Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja----

rozmowa kwalifikacyjna i znowu dupa

Polecane posty

Gość alicja----

dostalam dzis info ze nie przeszlam do kolejnego etapu. powiedzcie mi czy pytacie sie np czemu nie przeszliscie, czy wolicie nie wiedziec?

Gość knight rideR
lepiej pytać. Zawsze to może być cenna wskazówka dla ciebie oczywiście zakładając,że odpowiedzą i to zgodnie z prawdą

Gość Ziutka z ogródka
do alicji: Dupa to jest bardzo brzydkie słowo. Nie mów tak brzydko dziewczynko.

Gość alicja----
inaczej juz tego w slowa ubrac nie potrafie niestety, czuje sie zalamana;/

Gość Ziutka z ogródka
Zamiast dupa mów kurwa.

Gość takie życie, nic nie poradzisz
pozostaje ci szukanie dalej

Gość Ziutka z ogródka
do alicji. Ja ci chcę pomóc, a ty się niekulturalnie odzywasz. Czy słowo dupa używasz przy swoich dzieciach ?

Gość Ziutka z ogródka
do alicji. Mam dla ciebie bardzo dobrą radę. Zamiast mówić dupa mów sisiorek.

Gość alicja----
mam juz dosc szukania;/

Gość alicja----
ziutka to nie jest smieszne co Ty piszesz niestety

Gość Ziutka z ogródka
najlepiej poszukaj pracy w agencji towarzyskiej

żelazne zasady rekrutacji: - zawsze wysyłaj thank you letter/email po rozmowie, chocby była nieudana, czasami taki kontakt ze strony kandydata decyduje o jego zatrudnieniu - zawsze pytaj o feedback, czyli to nad czym zastanawiasz sie teraz - pokazujesz się wówczas jako osoba ambitna, konsekwentna i zdeterminowana do pracy w danej firmie - nigdy się nie poddawaj, aplikuj do danej firmy tyle razy, ile czujesz sie na siłach

Gość alicja----
DO mi mała: Pocałuj mnie w dupe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość alicja----
mi mała bardzo Ci dziekuje za odpowiedz:)

Gość knight rideR
Alicja...odstresuj się. Porażki są wpisane w życiorys tak jak sukcesy. Podłamana nie będziesz dobrze wypadać na rozmowach. Rób sobie przyjemności samej i we dwoje czy jak tam lubisz i chcesz. Olej Ziutę. Dupa to dupa. W słowniku normalne słowo. Trzeba czasem nazwać rzecz po imieniu:)

no jak masz dość szukania to raczej nigdy niczego nie znajdziesz... trzeba być wytrwałym i uparcie dążyć do celu a nie poddawać się po kilku czy nawet kilkunastu nieudanych rozmowach kwalifikacyjnych

Gość alicja----
dzieki wam za odpowiedzi, wiem ze trzeba byc silnym i szukac bez wytchnienia, ale wiecie jak sie przezywa kolejna porazke to nachodzi chwila smutku i zwatpienia. hmmm napisalam maila do tej babki ktora mnie odrzucila z pytaniem , czy mogłaby mi powiedziec czemu, oczywiscie ubralam to ladnie w slowa, jestem ciekawa czy mi odpisze

Gość bulek fajdus
ona ci nic nie odpisze

koleżance (była w takiej samej syt jak ty) kiedyś odpisali, że nie miała doświadczenia w organizowaniu imprez masowych... dodam, że startowała na "pracownika biurowego" w firmie zatrudniającej kilkunastu pracowników :/

Gość alicja----
smefetkaaa no wlasnie, oby mi nie wysmyslili tez jakiegos dziwnego powodu, fajnie gdyby to byla jakas konkretna wskazowka na przyszlosc... kurcze teraz jestem juz wkurzona, dlaczego?

Gość alicja----
w sensie dlaczego akurat ja ;P

Gość knight rideR
Teraz jest mało osób o które firmy się biją:) Na ciebie trafiło i tyle. Nie grzeb się w tym za bardzo po prostu

szkoda nerw i zdrowia przyjmij do wiadomości, że tam się nie udało, poczekaj na odpowiedź od tej kobiety, jeżeli napisze coś konkretnego z czym będziesz mogła się zgodzić to grzecznie podziękuj (żeby ewentualnie nie zamykać sobie drogi w tej firmie na przyszłość) a jeżeli będzie to jakiś totalnie wymyślony powód to po prostu to zlej a przede wszystkim szukaj dalej i nie poddawaj się ja zdaję sobie sprawę z tego, że łatwo jest tak pisać, udzielać dobrych rad, ale uwierz mi, nie ma innego sposobu, trzeba być wytrwałym i nie zrażać się porażkami szukaj ciekawych ofert, wysyłaj cv, czytaj w necie o rozmowach i nie trać czasu na rozpamiętywanie o tym że gdzieś tam cię nie chcieli.... ....ich strata :) pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość alicja----
knight rideR no nie mam wyjscia innego. Mam takie wrazenie, ze aby znalesc dobra prace i zeby mnie przyjeli musze po prostumiec takze szczescie.

Gość alicja----
smefetkaaa bardzo Ci dziekuje, za pokrzepiajace slowo. Mam nadzieje ze w koncu sie uda

Gość kozibonk
wg mnie to nie ma sensu pytac sie czemu ,bo tak napawrde nikt ci nie powei prawdy.ale odpwie w stylu: niestey mielismy wielu chetnych z wiekszym doswiadczeniem niz twoje a wiec powod- niewsytarczjace doswiadczenia- taka wiedza w niczym ci nie pomoze....jezeli babka cie nie wzieala chociazby z takeigo glupiego powodu ,ze np. wydawalas sie jej byc arogancka czy jakakolwiek to tez nie bedzie ci tego pisac, tyle wymysli byle co i juz.

Gość kozibonk
na pocieszenie dodam, ze sama wysylalam wiele apliakcji i nikt mnie nawet nie zaprosil na rozmowe.........

Gość alicja----
no tak nie chcialabym aby mnie sie ta babka zbyła, ale jak mnie oleje to trudno sie mowi. Kozibonk no widzisz dla mnie to marne pocieszenie. ;P

Gość alicja----
chciałabym aby w Polsce bylo latwiej o normalna prace za normalne pieniadze