Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modestka TIXI

Jak i czym się bawią roczne dzieci ?

Polecane posty

Gość modestka TIXI

Jakie zabawki kupic dla rocznego chłopca i jak i czym się z nim bawic, nie mam pomysłów, synek rozwala wszystko, wyciąga z szafek i szuflad...nie mam już siły sprzątac tego

nie ma sensu kupować zabawek dla dziecka w tym wieku. Ostatnio poruszyłam podobny temat i wszystkie mamy były zgodne, że w tym wieku zabawki zajmuja dziecko najwyżej na kilka minut. Najlepszą zabawką jest klawiatura, pilot, telefon komórkowy i przeróżne tłuczki, łyżki i garnki. Otwieranie szuflad, zrzucanie książek z regału i zaglądanie do kosza na śmieci też daje radę :)

tak jak pisze kocur, zgadzam się najlepsza zabawka to tel kom zaraz po przebudzeniu moj komputer a dokładnie stacja dysków bo sie wysuwa po naciśnieciu guzika:d myszka - świeci i jeszcze na pulpicie widoczna klawiatura a teraz krzesełko do karmienie, sama wchodzi, siada i probuje sie zapinac :D strzałem w 10 był prezent na roczek, huśtawka, wisi w pokoju w suficie;] zabawa była przez 2 TYGODNIE!!!! :D

Gość modestka TIXI
dziękuję wam bardzo, bo już myślałam, że tylko ja tak mam postaram się byc cierpliwa i przeczekac ten etap synek nie lubi się huśtac, mam hustawkę, ale nawet nie pozwoli się do niej włożyc

Gość kolorolowooo
jak moj synek mial roczek interesował go tylko moj laptop komorka piloty klucze, teraz uwielbia klocki i ksiazeczki ma 18 mc-y

Gość mój z zabawek kupowanych
to jeszcze najlepiej lubi się zwykłymi drewnianymi klockami bawić - ustawia wieżę i ją burzy i może tak z pół godziny :D Lubi też piłki - im większa tym lepsza - turla, podrzuca, podaje, próbuje łapać... ..po za tym jak u koleżanek, kablem komórki, włączanie komputera - lubi stronę mini mini - śmieje się do tej żółtej rybki która pływa za myszką :D, wywalanie z szafek, wyciąganie kart z portfeli :D