Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Czekając na sobotę !!!!

Polecane posty

Oglądał ktoś ten program jak wam się podoba :) Daniel fajny chłopak z niego ma fajne marzenia jak na faceta troje dzieci rodzina :) Monika widać ,ze miła i fajna dziewczyna i ma skuter :D:) Justyna trochę tępa jak dla mnie nie dlatego,ze tańczy nago czy walczy w kisielu,ale jakoś taka dziwna jest facet ją bije nie interesuje się dzieckiem nie ma lekko ,ale mówi ,że nadal go kocha i z innej beczki wiecie jaki tytuł ma piosenka w zwiastunie programu :)

Już to pominęłam to co robi w sumie jej sprawa mama z niej jest dumna :O no dobra spoko ,ale jest troszkę tępa nie wiem może nie potrafi się wysłowić coś z nią jest nie tak i jeszcze ten co lubi kosić też go polubiłam nie pamiętam imienia

Gość Placet
Ludzie ja az mialam ciarki jak zobaczylam ze taniec erotyczny niby ma tak wygladac i laska jeszcze publicznie mowila ze cpala, pila i ..teraz daje sie jak zwykla szmata obmacywac w intymnych miejscach , jak dla mnie przykrywka dla k..rwieni.. sie.....szkoda mi bylo tej rodziny , ktora tak biednie zyje...i ich taty, ktory podczas wypadku w pociagu stracil noge( moj tata tez nie ma nogi);(....

no mi tez szkoda tej rodziny. fajny ten chłopak co mówił o koszeniu trawy i fajnie na końcu powiedział,że dla niego szczęście jak mama się uśmiecha i że tyle przeżyć dziś mieli :)świnia etc. śmieszyło mnie też bo prawie wszyscy tam mówili o pracy z "zarejestrowaniem" fajnie to brzmiało będzie więcej odc.tego?

Gość marcysia 9898
justyna jest opużniona jak jej matka

Gość Słodka Mysza
Angel from hell ja chętnie obejrzę, tylko powiedz , na którym i o której .. Widziałam gdzieś reklamę tego i wygladało na fajne, ale zapomniałam Powiedz kiedy to będzie?

Gość niezły kocur
No cóż...Kawał prowincjonalnego i prawdziwego życia zobaczyłem. Byłem nieźle zdziwiony. Takie imprezy w dużych miastach są rzadkie. A juz na pewno laski nie pozwalają sobie wkładac cokolwiek od jakichś kolesi. Oglądałem wcześniej ballade o lekkim zabarwieniu erotycznym i to rzeczywiście jest masakra a nie życie. No ale co kto lubi lub musi. W dużym stopniu jest tu pomieszanie, patologii z pewnego rodzaju wykluczeniem społecznym

Gość dcnfhvjfnvj
kto teraz ogląda?

Gość dcnfhvjfnvj
nikt???

Gość kalamarnica11
pewnie ktos oglada, tylko nie chce sie przyznac :D. dzis w okolicach 22 na hbo2 ma byc znow wyemitowany :). ma w te wakacje festiwal swoich dokumento :). sam film mnie porazil, zwłaszcza migawki z dyskotek. jak mozna sie az tak nie szanowac??

Gość a ja nie czekam
smutny ten dokument,smutni ci ludzie.