Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja za to tez

Czy nieśmiały prawiczek może stać się ''ruc**aczem'' i duszą towarzystwa?

Polecane posty

Gość ja za to tez

To mozliwe? konta na randkowych portalach , seks portalach , dyskoteki , kluby , pełen luzik ...czy taki człowiek jest skazany na nudne smutne zycie u boku jednej kobiety ktora sie nad nim zlituje?

Gość ja za to tez
jaką kropką ?

Gość gawryn
zero szans, dobrze o tym wiesz

Gość ja za to tez
a może jest jakaś nadzieja ? nie mówcie mi,ze nic nie da się zrobic :((

Gość możliwe, ze jest to
raczej jest to mało prawdopodobne ale jest możliwe, ze troche sie rozkreci i będzie mu sie wiodło lepiej.

Gość ja za to tez
nie pytam o azjatki... :O

Nie ma, nie ten charakter ci się trafił i od tak ci się nie odmieni... Szukaj swojego szczęścia na swój sposób, po co kopiować bezmózgich ruchaczy, dla których osiągnięciem jest wydupczenie pustego lachona w kiblu na wiejskiej dyskotece?

Gość ja za to tez
no własnie w tym problem ,ze chcialbym byc tak jak oni... nie bać sie powiedziec publicznie ''kurwa'' , miec zycie na luzie...bo teraz zyje w ciaglym stresie .. upic sie jak inni na dyskotece ...wiem ,ze to beznadziejny przyklad do nasladowania..a le co poradze? :O

no dobra to zależy jak wygląda i jak bardzo jest zdecydowany zmienić stan dotychczasowych relacji z kobietami, sporo osób z "lewą nogą" do kobiet wyszło na ludzi

Gość telll
kup se gumową lalę i nabieraj na niej doświadczenie.......

Gość ja za to tez
gumowa lala niestety nie sprawi ,ze bede bardziej otwarty i towarzyski...

Prawiczku drogi... Czy dla ciebie powiedzenie głośno "kurwa" jest oznaką bycia zajebistym? Facet, który tak ci imponuje i którym chciałbyś być jest dla mnie nieciekawym, głupim prostakiem. Omijałabym takiego z daleka. Ile masz lat? Gdzie mieszkasz?

Gość ja za to tez
Jednym imponują drugim nie... najbardziej zazdroszcze im pewnosci siebie . Patrze nieraz w autobusie na dresow , pelen luz ,olewaja wszystko . A ja sie martwie ,ze ktos jest dla mnei niemily... lat mam 23,ze wsi warszawa

Gość telll
fakt nie sprawi ale będziesz jakies miał doświadczenie,no nie?

Gość Miodek & Bralczyk
prawiczku zrób pierwszy krok już teraz, napisz RUCHACZ, nie wstydź się ruchacz napisz i k.ur.wa, później już tylko z górki

Gość ostatni porzadny facet
wiesz mozesz sie realizowac bez laski - a szukac zawsze mozesz ale pozatym zyj to jest najwazniejsze

ja za to tez teraz sie porownujesz do innych (tych ruchaczy) a wiesz co powinienes robic jak pisalem przed chwila zyj wiec zaczynamy: czego chcesz od zycia pisz wszystko ale szczerze a nie "bo tak inni maja"

ja za to tez - a co do ruchania - gdybys tak szczerze pogadal z tymi ruchaczami to by sie okazalo ze zadko ktory przelecial wiecej jak 5 lasek, oczywiscie sie zdarzaja wyjatki ktorzy ruchaja po kilkanascie- a w przypadku super dobrych kilkadziesiat(ale to jest DUZO ZADSZE jak ci sie wydaje)

Gość ja za to tez
dobra pomińmy ruchaczy.... jak sie zmienic by miec na wszystko hm...''wyjebane'' ? za duzo mysle najglupsza rzecz analizuje :o

Gość telll
musiz wyluzowac-ale jak hm....to jest pytanie...wydaje się że jestes nadwrażliwcem-a tacy maja trudniej bo wszystkim się przejmują bardziej...nie bedzie prosto ale najlepiej jakbys znalazł jakas mocną cechę w sobie w czym jestes dobry-np w sporcie, języki itp.i się skupił na swoich zaletach a nie analizował wad.......

a wiec - co ini o tobie pomysla chcesz zniszczyc? ma dobry pomysl - polaczysz obydwie rzeczy naraz mozliwosc zamoczenia ze zwalczaniem twojego problemu a wiec od dzisiaj 1 dzien w tygodniu idziesz na ulice i podchodzisz do 30 kobiet z czymkolwiek - moze byc na poczatku o godzine albo o droge to nie jest duzo ale masz 2 w jednym cwiczysz z laskami i walczysz z "co inni pomysla = czylo z tym twoim przejmowaniem sie"

Gość ja za to tez
powtórze jeszcze raz : moim problemem nie jest to,ze nie mam dziewczyny ... Nie chce zadnego stalego zwiazku///

Gość naaguszi
ja mysle że facet sie jeszcze seksualnie nie zorientował i potrzebuje ostrego żnięcia w pupke od mocno owłosionego gościa

Gość ja za to tez
no komentarz typowy dla tego forum ,idz się dziecko wyzyj na samosi...

ja za to tez - no ale tak sie walczy z niesmialoscia nic na to nie poradzisz musisz dzialac z ludzmi - a wiec podchodziszs do ludzi rozmawiasz z nimi zapraszasz laske na randke rozmawiasz z nia poznajesz kolege robicie nowa rzecz robicie cos glupiego, ktoregos dnia idziecie i opowiadacie o seksie idziecxie na impreze pozniej probujesz zaprosic do tance probujesz tanczyc itd itd na tym to polega to jest najskuteczniejsza metoda olej ksiazki oilej poradniki wystarczy zaczac od podchodzenia i isc coraz dalej a skonczyc na sexie z kobietami a zwiazku nie chcesz to tym lepiej w twojej obecnej sytuacji bo i tak laski szukaja ruchaczy mimo ze pisza zjacy sa zli wiec jak juz sie zblizysz do nich to ilaska sie trafi - wszystko 1 jednym a wiec zycie w jednym

Gość ja za to tez
poznajesz kolege robicie nowa rzecz robicie cos glupiego, >>>>>>czyli inicjacja homoseksualna musi być jednak:(