Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asik207

Allegro, prosze o pomoc!

Polecane posty

Witam potrzebuje rady w sprawie zakupu na allegro. Zamówiłam perfumy, 30 wrzesnia wysłałam pieniądze, sprzedający napisał mi wiadomość ze za 2 dni wyśle perfumy, zaraz po tym zablokowali mu konto, pisałam do niego wielo krotnie on odezwał się tydzień temu ze nie zna przyczyny zablokowania ale paczka już idzie, jest już koniec miesiąca i dalej nic.. nie wiem co zrobić? telefon ma cal czas wyłączony, nie odpisuje na e-maile.

Te perfumy już raczej do Ciebie nie przyjdą;) Też tak miałam ze strojem kąpielowym;) Na początku czerwca tego roku no i... powiedziałam "żegnaj mój stroju";D zgłoś sprawę do allegro, tyle możesz zrobić. Oszustów nie brakuje, a moge wiedzieć ile kosztowały te perfumy??

Gość doradcabb
na policję iśc.

Prawie 70 zł kosztowały.. to nie jest tak dużo ale jednak ;/ a miał same pozytywne komentarze. W takim razie zgłoszę. A zwrócili Ci koszty?

Ja nie zgłosiłam sprawy do allegro, chciałam poczekać aż temu przygłupowi konto odblokują ale niestety nadal ma zablokowane;) napisał mi że mi wysłał strój itd no i czekałam z dwa miesiące;D a stroju jak nie było tak nie ma;) Myślę że nie warto iść na policję. Uważasz ze policja coś by zrobiła w tej sprawie? Dla nich to jest tylko 70 złotych i to jeszcze Twoje;) To i tak się ciesz, bo czytałam komentarz jednego kolesia który wpłacił na konto 2500 złotych i ktoś go wyrolował z telefonem;) Ta sprawa akurat trafiła na policję ale nie wiem jaki miała finał;)

Jak widzisz nie zawsze pozytywne komentarze oznaczają uczciwość. Ja tez się tym kierowałam i to mnie własnie zgubiło. Teraz na allegro kupuję mniej a jeśli już to nie za zbyt duże kwoty. Wolę pochodzić po sklepach, a i tutaj znajdzie się czasem coś tańszego niż na allegro;) Radość z chodzenia po sklepach-bezcenna;D

Ja 2 raz w życiu zamówiłam coś na allegro i więcej nie będę, po co się denerwować i szkoda pieniędzy, jeżeli znowu miała bym trafić na oszusta.. tak jak napisałaś radość z chodzenia poi sklepach bezcenna! :D ale zgłoszę to, tylko jeszcze nie wiem jak :P