Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni porzadny facet

Watek o porzadnych facetach

Polecane posty

Zakladam watek dla porzadnych facetow opowiadajcie swoje historie zwiazkow i wszysko co z wami zwiazane, jak to wyglada u was czy macie dzieci zony czy szukacie czy jakies inne problemy? jakie przemyslenia na temat was Zapraszam tez kobiety zeby sie wypowiadaly czy byly w zwiazkach albo sa z porzadnym dobrym facetem i jakie macie odczucia

porządny czy porządany? he... ja miałem zone której sie znudziło i mnie zostawiła dla gacha co go jej wróżka wywróżyła... na szczęście dzieci nie miałem z tym "wynalazkiem" bo dopiero miałbym dramat!

Jestem w związku z porządnym, jak to ująłeś, mężczyzną. Jest dojrzały, odpowiedzialny, opiekuńczy, czułu, samodzielny. Przy tym męski i ciepły zarazem. Jestem szczęśliwa, pierwszy raz w życiu.

a kochałem ja bardzo... chyba za bardzo imnie nie szanowała wcale... nie chce już ... ale tęskni mi się za żoną bo moje uczucia naprawde były zawsze szczere :-(

Moe_moe - pomyslilas troche ppojecia - mialem na mysli porzadnego czyli dobrego a wiec cos jak Caster - czyli typ spokojnego porzadnego (dobrego) faceta

Porządny owszem może równać się dobry, ale przymiotnik spokojny nijak mi się ma do określenia porzadnego mężczyzny. Bowiem czy porządny nie może być nieco zwariowany, niespokojny? Czy to Go skreśla? Mój mężczyzna ma akurat sto pomysłów, nie potrafi usiedzieć w miejscu , ale jednocześnie jest dla mnie wzorem odpowiednego mężczyzny.

ja jestem z jednym z porzadnych i dobrych facetow -z reszta uwazam to za "gatunek na wymarciu" niestety - ale dlaczego ? dlaczego tak malo porzadnych facetow?

helikopter - no i jak tam twoje zycie uczuciowe w zwiazku z tym?

Gość czterdziestoczteroletnia
Miałam podobnie, w sobotę rozstałam się z 23 lata młodszym chłopakiem po 2 latach i 4 miesiącach w związku. Poznał dziewczynę w swoim wieku, a ja go nie zatrzymywałam, żeby "nie wiązać mu dalej życia."

Gość jak mozna miec
23 lata mlodszego faceta? Chore dla mnie.

Gość porządna dziewczyna
Potwierdzam, że porządni faceci to gatunek na wymarciu, bo ja do tej pory takiego szukam i znaleźć nie mogę... Sama uważam się za porządną dziewczynę, i tłumaczę sobie, że ciągle jestem sama, bo to szukanie mi za bardzo nie wychodzi :P Ale jestem cierpliwa, mam czas, jak nie znajdę do 30-stki to zacznę się martwić... :)

Gość spoko :)
ale miło i słodko :P a natura nie lubi porządku :D obawiam się że jednak wymrzecie :classic_cool:

'Porządny owszem może równać się dobry, ale przymiotnik spokojny nijak mi się ma do określenia porzadnego mężczyzny. Bowiem czy porządny nie może być nieco zwariowany, niespokojny? Czy to Go skreśla? Mój mężczyzna ma akurat sto pomysłów, nie potrafi usiedzieć w miejscu , ale jednocześnie jest dla mnie wzorem odpowiednego mężczyzny.' Zgadzam się:). To może najpierw uporządkujmy pojęcia:). Dla mnie porządny facet to taki, który ma zasady i się ich trzyma, jest dojrzały i zrównoważony emocjonalnie, można na nim polegać, ma swój honor i wywiązuje się ze składanych obietnic, szanuje drugiego człowieka i samego siebie, ma umiar we wszystkim, co robi, nadaje się na głowę rodziny i przyjaciela.

a gdzie fun :O kręcicie facet musi mieć jeszcze tą wartość dodaną bo inaczej po jakimś czasie krótszym lub dłuższym zwrotka :P

Z moich obserwacji wynika, że porządnych facetów wcale nie jest tak mało, pewnie jest to liczba odpowiednio proporcjonalna do ilości porządnych kobiet:). Problem w tym, że tacy faceci są trudniejsi do 'wyłowienia', bo nie szukają taniego poklasku i raczej nie wyróżniają się z tłumu. Są całkiem normalni, ubierają się zwyczajnie, pracują i zajmują swoim życiem:). I czasem też sobie myślą, kiedy znajdą porządną dziewczynę;).

a św Mikołaj ma dobrze bo zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek :classic_cool:

te grzeczne dostają kukły :P:O

Gość kobietka po 30
,,Dla mnie porządny facet to taki, który ma zasady i się ich trzyma, jest dojrzały i zrównoważony emocjonalnie, można na nim polegać, ma swój honor i wywiązuje się ze składanych obietnic, szanuje drugiego człowieka i samego siebie, ma umiar we wszystkim, co robi, nadaje się na głowę rodziny i przyjaciela." Wypisz wymaluj obecny mój mąż.

ja sie nie boję odpowiedzialności i mam swoje zdanie może w obecnych czasach niezbyt popierane ale nie interesuje mnie to, poza tym nie boję się założenia rodziny i wspomagałbym z chęcią żonę w ich wychowaniu oczywiście w takim stopniu w jakim facet powinien to robić

to ja jestem z tych mniej porządnych ;)

Gość ehhhhh :(
A ja ostatnio poznałam takiego, co wydawał się być porządny, maślanymi oczami na mnie patrzył, mówił o spotkaniu... a jak dałam nr tel, to już nie zadzwonił :(

Gość kobietka po 30
PrzemierzamPolaLasy Dbam od 15 lat...