakrytych dziewczynach i ciężko poznać, czy to dziewczyna, czy chłopak nawet czasami. :)

Gość lucaswkr
*z zakrytymi dziewczynami. dokładniej - im bardziej kolorowy chłopak, tym dziewczyna ładniej ubrana. takich w ciemnych kolorach, mimo że firmowych widzę przy dziewczynach ubranych w długie, mało stylowe rzeczy.

troszeczkę dziwny temat moim zdaniem możesz mieć taka dziewczynę jak opisujesz .... to chyba nie zależy od ubioru

Gość grbtrevgbt
Głupie pytanie :P Mój facet ubiera się głównie na czarno/szaro/brązowo/granatowo, monokolorystycznie, zwykle jakieś ciemne jeansy albo materiałowe spodnie + klasyczne półbuty + koszula (czasem rozpięta i na tiszert, czasem sama), do tego jakaś marynkarka albo cardigan - ogólnie to męsko, ale nic krzykliwego, zwracającego uwagę, dobrze wydana klasyka. Ja za to lubię wysokie obcasy, krótkie sukienki, wydekoltowane bluzki, ubrania trzymające się blisko ciała, podkreślające krągłości tu i ówdzie - kobiece, seksowne, trochę wyzywające, ale nic tandetnego czy taniego. Mam też długie, kręcone włosy i zawsze makijaż... Nie poleciałabym na skejta, nie poleciałabym na dresa, na faceta metroseksualnego też. Mój w okularach podoba mi się bardzo bardzo bardzo :)

Gość lucaswkr
Z moich obserwacji wynika, że najładniejsze dziewczyny mają skejci albo ci ubrani jak michael jackson, stąd to głupie pytanie i mam tego świadomość. zastanawiam się tylko, czy facet ubierający się jak dla mnie męsko może mieć dobrze ubraną dziewczynę, czy taką szarą myszkę jak opisałem. wiem, że od tego to nie zależy, ale jednak ludzie dobierają się pod względem podobieństwa.

Gość grbtrevgbt
Ja jestem ubrana dobrze, on wg mnie też (z tym, że ja raczej swoim wyglądem zwracam na siebie uwagę)- tyle, że nie mamy już po 15 lat ;)