Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczony in spe

Zastanawiam się nad wyborem pierściona zaręczynowego... Pomożecie?

Polecane posty

Gość narzeczony in spe

zastyanów się wogóle nad tym czy chcesz slubu... w dzisiejszych czasach nie warto :-(

Gość wszystkie są
są jak dla starej baby, lub z innej epoki, moze cos bardziej klasycznego? powiedz ile planujesz wydac? jakie złoto lubi twoja wybranka itp?

Gość 15 mało fakttttttttttttttt
3 i 4 ..ale nie ten kształt oczka głównego;) Mój facet wie jaki kształt uwielbiam;)

Gość bele de jour1
jak dla mnie tylko 3

Gość narzeczony in spe
Moja kobieta lubi biżuterię w starym stylu, z duszą, niebanalną. Nie zdarza nosić się jej np. zwykłych kolczyków-sztyftów albo czegoś ze stali chirurgicznej. Ma 29 lat. Finansowo nie jestem jakoś bardzo ograniczony, chciałbym, by było to coś wyjątkowego. Zastanawiam się, czy nie przejść się po kilku desach w poszukiwaniu perełek, ale totalnie nie mam do tego głowy, nie mam też kogo poprosić o pomoc. E tam, myślę że z nią warto :)

Gość niezalogowana furgonetka
jeśli ma być kalsyczny to tylko 4 !!!!

Gość nakompiekochania
1,2,3 przepiękne!! pozostałe mi się mniej podobają:) gratuluje decyzji i mam nadzieje że narzeczona będzie zadowolona z Twojego wyboru:)

Gość siup siup
4 i 5 są super

a moze skontaktuj sie z jakims projektantem bizuterii, i niech zaprojektuje odjazdowy pierscionek w takim stylu co lubi twoja dziewczyna , unikatowy jakis

Jeżeli lubi biżuterię w starym stylu to 1 powinien jej się spodobać. Mnie powalił. Wygląda jakby był w rodzinie od pokoleń, wiesz, taki po prababci :)

Gość ankkaaaaa
a co to zmieni , i tak rozwodem sie zakonczy,najtanszy wybierz mniej bdzesz zalowal

Gość 15 minut to malutkooo
4 jest ładna..tylko ja nie lubie kółek..kwadratów..kwiatuszków serduszek.. Ponadto zdobi się delikatnie i zależnie od ułożenia oczka głownego:)

Witam cię przyszły narzeczony Ja również podobnie jak Twoja kobieta lubię (wręcz kocham) biżuterię niebanalną w starym stylu i myślę, że mogłabym Ci pomóc. Jeśli chcesz odezwij się na moje gg to pogadamy : 3866540

Gość 15 minut to malutkooo
a mnie sie 1 nie podoba...za duzo zdobien..okropna.. Nie lubię zdobien na kole..lepiej robic to obok itp oczka głownego. 3 i 4