Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość qwerty123123

Nie rozumiem go, POMOCY !!

Polecane posty

Gość qwerty123123

Czesto czytam to forum, ale nie myslalam ze kiedykolwiek dodam wlasny temat...Jednak zycie jest wywrotne i daje nam rozne niespodzianki, czy tego chcemy czy nie.. Bylam 2 miesiace z chlopakiem. Bardzo czuly i kochany.Czulam ze to osoba ktora nadaje na tych samych falach. Niestety uznal ze to nie to.Ze jestem jak przyjaciolka... Bardzo sie do niego przywiazalam i strasznie mnie to zabolalo. 2Tygodnie plakalam i nie moglam jesc, mimo to ne narzucalam sie i nie bombardowalam sms i powrot ani nie blagalam zeby zostal.. Staralam sie zachoac zimna krew i zachowac sie jak czlowiek. I wlasnie. Minelo troche czasu i on zaczal sie do mnie odzywac. Trktuje go jednak jak kolege , staram sie byc opanowana i nie wspominac o tym co bylo. Gram idealnie w zabawe 'nie zalezy mi' . Zastanawia mnie strasznie jego zachowanie. Z jednej strony mnie nie chce, ale z drugiej zagaduje mnie kiedy ma tylko okazje.Wczoraj gadalismy 6 godzin.. Mielismy tez 'w zwiazku' na facebooku (:P) I on tego nie zmienil mimo, ze minal juz miesiac.. Jak mam to rozumiec?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować