Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawosc12321232

Co byś kupił/a gdybyś miał/a dla siebie 400 zł?

Polecane posty

Gość ciekawosc12321232

Nie chodzi mi o odpowiedzi typu zapłace za prąd , zrobie zapas zywnosci czy kupie dziecku pieluchy. Chodzi mi o to co byscie kupili dla siebie ? :)

Gość gfgdfgdfgdgd
plaszczyk i buty:)

Gość improvised explosive device
ciuchy, ewentualnie kilka pędzli do makijażu 🖐️

Gość torebke
z batyckiego, ale musialabym dolozyc do swojego wymarzonego modelu:)

Gość alabikaaa
hm albo buty albo płaszcz na więcej nie wystarczy a to na zime się napewno przyda :)

Gość ciekawosc12321232
mama z de , no nie wiem ja mam porządny za 130 zł , nie ma co przepłacać na ubrania :) Tak 400 , bo jak tam 2 tys to ktoś mi rzuci że samochód. A mi chodzi o jakieś drobnostki dla siebie :)) Moze cos kolekcjonujecie , czytacie , ogladacie itd. ciekawosc :)

Gość grbtrevgbt
BUUUUTYYYYY! :D

Gość alabikaaa
ciekawosc12321232 jakos nie barzo widze ten płaszcz za 130 zl gdzie za takka cene dobry ładnie skrojony płaszcz ja za kurtke dałam 400 zł

Gość ciekawosc12321232
ten ostatni niedizel , nie szkoda Ci pieniedzy na alkohol ? :) wypijesz je i co ztego bedziesz mial ? alabikaaaa nie kupuje nie wiadomo jakicj rzeczy zeby dac za plaszcz 400 zł , nawet nie widzialam takiego , moze w jakies gazecie byly ale to juz wymysl zeby tyle dac ;/ ciepły , gruuby , dlugi z kapturem plasxczyk dostaniesz do 200 zl .

Gość alabikaaa
obry fryzer? albo aparat fotograficzny jak masz 2 tys może biżuteria np złota ostatnio mąż kupił mi ladną delikatna bransoletke za około 2 tyś

Za połowę - grę dla mojego faceta (wypłatę już wydaliśmy, następna za dwa tygodnie, a on już wszystko przeszedł co kupił) Za druga połowę - ładne buty na zimę. A reszta na pierdoły typu owoce, orzeszki...

Gość nic w glowie buu
a ja perfumki..moje ulubione kenzo jungle>:-)

Gość ciekawosc12321232
a mówia że POlska to biedny kraj a ja tu słysze że 400 to malo , naszyjniki za 2 tys. :)) to ładnie ten ostatni niedziel wiem jakie było pytanie ,ale z ciekawosci dopytałam jescze o to :))

Gość alabikaaa
ciekawosc12321232 a gdzie ty mieszkasz tak z ciekawosci pytam moze wybiore sie na zakupy skoro tak tanio ja dzis bylam z moim synkiem na zakupach w GK (galeria Krakowska) i plaszczyk dla niego (na 2 lata) znalazlam za 199 zł

Gość ciekawosc12321232
gorzów wielkopolski oj to przepłacasz ;p

Gość uigsdhsgjhgf
tak by mi sie przydawlo 400 zł , kupilabym sobie kosmetyki , jakis szaliczek ładny , poszłabym na fitness i do fryzjera :)

Gość alabikaaa
Ja z Krakowa u nas takie ceny a koniecznie musisz wydac ta kase skoro nie masz pomysłu na co to może zostaw na pozniej może kup coś do domu mieszkasz sama ?jesli tak to napewno cos do domu się przyda ładna pościel dywanik doniczka zestaw do kawy itp

alabika czy jak Ci tam , chyba strasznie Ci sie nudzi skoro wypytujesz sie o takie bzdury. I jeszcze to komentujesz bez sensu.. dla jednego fajnie bedzie kupic ksiazki, dla drugie 400 zl to wierzcholek gory lodowej jesli chodzi o ciuchy czy kosmetyki badz bizuterie, inny wyda to na alkohol i impreze... ale po cholere Ci to wiedziec? zawsze dziwia mnie ludzie ktorych interesuja takie bezsensowne sprawy...

Gość alabikaaa
pytam bo skoro któ nie wie na co ma wydac kase to chyba nie ma nic potrzebnego do kupienia a mnie dziwią tacy jak ty vanilka89 komentujący sprawy nie dotyczące tematu a bilet na Watersa tez bym kupiła