Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulana

Wizz Air czy ktoś kto podróżował tymi lotami może mi odpowiedzieć na pytanie

Polecane posty

Gość Paulana

Mam bilet zarejestrowany przez osobe za granica Polski. Podobno wizzair to jedyny system ktory nie ma polskich znaków czy to prawda? w moim nazwisku mimo wpisywania litery "ó" po przejscu na strone -> dalej, moje nazwisko pojawilo sie z litera "o". czy to tak moze zostac? bede wdzieczna za odpowiedz bo inaczej bede musiala zaplacic niezla sume za zmiane a jedna zmiana juz byla dokonywana:(

może zostać o spokojnie. sama niedawno leciałam wizz i miałam podobna sytuacje tylko z ,,ź". w rejestracji wpisywałam wiec ,,z" i na lotnisku nie było zadnego problemu:) pozdrawiam

Gość na topie Corii
spoko spoko :) przecież to nie twoja wina że system nie czyta polskich znaków-sprawa do wyjaśnienia a poza tym... ja miałam byka w nazwisku i nic się nie stało :) u mnie większy byk bo zamiast 'u" w nazwisku było "o" i nie miałam z tego powodu żadnych nieprzyjemnosci

Gość Paulana
uff fajnie dzieki wielkie :D bo juz mialam stres ze mnie nie wpuszcza

Gość ja mialam wtedy 18 lat
lecialam wczoraj. tak jak wzej pisza, nie bedzie zadnego problemu.

Gość Paulana
zelona wyspa..... wizzair ma podobno inny system niz inne, tak slyszalam ale skoro wyzej osoby lecialy to nie wiem dlaczego u mnie mialo by byc inaczej.

ja leciałam kiedyś tymi liniami ;) ale nie umiem ci odpowiedziec na pytanie, dodam tylko ze na swojej karcie (bilecie) zamiast Mrs mialam Mr, tak jakbym byla facetem i nikt nie zwrócił na to uwagi ;)

Gość Paulana
chciałabym o info jak często samoloty tej firmy spadają?

Gość Paulana
no i lece z polski ale co to za roznica

Gość Paulana
super podszywy szkoda ze w dla mnie powaznej sytuacji bo pieniedzy nie mam na dodatkowe niepotrzebne oplaty. lece z Polski, dlaczego mialy by byc wieksze problemy?

szczrez powiem ze nie słyszam zeby jakis samolot wizz spadl. w wiekszosci lataja airbusy a320 i a340. sam lot nie byl najprzyjemniejsza rzecza jaka mnie w zyciu spotkala, ale da sie przezyc. dla mnie ajgorsze jest ladowanie, ale to moje osobiste odczucie:)

Zadzwon na infolinie i zapytaj czemu maja taki popierdolony system to sie dowiesz. Latam tymi liniami srednio raz w miesiacu i zawsze musze sie z nimi uzerac.

Gość na topie Corii
to są airbusy a trzysta coś tam coś tam. podobno bezpieczne ale wiadomo, że to najtańsza opcja więc kto wie. z tego co czytałam to mało było spadków ;) poza tym nad oceanem można wodować więc nie strachaj się ;)

Gość Paulana
nie umiem pływać i bojam się rekinów

Gość Paulana
ale to nie ja pytalam o spadki samolotow :D to jakis podzszyw :D jak spadne to spadne, co zrobic. zadzwonic na infolinie bedzie ciezko bo zaplace majatek za taka gadke dlatego pytam tutaj moze ktos pomoze. A osoba ktora miala problem z litera "ź" leciala z Polski????

ja latam nimi dość często a pieprzenie w stylu, spada samolot takiej a nie innej floty jest chore !! samolot jak samolot każdy taki sam :)

Gość Paulana
no dobrze ale czy to moja wina ze ludzie sie tu bawia w podszywy? naprawde ich nie odrozniacie :D:D:D:D

Gość pełnomocnikWizz
Powyższe odpowiedzi powinny Cię już uspokoić, nie będziesz miała żadnych problemów. Wizzair jest węgierską spółką, opierającą się na maksymalnej minimalizacji kosztów, dlatego nie wdrażają się w poszczególne alfabety i zgodności z oryginalną pisownią. Dla nich liczy się uproszczony system usług, to wszystko przekłada się na atrakcyjne ceny. Miłego lotu! http://www.sky4fly.net/tanie-linie-lotnicze/wizzair.php

Gość na topie Corii
jak piszą od rzeczy albo o kupie, albo lizaniu dupy to owszem-odróżniamy :)

Gość Paulana
dziękuje :) a dla podszywów informacja: umiem plywac, rekinow sie nie boje bo morze przez ktore bede leciala jest bezrekinowe :D papa

Gość Miss Cole
Latalam juz kilkoma roznymi liniami i powiem Ci ze Wizzair jest calkiem ok. Na pewno nie bedziesz miala problemow z nazwiskiem, masz kod i to wystarczy. Nawet nie musisz pokazywac wydrukowanego potwierdzenia. Milego lotu.

Gość Paulana
dziekuje :) jestem uspokojona

Gość Paulana
dobra kochani uciekam , bo wprawdzie szef mnie zatrudnia z przyjemnością ale jednak dziś się przyczepił , że mam coś zrobić dla firmy

Gość Latam 4 lata tymi liniami
I mogę Ci powiedzieć,że nie masz się czym przejmować.Moje nazwisko zaczyna się na Ś a bilety zawsze kupuję na S.I nie ma żadnych problemów.