Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agate

siedzę i wyję...

Polecane posty

Gość Agate

Czemu faceci zawsze wszystko psują? ... od 6 rano siedzę i płacze przez Niego.. Myślałam, że w końcu trafiłam na porządnego chłopaka, a tu taka akcja, że w życiu bym nie uwierzyła, że jest zdolny do czegoś takiego.. spotykaliśmy się było miło, fajnie, wydawało mi się, że on też lubi spędzać ze mną czas.. nie wiem czy to nazwać zdradą, bo nie byliśmy razem, ale BOLI jak cholera.. był pierwszym facetem, któremu zaufałam od x czasu.. wszystko się posypało w jednej chwili.. zaprosił mnie do siebie i CZAICIE na biurku leżało otwarte opakowanie po gumce!! nie chciał na początku się przyznać, ale potem przyznał się, że to było przedwczoraj.. pisze, ze mu zależało i nadal zależy, że niby jestem inna niż wszystkie.. Tęsknię za Nim i chciałabym, żeby mnie przytulił tak jak wcześniej, ale czuję się tak strasznie oszukana i nie mam zielonego pojęcia co o tym wszystkim myśleć.. ;(

Gość Agate
heh.. jak myślicie są szanse,że już więcej mi takiego czegoś nie zrobi? zadzwoniłam i poprosiłam, żeby przyjechał.. był za 5 min dosłownie..

Gość zwariowalaś !!
dziewczyno, szanuj sie. Jesli mial i ma wobec ciebie jakiekolwiek powazne plany to nie sypialby z innymi na boku. Jak moglas do niego zadzwonic.. Powiedz sobie sama szczerze czy kiedykolwiek mu zaufasz?

Gość gwoli wyjasnienia...
ale o co tak naprawde chodzi?

nie jestescie przeciez razem

Gość zwariowalaś !!
nie ma znaczenia ze nia sa, spotykali sie przeciez a to oznacza ze mogloby byc z tego cos wiecej, sam powiedzial ze jest inna niz wszystkie i jednym bzykaniem przekreslil to wszystko. Faceci jednak mysla choojem.

Gość zwariowalaś !!
autorko, przyjechal i co?

Gość Agate
"mój pies wieczorami ma tak samo" już nic na tym forum nie można napisać, bo sami mistrzowie ciętej riposty się odzywają..

Gość Agate
przytulił i zrobiło mi się lżej.. cały ten gniew zniknął, ale nie pomyślcie sobie, że już czekam na niego z otwartymi ramionami ;p

Gość ale ja nie rozumiemmmmm
o co chodzi, miał otwarta gumke i co? Balony dmuchał, czy jak?

Gość albo prowo
albo jesteś najgłupszą laską na świecie i będzie Cię rąbał po rogach ile wlezie, bo też i takie idiotki zasługują na takich ruchaczy

Gość Agate
no logiczne.. jak leżało opakowanie po kondonie otwarte to chyba musiał zaliczyć..

Gość ale ja nie rozumiemmmmm
niekoniecznie, gdyz mniemam że macie po 15 lat, bo trzeba byc walnietym jak ty żeby po zdradzie jeszcze dzwonic i sie przytulać, no chyba że jestes masochistką

Gość zwariowalaś !!
mam nadzieje ze jak sobie to wszystko przemyslisz to nie bedziesz sie juz z nim spotykac. Psychicznie nie dasz rady ze swiadomoscia ze spal z kims, nie zaufasz do konca a bez tego zwiazek nie ma sensu. Co to za facet ktory sypia na boku, a potem mowi ci ze jestes inna niz wszystkie.. inna bo ty wybaczysz, juz to zrobilas..

Gość Agate
"albo prowo albo jesteś najgłupszą laską na świecie i będzie Cię rąbał po rogach ile wlezie, bo też i takie idiotki zasługują na takich ruchaczy" jeju.. czasami człowiek głupieje przez kogoś, ale mam nadzieję, że wróci mi zdrowy rozsądek..

Gość kasii
tak innna jestes bo nie dajesz d...py oto mu chodzilo

zdradza to zdradza, ale ze przez dwa dni nie wyrzucil pustego opakowania to bardzo zle o nim swiadczy agate, to jedynie prowokacja z jego strony bo tak naprawde to jest on prawiczkiem i boi sie jak cholerka tego pierwszego razu, a tak to bedzie mu troche razniej (i jeszcze na biurku zostawil, co za palant)

opakowanie po kondonie dziewczynko mala to sie nazywa kondom

Gość Agate
Nie nie mamy po 15 lat.. ale moje zachowanie wskazuje na jeszcze mniej.. ale ja tez nie mogłam od niego dużo oczekiwać.. nie byliśmy razem. Na początku zaczełam się z nim spotykać, żeby było nam miło.. i też musiało duuuużo czasu minąć,zeby do czegoś więcej doszło. Do gwoli wyjasnienia... Kondom czy kondom jeden chooj, chyba wiedziałaś/eś o co chodzi. Czy tutaj zawsze tylko wszyscy muszą obrażać?

to nie obraza to tylko gwoli wyjasnienia, ale ty jestes widze wulgarna

Gość Agate
kurde bo jak zaczęliśmy się spotykać to przeszło mi przez myśl, że to prawiczek.. i zdarzały się dosyć często sytuacje, że jak zaczynało być już "gorąco" on przerywał i mówił, żeby iść na fajkę. No ja tez nie kumam jak można być tak durnym zapraszać drugą a po pierwszej nie posprzątać ;p

Gość Agate
"to nie obraza to tylko gwoli wyjasnienia, ale ty jestes widze wulgarna" oj nie rób ze mnie niewiadomo kogo.. tak mi się wyrwało. Nie wierzę, że tobie się nie zdarza powiedzieć wulgaryzmu.

Gość natuska85
A nad czym tu myśleć? Jeśli pasuje Ci, to że spotyka się z innymi dziewczynami i z nimi sypia, to spotykaj się dalej, nie to się nie spotykaj.

a ja ci mowie, ze on jeszcze z zadna nie spal, na bank!

Gość Agate
gwoli wyjaśnienia... kurde nie wiem mi teraz trochę dało do myślenia, bo przy tym opakowaniu leżała jeszcze ulotka ;p on nigdy nie nalegał i mało kiedy wspominał o sexie.. raz tylko spróbował i nie wyszło nam.. bo chyba sie za mocno podniecił. SAMA NIE WIEM MOŻE JUŻ GO USPRAWIEDLIWIAM NA SIŁĘ..

nie, nie usprawiedliwiasz. piszesz jak bylo. ja mysle, ze on ma pod tym wzgledem jakies zahamowania czy kompleksy, stad to jego prowokacyjne zachowanie i problemy z toba za pierwszym razem. a co on ci w ogole powiedzial po tym wszystkim. niby spotyka sie z toba, jest zainteresowany a tu taki numer dwa dni wczesniej. nie jest to normalne zachowanie (i ja wciaz w to nie wierze) ile wy macie lat?

Gość Agate
po 20... wcześniej spotykałam się z kolesiem co miał 20 lat i był prawiczkiem, a był mega przystojny.. jeszcze na początku też przez myśl przeszło,ze on może być prawiczkiem. No przepraszał i sam prawie płakał.. nawet zaczął gadać, ze mnie kocha.. a zanim zobaczyłam te opakowanie to mnie trochę wkurzył to ubrałam się i do domu zaczęłam wracać , a on zostawił otwarte mieszkanie i w za dużych butach gonił mnie ;p bez telefonu i kluczy, a w mieszkaniu nikogo nie było ..

Gość Agate
moze i ja powinnam sie z nim bzyknac??? wtedy na pewno bedzie moj:) kupie dzis seksowna bielizne i do dziela:)