Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia0000

seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość misia0000

Witam chciałam się poradzić mam męża od 2lat nie układa się nam nie możemy się dogadywać ale nie o to mi chodzi myślałam żeby spróbować z kimś innym chodź ta osoba nie chcę się wiązać w żaden związek ja bym chciała ale nie wiem czy posunęła bym się do zdrady co o tym myślicie

Gość Kaloline1591589
mój kochanek jest żonaty - seks bez zobowiązań CUDO ! ;)

Gość misia0000
kocham swojego męża ale nie wychodzi nam to coraz rzadziej się kochamy czuje że oddala się a jak chce się przytulać odpycha mnie

Gość misia0000
chciała bym spróbować może ktoś wie jak to jest

Gość zenek7723425
Myslę, że jazda 250 km/g na polskiej autostradzie podczas śnieżycy dostarcza więcej emocji niż zdrada. Poza tym ewentualny ból jaki sprawimy bliźnim jeżeli dojdzie do wypadku będzie niewspółmiernie mniejszy.

Gość misia0000
rozmawiałam z nim mam pewne podejrzenia że doszło z jego strony do zdrady albo zakochał się kimś innym sypiamy od tygodnia osobno boje się jedynie rozbijać rodziny mam 2 dzieci 2lata i 2miesiące sama jestem z rozbitej rodziny wiem jaki to ból dla mnie był

Gość misia0000
mam taką ochotę zrobić to ale się boje nie wiem czemu ale wole żałować że się nie spróbowało niż żałować że się tego zrobiło

Gość to sie nazywa
fuck friend suki

Gość Do Miśki lunatyczki
odpowiadam: Misia nie szalej... "dziś" to - nie "wczoraj"...:) ....................... . HEHE

Gość mily maz
misia0000 a skad jestes?

Gość Niewiem co zrobić...
i ja non stop myślę o piepszeniu jeju już niewiem co mam zrobić marze i marze ale chyba wezme swój wibrator i se ulże...

Gość plasil
Dziewczyny przestancie myslec o wibratorach itp. Wyszukajcie sobie chłopa jakiegoś na zimowe popołudnia. Mało tu chętnych ? Wszyscy przecież doskonale wiedzą że sex bez zobowiązań to piekna rzecz.

Jak to jest? Nie dowiesz się, dopóki się nie przekonasz. Więc nie pytaj na forum, tylko idź na łowy. Tylko upewnij się, że umiesz oddzielać seks od uczuć, i że twoje sumienie i system wartości pozwala ci na taki czyn. Jeśli tak to spoko. Go ahead. Jeśli nie, daj sobie spokój

Gość plasil
niuniasta - święte słowa, pięknie napisane