Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojestztymifacetamidzisiaj

Faceci, dlaczego się poddajecie, nie walczycie, rezygnujecie z kobiet, miłości

Polecane posty

Gość gość
faceci szukaja modelek.

Gość gość
najpierw wyzywacie kawalerów a potem oczekujecie, że będziemy za wami latać dobre sobie

Gość gość
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jaki sens jest walczyć o kogoś, latać za nim z wywieszonym językiem? Przecież jeśli obie strony coś czują, to obie będą się starać... nie trzeba wtedy o nikogo walczyć.

Gość gość brunetka
Nie byles nigdy zakochany dlatego tak twierdzisz,nie zależało ci bardzo ,gdyby tak było nie byłbyś dzisiaj sam.

Gość gość
niedziewica to zdobyta kobieta, więc nie ma co o taką już walczyć

Gość gość
A o co mają walczyć nie ta to inna,proste faceci nie maja uczuć.

Gość gość
Ale to ona nalega na ta relację też :)

Gość gość
Nie byles nigdy zakochany dlatego tak twierdzisz,nie zależało ci bardzo ,gdyby tak było nie byłbyś dzisiaj sam x A ja raz walczyłem, to była moja pierwsza miłość i co? I tak wolała innego, więc o co tu walczyć? Jak dziewczyna chce być ze mną to będzie, ja co najwyżej mogę się dla niej starać i sprawiać aby była szczęśliwa, ale jeśli ona nie da mi tego samego w zamian, to po co mam ją kochać? Bez sensu by to było :)

Gość gość
Nie ogarniam, o co walczyc? Jesli facet jest alfa to laski same wskakuja na penisa. Jesli jest beta to i tak liczy sie tylko jego kasa, takze jakas blachara zawsze sie przyplata. Jaka walka? What the f**k? Faceci od malego sa uczeni, ze sa sami na tym swiecie i jak nie ogarna swojego swiata to ten swiat "ogarnie" ich. Kazdy jeden facet zdaje sobie sprawe, ze zawsze jest szansa, ze bedzie musial sam przejsc przez zycie. Moze co najwyzej pobajerowac jakas, moze wyjdzie. Jak nie wyjdzie - hard next. Kobieta to nie jest dobra praca, dobra sylwetka, edukacja, pasja czy faktycznie cos o co sie walczy.

Gość Taki_jeden_964
Panowie nie warto "góry przenosić" dla kobiet. One mają zakodowane, zresztą tylko o tym piszą, że należy faceta olewać. Jak będziecie się za bardzo starać to w nagrodę dostaniecie olewkę.