Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawosc12321232

Co byś kupił/a gdybyś miał/a dla siebie 400 zł?

Polecane posty

Gość kobieta z marsa
ja też na alkohol :P

Gość karolinatodziewczynajakmarzeni
dorzuciłabym drugie tyle i kupiła biegówki z butami :D

Gość za 400 zł to
hmm, naturalne kosmetyki. Troszkę to za mało na kurtkę skorzaną (800 zł) i na zabiegi kosmetyczne (ok. 4 tys.).

Gość moj ma 20 miesiecy
na kosmetyczke (to ok.300 zl zwykle) i opakowanie ampulek do twarzy babor (100zl)

Gość to teraz kolej na mnie :P
U mnie to wyglądałoby tak: Zastanawiałbym się co by kupić. Wzięłabym ze sobą koleżankę i poszłybyśmy na miasto. Zaszłybyśmy do galerii i oglądałabym różne rzeczy nie mogąc się zdecydować. W końcu weszłybyśmy do empiku i kupiłabym serię helsinga :D Oczywiście bym się wcześniej zastanawiała czy nie lepiej kupić jakąś grę ale ostatecznie wybrałabym to pierwsze. Później z tego wszystkiego bym zgłodniałą i poszłybyśmy coś zjeść, później jakieś kręgle i kino. Następnie zobaczyłabym jakąś głupią pierdółkę , którą bym kupiła. Reszte wydałabym na imprezę i byłoby już po pieniądzach. 400zł poszły w las :P

a mnie alabikaa dziwia ludzie, którzy wlasnie zadaja tak denne pytania. Co kogo obchodzi na co wydalby pieniadze.??? to jest prywatna sprawa kazdego z nas. ja rozumiem jeszcze gdybyanie co by bylo gdybym miala milion ale 400 zl ?? No prosze Cie... Poza tym nie lubie ciekawskich ludzi brrrrr nie cierpie :| dlatego komentuje ;p

Skoro idzie zima to chyba najmądrzej byłoby kupić jakieś ciuszki, żeby nam nie było zimno ;) Za 4 stówki można kupić sporo, np ładną, sportową kurtkę http://www.tanisport.pl/Grizzly/Softshell_Grizzly_Alaska_ALASKABL/Product.aspx i polarek od topowego producenta http://www.tanisport.pl/newbalance/WLJ9382BK/Product.aspx ;) ale opcji jest mnóstwo, może ktoś potrzebować akurat butów albo spodni, to też można tanio znaleźć :P

Gość 400 zł....co bym kupił
rekawice motocyklowe

Gość dysk przenosny bym kupila
starczyloby juz chyba na 1 tone ;)

Gość sliwkawegierka
ja bym kupila kurteczke o ktorej marze mianowicie caloroczna