Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aggatta

PUSZYSTE PANNY MLODE 2011 laczmy sie :)

Polecane posty

Gość KochanaMalowanaLala
Dziewczyny, a nie lepiej wziąć się za siebie?? Z tego co pisze tu brzoskwinia to nic złego być grubym, otyłym, ważne, że się siebie akceptuje. A gdzie aspekty zdrowotne?? O tym może pomyślcie, jeśli nie o własnym wyglądzie, atrakcyjności.

Gość KochanaMalowanaLala
Hmmm. Wybacz, ale widocznie musicie jeść tonami:O, skoro mimo duzego ruchu nadal wyglądacie tak, jak wyglądacie.. Nie rozumiem skąd taka otyłość? Hormony? P.S0 faktycznie, wyglądałaś bardzo ładnie na swoim weselu.

lubimy jeść i nie zaprzeczam ze jest inaczej :-) czesto Sfinks i dam sie pokroic za słodycze , pozatym naszym głownym grzechem jest jedzenie poznym wieczorem ,po całym dniu uczta :-D ale i tak nie mam zamiaru sie z tego tłumaczyc bo nie zrezygnuje z tego za wiele nam to sprawia przyjemnosci, pichcenie i zjadanie. :-D

Gość KochanaMalowanaLala
aha.. Spoko.

Gość takaaaja
no i tyemat umarł..a chyba szkoda

Gość kiniusi_a
Witam dziewczyny... Temat umarł na dobre...ja ślubuje we wrześniu...tego roku :) nosze obecnie rozm. 44-46 zależy jak uszyją :) sukienke mam wybraną w rozm.42. Mam motywacje i rzeczywiście pomaga...jeszcze mam dużo czasu więc napewno sie w nią wcisnę. Ale coś Wam powiem. nawet gdybym miała iść w rozm.50+ byłaym szczęśliwa!!! Każda z nas jest piękna i na swój sposób wyjątkowa. A te które krytykują same maja jakies kompleksy!!!

Gość lolll
10:44 Brzoskwinka_27 i czym się chwalisz?:O

Gość kiniusi_a
Hmm...Niestety żal mi jest Ciebie...założe się, że jesteś zakompeksioną zsolaryzowana i zniszczoną przez nature dziewczyną....stuknij sie w głowę .... brak mi nawet słów

Polecam kupno sukni ślubnej w salonie Madeleine w Poznaniu. Super obsługa, ogromny wybór sukien ślubnych w rozmiarze do 64. Dodatkowo na Grouponie pojawiła się zniżka na zakup sukni w tym salonie. Za groupon 99 złotych dostajemy zniżke 1400 złotych! Polecam!!!

Gość to o was i dla was
kiniusi_a - zabłysnęłaś "wiedzą" na mój temat nie ma co ale cię rozczaruję jestem młodziutka na solarium nigdy nie byłam tipsów nigdy nie miałam a w barze nie kupię piwa bez dowodu :) chcesz wyślę ci moje dane spotkamy się i powiedz mi to w twarz co napisałaś to się rozczarujesz kogo ujrzysz :D

Gość a ja Ci powim
a ja się zgodzę, że gruba i piękna panna młoda jest jak kosmita, jak i z tym, że istnieją ślubne maszkarony. może i uważa, że wygląda piękniej, ale biała suknia to nie chirurg plastyczny ani druga matka natura która zmieni ciało, przeszczepi twarz i będzie pięknie. brzydka baba to brzydka baba, bez względu na to,czy to panna młoda czy nie. i chudych też się to dotyczy, bo brzydkie twarze mają i te, i te.

Gość beata112
no i jak tam z łączeniem,grubaski już połączone