Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie nie wiem jak wy

boje sie badania HIV

Polecane posty

Czy sa tu takie podobne do mnie ktore boja sie wyniku HIIV? nie jestem narkomanka prostytutka ale mialam partnera przez ponad rok i kochalismy sie bez prezerwatywa, i obecnie z akutalnym partnerem z ktorym sie spodziewam dziecka i bede miala wykonywany test na HIV i szczerze boje sie :( jak czytam o hiv na internecie to pisza o 10% utracie masy , no a ja duzo schudlam przez ostatnie lata i w dodatku pisza o wezlach chlonnych ale szczerze nawet nie wiem gdzie takie sa (no oprocz pachwin) boje sie tego testu , boje sie tego ze moze wyjsc pozytywny :(:( czy ktoras tez tak miala ?

czy jednak kazda kobieta boi sie tego testu , jesli kiedys tam miala partnera i nie uzywali zawsze zabezpieczenia i niedlugo wychodzi za maz za obecnego bo ja powoli swiruje z tej bojazni

Gość bele de jour1
ja tez sie balam wyniku. Zdarzylo mi sie miec kontakt seksualny bez prezerwatywy. No ale na szczescie wszystko ok

Boze bym i ja niegatywny miala :( 😭

Ja robiłam rok temu, bałam się po przekłuciu pępka. Ryzyko zawsze istnieje, odbierałam wyniki z płaczem. Na szczęście wszystko jest w porządku. Tobie też tego życzę, wiem przez co przechodzisz, trzymaj się.

Wszystko będzie dobrze chyba każda kobieta ma robione testy na hiv kiedy jest w ciąży nie martw się gdybyś była chora już dawno byś wiedziała ja miała testy na hiv parę razy 2 razy sama chciałam tylko na hiv tak dla siebie i raz jak oddawałam krew w sumie też się bałam nie wiem dlaczego ,ale uwierz,że wszystko będzie spoko

Gość fwgrufg
Mój mąż był moim pierwszym mężczyzną i jedynym... Ale w życiu miałam mnóstwo zastrzyków wykonywanych i w szpitalu i u mnie na domie, i ja jeździłam gdzieś po domach prywatnie po pielęgniarkach... bałam się że a nóż trafiła mi się jakaś gapa albo złośliwa, tyle wtedy się słyszało o hiv... ale okazało się że byłam i jestem zdrowa.

Mysle, ze wszystko bedzie w porzadku. :) Ja tez sie balam, bo jednak nigdy nic nie wiadomo, ale jestem zdrowa. Widocznie nie tak latwo HIVa zlapac.

no juz nie chodzi o mnie bo bujnego zycia nie mialam sexualnego ale np nasi partnerzy moj obecny mial bujne zycie sexualne :( jak ja sie bojeeeeeeeeeeeee

Wierze ze bedzie dobrze ale ten strach tkwi i bedzie tkwil we mnie dzieku wam za posty troche mnie uspokajaja zawsze ten 1% gdzies sie znajdzie i ja moge tym 1% byc ..

Angel from hell--- napisalas ze gdybym byla chora to bym o tym wiedziala a jak niby ? :(

podniose :)