Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona ze spadnietymi klapkami

po 20 latach rzygam na niego

Polecane posty

Gość zona ze spadnietymi klapkami

nie wiem, jak moglam za niego wyjsc, miec dzieci, zakochac sie...

moglas bo go kochalas , potem 20 -cia lat zylas jego zyciem i nagle otworzylas oczy gdzie w tym wszystkim jestes ty sama. Nie martw sie to dotyczy wiekszosci z nas , mysle ze nadszedl czas abys pomyslala w koncu o SOBIE ! Zrob cos tylko dla siebie !

Gość :(:(:(:(...:(
przenigdy nie chcialabym byc w takiej sytuacji, ze znienawidze człowieka, ktorego kiedys kochalam to chyba najgorsze co moze byc w zwiazku miedzy dwojgiem ludzi - wypalenie i obrzydzenie dlatego ja chociaz bardzo kocham, nie moge sie przemoc aby podjac dalszy krok

Gość aha i achh
:D oj kochana, ale akuratne stwierdzenie :D Łączę się z tobą w bólu, ja też sie zerzygałam po ok. 20 latach, chociaż przytoczone pytania zadawałam sobie juz dużo wcześniej :D

Gość martynal83
moja matka też myśli jak Ty, trż rzyga na mojego tatę po 20 latach bezgranicznej miłości i poświęceń tylko z jego strony. I powiem Ci tyle spierdoliła nam wszystkim życie sobie zreszta też. I teraz ja rzygam na nią i takie durne baby jak Ty.

najgorsze w tym wszystkim jest chyba rozczarowanie i poczucie ogromnej straty - przede wszystkim czasu ( co by nie bylo 20-cia lat ) a rozczarowana jestesmy chyba tym , ze zesmy sie nie sprawdzily w zyciu , ze cos nam sie zawalilo.

dlatego boje sie wyjść za mąż. Już któryś raz z kolei słysze jak po wielu latach związku ludzie zaczynają żyć osobno a wręcz nienawidzić się. Gdzie sie podziała ta miłość?

Gość zerzygana do reszty:)
a najlepiej jak słyszę:D jesteś jeszcze taka mloda -znajdź sobie kogoś:D , co masz być sama? ;););) nie mogą zrozumieć ,że ja już nikogo nie chcę ,że teraz dopiero jestem szczęśliwa:D

i tak trzymaj , ja od roku jestem sama i w koncu zaczynam widziec swiat takim jaki jest naprawde ,moimi wlasnymi oczami , moge powiedziec , ze jestem szczesliwa .

Gość frrgfrg
bo wiekszosc ludzi to tępaki, zbyt prosci by w milosci dostrzec całą głębie odczuc, ktore sie przekladaja na zachowanie nawet po tylu latach, to tak jak w panstwie demokratycznym, niewiedziec czemu ludzie mysla ze to wiekszosc ludzi jest mądrych a reszta to idioci....

Gość bardzo mi przykro
samo zycie;-(

Gość a choj to sem ja
właśnie się dzisiaj dowiedzialam ,że mój znajomy ktorego wszyscy uznaja za wspanialego męża i ojca i dziadka od lat znęcał się psychicznie nad zona,po 30 latach zostawił ją bez grosza

Gość 40 + facet
mam nadzieje ze maz jak cie widzi to tez ma odruchy wymiotne!