Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni porzadny facet

Watek o porzadnych facetach

Polecane posty

Gość spoko :)
hehe może nieokiełznany :D jeszcze :D:D:D buhaha wystarczy dobrze ujeździć i będę łagodny jak baranek :classic_cool: ale zdrowy konik lubi powierzgać :classic_cool:

Gość kobietka po 30
ale powiem Wam,że od jakiegoś czasu zauważyłam ,że się zmienia....nerwus się robi....

Gość kobietka po 30
bardzo ostrożny facet ,,Jak Kuba Bogu ,tak Bóg Kubie"

Gość kobietka po 30
Możliwe...ale jak mu nie przejdzie to ja muszę się ewakuować, bo 24h/dobę nie wytrzymam z nim:-)

Cześć wam porządni poukładani ludzie ;) żarty na bok pozwolicie się przyłączyć do rozmowy? Z góry przestrzegam przed moim szalonym T9. Czym zatem charakteryzują się porządni? może jestem i nie wiem. Bycie dobrym - dla każdego znaczy co innego. Zaradnosć? A kto w dobie dzisiejszych czasów może sobie pozwolić na gapiostwo? mmmm?

Gość spoko :)
kobietka takie jest życie ;) nie wyrabia z Tobą/ przy Tobie reaguj jeśli masz ochotę, bo bedzie gorzej w tempie logarytmicznym i nim się obejrzysz ktoś będzie za burtą :O

A czy my mężczyźni też nie możemy być od czasu do czasu kaprysni? Bo w pracy ciężej, czy coś się psuje. Może stąd nerw twojego cud chopa? Ma problem i nerw go nosi bo sobie z nim nie radzi?

'A czy my mężczyźni też nie możemy być od czasu do czasu kaprysni? Bo w pracy ciężej, czy coś się psuje.' Pewnie, że możecie, tylko nie róbcie z tego wielkiej niewiadomej, bo jak się nie wie, o co kaman, to trudno szukać sensownych rozwiązań problemu:). A chować się po kątach, bo mąż ma akuratnie zły humor, nieeeeee.

No to ogień! Z tą głową rodziny to trochę chyba nagle spada na nas nie? Przyjacielem? nooo tu się zgodzę. Tak od końca zacząłem, ale to nic. Umiar - we wszystkim? no proszę Cię chyba winien mieć jakiegoś pierdzielca. Choć jednego :) Dla przykładu hobby. To już wykracza poza normę bo na hobby należy się czas. A to czasem stanowi problem śmieszny, ale jednak. Wołasz mecz niż kolację ze mną? Puuuf i tak właśnie powstaje coś z niczego i misterne plan w łeb!

Kontynuując! honorem to można sobie buty ekhm... Umiejętnie walczyć o swoje. Honor potrafi zastąpić jak i dumą. Tak się w moich stronach mówi "z przodu honor z tylu gola dupa" Z zasadami to też nie tak o. Wy kobiety każda jedną arabia faceta jak ciasto nie? Długo wytrwale po troszku. Aż będzie no cacy! ups wyczerpały mi się porzadnosci ;(

A niech sobie ma hobby i poświęca mu czas, byle znajdywał też ten czas na inne ważne rzeczy. W życiu musi być czas na wszystko. Nie jestem wielce absorbującym i upierdliwym damskim typem;). Potrafię się zająć sobą, jak facet mecz ogląda. Mogę go w tym czasie połaskotać w stopy i podokuczać;).

Jak nie jesteś wymagająca? a ten typ porzadniaka to niczym z okladowki. Sek w tym, że często chyba należy coś poświęcić aby coś zyskać. Nie wolno dokucza przez 45 minut+odliczone 2-3 minuty potem studio sport nie istotne! z wyczuciem ppl

Kurcze... planowanie rodziny.... powiedzmy sobie szczerze. Wtopy były są i będą. Wystarczy popatrzeć po cafe ileż tu rozsądnie planujących. Odsetek ludzi szczęśliwie mogących planować jest niewielki więc mierzy siły na zamiary. Daj boziu niech będzie dobrze, ale to sztuka sobie radzić gdy jest pod górkę. gdzie reszta porządnych?

'Nie wolno dokucza przez 45 minut+odliczone 2-3 minuty potem studio sport' Hahahaha! Tyle na pewno da się zrobić;). Opisałam porządnego faceta, myślisz, że takich nie ma?

Nie wiem. Ludzie bywają porządni okresami. Nie da się być w non stopa porządnym. Odgorny nakaz genetyczny karze nam coś spi***rzyc

to zalezy od sterfy czsaowej z ktorej pisza;-)

myslalam ze tacy nie istnieja ale spotkalam na drodze swojego aniola, taki facet to mi sie nawet we snie nie snil :) czuly, opiekunczy, zaradny, pracowity, szczery, potrafi sie przyznac do bledu, z zasadami, dojrzaly mozna na nim polegac w kazdej sytuacji, potrafi sie mna zajac jak jestem chora, potrafi pocieszyc w trudnych sytuacjach, wysluchac i moglabym tak wymieniac bez konca :)