Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agate

siedzę i wyję...

Polecane posty

Gość gwoli wyjasnienia...
przepraszal? chyba zartujesz! ja bym na twoim miejscu mu powiedziala (czy napisala), ze po tym incydencie, to sie mocno zastanawiasz, czy jego mozna traktowac powaznie i czy on ma moze jakies problemy z glowa. jak sie dluzej zastanowisz, to sama dojdziesz do wniosku, ze to musial byc zart z jego strony...tyle, ze szczeniacki i bardzo glupi (bo chyba nie jest dla niego normalne, ze smoli cholewki do ciebie a prawie rownolegle sypia z innymi) ty nie rozpaczaj, bo jego to moze byc tylko szoda. niedojrzaly, zakompleksiony koles, ktory na sile chce pokazac, ze jest inny niz jest naprawde. on sie tylko tym osmieszyl w moich oczach.

Gość pojawiam się i znikam546363
ale macie problemy - o facetow wyjecie??? widac, ze prawdziwego zycia nie znacie, te wasze "problemy" to nic takiego!!!! czym tu sie przejmowac??? wezcie sie lepiej za cos konstruktywnego a nie uzalanie sie nad soba z byle powodu

Gość Agate
aj napisałam, żeby wpadł.. i tak już nic nie mam do stracenia.. dla mnie to trochę chore, żeby zaliczyć inną laskę wieczór wcześniej a na drugi dzień mnie zapraszać i nie sprzątnąć.. najbardziej właśnie mnie to dziwi. Nigdy nie czułam,że spotykamy się tylko dlatego, żeby mógł mnie zaliczyć, a ja nie udawałam przy nim cnotki.. pojawiam się i znikam546363 dobrze wiem, że to głupota.. ale wolałam już przeryczeć ten dzień niż trzymać to w sobie.. a jestem osobą raczej nie ubolejącą nad każdym "problemem"..

Gość Agate
Jednak sie juz z nim pogoszilam. kazdy w zyciu popelnia bledy, dalam mu druga szanse. zaprosilam go dzis do siebie i wiecie nie bedzie rodzicow. dam mu to, oddam mu siebie , zapewnie mu super seks. chce byc lepsza niz tamta:):):)

Gość Agate
Agate Jednak sie juz z nim pogoszilam. kazdy w zyciu popelnia bledy, dalam mu druga szanse. zaprosilam go dzis do siebie i wiecie nie bedzie rodzicow. dam mu to, oddam mu siebie , zapewnie mu super seks. chce byc lepsza niz tamta HAHA ale śmieszne..