Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja za to tez

Czy nieśmiały prawiczek może stać się ''ruc**aczem'' i duszą towarzystwa?

Polecane posty

Gość telll
powodzenia autorze.....daj kiedyś znać jak ci poszło... Ide ogladać Ciszę.....

Gość ostatni porzadny facet
będę miał dziewczynę w 2012 roku bo zasługuję na to i h..j usuwam to forum bo zmarnowalem 2h i nie mam zamiaru juz wiecej tego robic i czytac takich smiesznych rzeczy

Gość TH is IT SZ
U niektórych dziewczyny doceniają urodę i oni niech podrywają a tacy nie zawsze są dobrzy Ja poznam dziewczynę która się mna zainresuje i ona odkryje moje dobre serce

TH is IT SZ ladne omamy masz :D:D:D a kiedy umrzesz?

Gość TH is IT LZ
Jak nie wierzysz to się przekonasz w 2012 roku Widzę że jakiś tchórzliwy kutas znowu hasłuje mi nicka

sex jest h..wy naprawde zjedz pewna tabletke i twoj poped raz na zawsze zostanie zachamowany po co ci laska zacznij grac w gry wylaczam i zakonczam uzytkowanie tego forum

Gość TH is IT WZ
Jaką tabletkę potrzebą człowieka nie jest sam seks ale potrzeba przynależności Wykocz na solo kutasie co hasłujesz nicka zabiję ciebie twoja matke ojca babke dziadka

Gość to bnb ci nicki hasluje

Gość TH is IT JR
Kutas dostanie kopa w twarz to mu łeb pofrunie do Francji Już pokaż się kutasie bez honoru

Gość ja za to tez
dzięki za rady... ale tak wczoraj pomysłałem, ze na dyskoteke jeszcze nie pojde...bo nie mam z kim a samemu ? to jakos głupio :o sprobuje sie dzis odzywac do obcych na ulicy :))

Gość TH is IT PX
po co nie jesteś przeciez chory nie bój się poznasz dziewczynę kiedy przyjdzie na to czas

Gość ja za to tez
TH is IT - ty nadal niczego nie rozumiesz... nie o dziewczynę mi sie rozchodzi ;)

Gość ja za to tez
odezwałem sie do dwoch nieznajomych :D pierwsza na dworcu miala walizki dwie na kolkach ,wysiadala z pociagu...podszedlem i zapytalem ''czy moge ci jakos pomoc'' :classic_cool: a druga ,chyba studentka? Szukala jakiejs ulicy ,a ze bylo to blisko to chwile pogadalismy i jej pokazalem odpowiedni numerek budynku jestem z siebie dumny :)))

O Ty pitolcu.Spodobałeś się jej a tak łatwo ją opuściłeś.Nie mogłeś zaproponować ponownego spotkania.Jaja by ci nie urwała jak by ci dała odmowę:D

Mam zaplanowane ,ze w 2012 r spotkam dziewczynę i pójdziemy do kina.Będę miał 42 lata lecz trzeba być cierpliwym a osiągnie sie cel:D

Gość ja za to tez
:classic_cool: teraz mam kolejny cel : poznać nowych kolegow i wkrecic sie w ich towarzystwo :))