Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Przeciez tluszcze nie sa

Wazne dla chcacych schudnac

Polecane posty

Gość Przeciez tluszcze nie sa

Przeciez tluszcze nie sa zdrowe.Powoduja cukrzyce, rosnie horesterol, otluszczenie watroby. W chudym miesie, czy serku, jajku tez jest tluszcz,tylko mniejszy procent. Weglowodany tucza w polaczeniu z tluszczem, to duzo tlumaczenia. Kiedys ludzie nie byli grubi, nie bylo chleba , ani ziemniakow i wariackich przepisow.Upolowali zwierze i je zjedli, albo banana. Jedli to co upolowali, albo znalezli. My mamy kly i jestesmy miesozerni. Troche nam sie uklad pokarmowy przestawil. Kuchnia polska, jest ciezka i bardzo tlusta. Podpatrywalam diety w szpitalu (nie w polsce) i teraz robie posilki, bez tluszczu. Nawet gulasze zawsze z chudego miesa i.t.p. i w sosie tez sa male oczka tluszu. Tak ze 20 lat nie jem tluszczu, mam go tylko tyle ile w chudym serku, albo miesie. N.p. do bigosu dodaje wedzona szynke, a nie boczek. A teraz kolejna sprawa: zoladek i kwasy zoladkowe, te wszystkie mieszanki musza orzerobic, dlatego mamy wzdecia , gazy i.t.p. Wystarczy rozdzielic jedzenie i jesc jak pra czlowiek. Ziemniak bez dodatku i do woli, za cztery godziny miesa do woli, po przetrawieniu, o.k. cztery godziny jarzyny, albo owoce. I nie chodzi sie glodnym, a chudnie sie bardzo. Po osiagnieciu swojej wagi, mozna troche laczyc n.p. mieso z salata. Na sniadanie tosta z marmelada, na kolacje chuda szynke z serkiem chrzanowym, ale bez chleba i.t.p. Albo kuskus z jarzynami (weglowodany) Jestem szczupla, zdrowa i nie spozywam tluszczu.Jak widze polskie biesady i te tluste posilki, wymeczone jarzyny gotowaniem, mam orzydzenie. Zaparc nie ma przy diecie bialkowej, trzeba rano naczczo wypic 1-2 szklanki letniej wody. Nasz organizm jest tak skostrulowany, ze jak mu braknie , to spala w pierszej kolejnosci wszystko co szkodliwe toksyny.Jest przygotowany na glodowki, ale nie na brak plynow. Dlatego istnieja kliniki oczyszczajace, gdzie gloduje sie pod opieka lekarza. Po czterech dniach wydala sie nieprzyjemny zapach, nawet pot ma kolor, tak sie organizm czysci. Po takim oczyszczaniu ma sie piekna cere, kolor skory sie zmienia, nie jest ziemisty. W pewnej fazie raka glodowka mozna sie go pozbyc, pod opieka lekarza, bo go tez organizm przerobi z braku energi.Te kuracje glodowe robi sie w klinikach, pod opieka dobrego lekarza. Nie chce mi sie juz pisac, ale kto rozdzieli posilki , na bialka, weglowodany i tluszcze i nie bedzie mieszal, tez schudnie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować